beiye

TG Post 1.3m pikeun Beton Konstruksi Tepi Protection System

TG Post 1.3m pikeun Beton Konstruksi Tepi Protection System

Katerangan pondok:

APAC TG Post 1.3m didamel tina baja kelas S235 kualitas luhur. Éta ogé sayogi pikeun nganggo bahan Alloy 6061/6082 T6 per pamundut anjeun.

Salaku pilihan TG Post perdana anjeun, APAC mastikeun pikeun nanganan Perlindungan ragrag tina hariwang anjeun. APAC bakal ngajamin dukungan lengkep tina rekomendasi produk pikeun ngirim produk ka panangan anjeun. Kami mangrupikeun mitra Perlindungan Edge khusus salami mangtaun-taun di industri.

APAC nyayogikeun solusi anu épéktip pikeun Edge Protection TG Post anjeun kalayan produksi kualitas, fasilitas, sareng staf anu berbakat. Kami fokus kana pamekaran téknis anu ngajantenkeun urang ahli sareng populer di dunya pikeun tungtutan Edge Protection anjeun.


Rincian produk

Tag produk

spésifikasi:

Kodeu: 101012
Beurat: 4,5 kg
Permukaan: Hot dip galvanized / Alloy Aluminium
nawarkeun versatility ku sangkan operator pikeun aman ngageser halangan tanpa ngaleupaskeun guna ngakses edges slab.

Kumaha urang mastikeun panyalindungan ujung TG Post kualitas 1.3m?

Raw-Material-Examination

Ujian Bahan Baku

Mechanical Testing

Tés mékanis

Welding-Examination

Ujian las

Raw-Material-Examination

Ujian Dimensi

Examination

Ujian Majelis

Loading-Capacity-Test

Nguji Kapasitas Muatan

Naha APAC Protéksi Ujung TG Pos 1.3m?

Why APAC Edge Protection TG Post 1.3m?

Has TG Bolt Turun Majelis Protection Tepi

Has TG Bolt Turun Majelis Protection Tepi

APAC ngadamel fabrikasi anu sampurna pikeun Edge Protection TG Post 1.3m anjeun anu ngajamin fitur, spésifikasi, sareng dimensi anu sampurna. Mesin ngolah urang tiasa ngadamel motong sampurna, las, pagawean permukaan, sarta leuwih pikeun nyieun kualitas sampurna TG Post 1.3m.

Kami sacara profésional ngadamel produksi TG Post 1.3m sareng ahli manufaktur senior anu berbakat ti insinyur, teknisi, desainer Edge Protection, sareng seueur deui. Kami ngarancang sareng ngembangkeun TG Bolt DownTepi Protection System. Anjeun tiasa ngaharepkeun nampi pesenan anjeun dina kualitas anu saé saprak kami nanganan pamariksaan anu ketat Edge Protection TG Post 1.3m.

Mékanisme ngonci spring pin kami dina TG Post 1.3m ngajantenkeun pamasangan saderhana sareng aman, ku ngonci Pos TG kana tempatna kana TG Foot, Socket Base, Multi Foot, sareng seueur komponén anu cocog.

Upami anjeun resep kana TG Post 1.3m kami, Pesen kami ayeuna!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami