beiye

Walkway panghalang Tepi Protection System

walkway barrier edge protection system
Pangalusna Walkway Barrier Edge Protection System anjeun ti APAC
The Walkway Barrier Edge Protection System disadiakeun ku APAC gampang dipasang. Eta nyadiakeun aksés basajan ka zone karya paling kompléks.
APAC ngahasilkeun komponén Walkway Barrier Edge Protection kualitas luhur, sistem ieu dianggo pikeun ngadegkeun zona jalan anu aman nalika konstruksi.
APAC Walkway Barrier Edge Protection mangrupikeun sistem anu direkayasa pisan sareng rékaman kaamanan anu sampurna. Sistemna saluyu sareng standar OSHA 1926.502 sareng BS EN 13374:2013.
The walkway footplate dirancang jeung dijieun ku APAC nyaeta serbaguna, kalayan bantuan na, APAC walkway sistem panyalindungan ujung panghalang téh bisa ngagantelkeun ka ampir sagala permukaan.
APAC ngahasilkeun sistem panyalindungan ujung panghalang walkway saprak taun 2015 sarta éta kalenturan hébat sarta kakuatan pangluhurna.
Sistem panyalindungan ujung halangan jalan saderhana pisan, ngan ukur ngagaduhan opat komponén: 1. Walkway Footplate 2. Socket Base 3. Pos Kasalametan 1,2m 4. Kasalametan bolong panghalang 2.6m
The Walkway Footplate dipaké babarengan jeung Safety Post 1.2 m sarta Mesh Barrier 2.6 pikeun nyetél sistem panyalindungan ujung panghalang walkway pikeun nawarkeun aksés dina situs konstruksi.
Sistem panyalindungan ujung panghalang jalan ogé tiasa dianggo dina slabs beton prefabricated pikeun nyiptakeun sumbatan anu aman pikeun tanaga konstruksi. Sistemna tiasa dipindah-pindah, anjeun tiasa ngalih ka tempat anu peryogi panyalindungan.
Pamasangan slabs beton prefabricated dilumangsungkeun ku pagawe dilengkepan parabot panyalindungan ragrag pribadi, bari panyalindungan ujung panghalang walkway jalan salaku sumbatan éféktif jeung aman.
Sistim panyalindungan ujung panghalang walkway nyadiakeun walkways situs-aman jeung wewengkon demarkasi, walkway counter kasaimbangan footplate ngamungkinkeun panghalang bisa lokasina di 1 ti 3 posisi pre-dibor nyadiakeun kalenturan.
Biasana APAC nyayogikeun finishing permukaan dilapis bubuk footplate, dasar stop kontak, sareng pos kaamanan anu perlakuan permukaan galvanized panas-dipped jeung panghalang bolong geus pre-galvanized ditambah perlakuan permukaan powder coated.
Salaku produsén panyalindungan ujung spesialis sareng supplier, kami salawasna komitmen pikeun nawiskeun kamungkinan anu béda pikeun pangguna. Janten anjeun ogé tiasa nganggo sistem panyalindungan ujung baud pikeun nyayogikeun tempat konstruksi jalan anu aman. Sistem panyalindungan ujung penghalang Walkway sanes hiji-hijina pilihan, upami anjeun aya patarosan, anjeun tiasa ngahubungi wawakil sareng insinyur kami.
APAC gaduh garis palapis bubuk sorangan, ku kituna urang tiasa ngajamin kualitas sareng waktos pangiriman sistem panyalindungan tepi jalan panghalang kami. Ogé bisa nyegah produk ruksak salila transportasi ti pabrik bubuk palapis.
Sadaya komponén sistem panyalindungan ujung panghalang walkway kami dibungkus saé sareng ditumpuk dina palet baja sateuacan kiriman. Welders kami anu berpengalaman mastikeun anjeun gaduh produk kualitas anu saé kalayan henteu hariwang.
Pikeun anu pertama kalina nganggo sistem panyalindungan ujung halangan jalan, kami nyayogikeun petunjuk pikeun dianggo. Sanaos anjeun henteu terang nanaon ngeunaan produk kami, anjeun tiasa gancang ngartos fungsi sareng pamasanganana.
APAC mangrupikeun produsén sistem panyalindungan tepi jalan anu dipercaya sareng supplier di Cina. Kami husus dina supplying kualitas pangluhurna sarta luhur-tungtung sistem panyalindungan ujung ka konsumén sakuliah dunya. Wilujeng sumping di APAC iraha waé.

Komponén

  • Walkway Counterweight Footplate for Construction Site Access

    Walkway Counterweight Footplate pikeun Aksés Loka Konstruksi

    Walkway Footplate dipaké salaku rojongan taneuh pikeun Walkway Barrier Edge Protection System urang. Éta tiasa dikonci dina sudut anu béda sareng tiasa ditambihan ku dasar stop kontak. Digabungkeun sareng Safedge Mesh Barrier 2.6m atanapi Safedge Mesh Barrier 1.3m, aranjeunna nawiskeun solusi pikeun ngadamel blokir sareng kandang samentawis. Éta bisa dipaké saluareun wewengkon ngarah, excavations, sarta wewengkon aksés.

    The Walkway Footplate ogé bisa aman anchored kana dek atawa slab ngagunakeun fixing luyu.

    Sistem Walkway Barrier Edge Protection mangrupikeun sistem anu stabil, kuat, sareng gancang.

    Éta tiasa dianggo dina dek formwork pikeun nyayogikeun zona demarkasi 1.98m deui ti ujung ngarah.

  • Socket Base

    Socket Base

    Dasar stop kontak nyaéta komponén dasar tina Safedge Bolt Down Edge Protection System. Dasar stop kontak Tepi Protection biasana anchored kana slab beton. APAC mangrupikeun Produsén dasar soket panyalindungan ujung Di Cina. Kami Ngahasilkeun Dasar Socket Protection Edge nurutkeun standar EN 13374 Kelas A & Kelas B, AS / NZS 4994.1, sareng standar OHSA.

    Anjeun tiasa masang dasar stop kontak pelindung ujung APAC dina sagala permukaan beton boh dina tahap pre-cast nganggo sisipan atanapi ku pangeboran. Kami ngaropea dasar soket panyalindungan ujung anjeun dumasar kana desain konstruksi anjeun ogé.

    Kirimkeun Kami Persyaratan Dasar Soket Perlindungan Tepi anjeun pikeun Meunangkeun Harga Kalapa.

  • HSE Safety Post 1.2m Construction Leading Edge Protection

    HSE Kasalametan Post 1.2m Konstruksi Anjog Tepi Protection

    Tulisan Safedge 1.2m mangrupikeun komponén nangtung tina sistem panyalindungan ujung Safedge Bolt Down kami.

    Sistem panyalindungan ujung Safedge Bolt Down sareng komponén kami dirancang sareng diproduksi saluyu sareng standar EN 13374 sareng AS / NZS 4994.1.

    The Edge Protection Safedge Post 1.2m terpadu sareng dua pin kait pikeun ngonci halangan bolong dina posisi. Desain ieu ngamungkinkeun anjeun teu nganggo klip panghalang bolong tambahan. Ogé, mékanisme ngonci husus ngajadikeun pos-instalasi pisan gampang jeung gancang.

    Hot-dipped galvanized Edge Protection Safedge Post 1.2m méré Anjeun sistem panyalindungan ujung awét pikeun jangka panjang.

    Mangga kirimkeun kami syarat Safedge Posts Protection Edge anjeun pikeun harga kalapa.

  • Edge Protection Construction Fence Panel Mesh Barrier 2.6m

    Tepi Protection Konstruksi pager Panel bolong panghalang 2.6m

    Safedge kaamanan bolong halangan 2.6m mangrupakeun halangan panyalindungan sistem kalawan infill bolong. Anjeun tiasa nyaluyukeun halangan bolong Safedge pikeun paménta panyalindungan ujung anjeun.

    APAC teh produsén paling profésional ti safedge bolong panghalang 2.6m di Cina jeung produk anu ngaapresiasi ku konsumén.

    Safedge Safety Mesh Barrier 2.6m ngahijikeun pigura, infill mesh, sareng toe board. safedge Safety Mesh Barrier 2.6m's design mantap ensures yén sistem teu ukur minuhan tapi ogé ngaleuwihan loba standar kaamanan kayaning EN13374 Kelas A, AS / NZS 4994.1.

    The Safedge Safety Mesh Barrier 2.6m dina panas-dipped galvanized jeung powder coating finish manjangkeun umur sistem panyalindungan ujung jeung nyegah korosi.

    Mangga ngirim Safedge kaamanan bolong panghalang syarat Anjeun pikeun harga kalapa.

  • Factory Supply Mesh Barrier 1.3m Construction Safety Fence

    Pabrik Supply bolong panghalang 1.3m Konstruksi Pager Kasalametan

    APAC Safedge Mesh Barrier 1.3m mangrupikeun Bagian Perlindungan Tepi. Ieu guardrail Unsur tina System Protection Tepi.

    Anjeun tiasa nganggo APAC Safedge Mesh Barrier di Bolt Down Edge Protection System kami, Slab Grab Edge Protection System, Slab Edge Bracket Edge Protection System, Stair Edge Protection, Steel Frame Edge Protection, sareng Formwork Edge Protection System.

    APAC mangrupikeun Produsén ahli Safedge Mesh Barrier. Produksi Safedge Mesh Barrier 1.3m Steel kami dumasar kana Sistem Kontrol Kualitas ISO9001. Dina pangaturan kaamanan, Safedge Mesh Barrier APAC saluyu sareng standar EN 13374, AS 4994, sareng OHSA.

    Kirimkeun Kami Persyaratan Safedge Mesh Barrier Anjeun Pikeun Meunangkeun Harga Panganyarna ti APAC.