beiye

TG Tepi bracket Tepi Protection System

TG Edge Bracket Edge Protection System Banner
Anjeun No.1 TG Slab Tepi bracket Tepi Protection System Produsén
The APAC TG ujung bracket ngalereskeun pos 100mm ti beungeut cai, nyadiakeun aksés pikeun parantosan aman panyalindungan ujung. Ngagunakeun alat ngaropéa tunggal, bracket ujung TG dijaga stabil ku nailing kana ujung slab beton nalika fastened.
Produk ieu mangrupikeun solusi anu saé pikeun ngabentuk sistem panghalang dina ujung slabs beton pracetak sareng tangga.
Sistem APAC TG Edge Bracket Edge Protection didamel sareng dirarancang pikeun komponén sapertos TG Mesh Barrier sareng TG Posts. Kami ahli dina pembuatan sistem Edge Protection.
Anjeun tiasa make APAC TG Tepi Bracket Tepi Protection System di ujung slab beton. Kusabab komponén APAC TG Tepi Bracket Tepi Protection kami dihasilkeun bisa dipasangan ka sadaya edges slab beton.
APAC TG Edge Bracket Edge Protection System gaduh tilu komponén utama: 1.TG Tepi bracket 2.Kaamanan TG Posts 3. Kasalametan TG bolong panghalang
TG Tepi Bracket pikeun Tepi Protection System bisa dirakit ku TG Post na TG bolong Panel dipaké populérna dina pigura beton pikeun ngawangun zona gawé aman.
TG Edge Bracket salaku komponén tina sistem Edge Protection didamel tina bahan baja S235 kalayan permukaan galvanized anu dicelup panas.
Salaku produsén panyalindungan unggulan di Cina, anjeun tiasa mendakan asesoris TG Edge Bracket Edge Protection idéal pikeun proyék anjeun ti APAC.
Pikeun leuwih ti 7 taun dina industri panyalindungan tepi, APAC sanggup ngahasilkeun rupa-rupa komponén Edge Protection sapertos Bolt Down Edge Protection System, Slab Grab Edge Protection system, TG Edge Bracket Edge Protection System, Staircase Edge Protection System, sareng Komprési Post Edge Protection System jsb.
Sistem panyalindungan ujung APAC TG didamel sareng diékspor ka perusahaan anu béda-béda di sakumna dunya. Kami hoyong anjeun janten salah sahiji mitra bisnis anu suksés. APAC bakal mitra pangalusna pikeun sarat panyalindungan ragrag Anjeun.
Sistem APAC TG Edge Protection mangrupikeun alat kaamanan kelas dunya pikeun situs konstruksi. Kami ngadamel desain anu saderhana sareng inovatif tina TG Edge Bracket Edge Protection pikeun proyék konstruksi beton anjeun.
APAC mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun kabutuhan panyalindungan ujung TG Edge Bracket anjeun. Kalolobaan konsumén urang datangna ti nagara béda jeung wewengkon kayaning Wétan Tengah, Asia Tenggara, Amérika Kidul, Australia, Amérika Kalér, jsb Simkuring hoyong kaasup anjeun dina daptar tumuwuh konsumén wareg.
Pikeun industri konstruksi, kaamanan salawasna prioritas. Kami dilengkepan garis produk éksténsif sareng tim staf profésional anu tiasa damel sareng anjeun pikeun ngarengsekeun proyék anjeun.
Sistem TG Edge Bracket Edge Protection kami diuji dumasar kana Standar Éropa EN 13374 sareng Standar Australia AS / NZS 4994.1.
APAC mangrupikeun pabrik TG Edge Bracket Edge Protection anu disertipikasi CE anu diaudit di Éropa numutkeun EN 1090 sareng ISO 3834.
Anjeun tiasa kéngingkeun sistem Protéksi Tepi Tepi TG Edge kualitas pangluhurna ti APAC kalayan harga anu kompetitif.
Naon waé anu anjeun peryogikeun tiasa dipesen ti APAC. Anjeun oge bisa ngahubungan salah sahiji wawakil jualan kami pikeun leuwih rinci forTG sistem panyalindungan ujung. Contact us kiwari!

Komponén

  • Leading Edge Protection Slab Edge Bracket in Construction

    Anjog Tepi Protection Slab Tepi bracket dina Konstruksi

    The APAC slab ujung bracket bisa dipasang dina beton nyadiakeun panyalindungan ka ujung slab. Bracket ujung slab disayogikeun ku baud skru anu dikencangkeun sareng dicekel stabil ku nailing kana beton.

    APAC ngahasilkeun kurung ujung slab tina baja kelas S235 kualitas luhur. The Slab Tepi Bracket tube boga diaméter 57 mm sarta ngidinan sisipan kana 1.3m jangkungna TG Post atawa 1.8 m jangkungna TG Post.

    Salaku Produsén Slab Edge Bracket panyalindungan anu dipercaya anjeun di Cina, APAC ngabantosan anjeun nyiptakeun lingkungan kerja anu langkung aman di ujung anu unggul.

    Urang nyadiakeun rojongan pinuh pikeun kaperluan slab ujung bracket Anjeun, ti rundingan bébas, desain jeung pabrik sagala cara ngaliwatan ka pangiriman ka anjeun.

    APAC nawarkeun solusi ongkos éféktif pikeun kurung panyalindungan ujung. Pabrik state-of-the-art kami, staf berbakat sareng produksi profésional ngajantenkeun Slab Edge Bracket kami kualitas luhur sareng komponén anu pas dina sistem perlindungan ragrag situs kerja anjeun.

  • TG Post 1.3m for Concrete Construction Edge Protection System

    TG Post 1.3m pikeun Beton Konstruksi Tepi Protection System

    APAC TG Post 1.3m didamel tina baja kelas S235 kualitas luhur. Éta ogé sayogi pikeun nganggo bahan Alloy 6061/6082 T6 per pamundut anjeun.

    Salaku pilihan TG Post perdana anjeun, APAC mastikeun pikeun nanganan Perlindungan ragrag tina hariwang anjeun. APAC bakal ngajamin dukungan lengkep tina rekomendasi produk pikeun ngirim produk ka panangan anjeun. Kami mangrupikeun mitra Perlindungan Edge khusus salami mangtaun-taun di industri.

    APAC nyayogikeun solusi anu épéktip pikeun Edge Protection TG Post anjeun kalayan produksi kualitas, fasilitas, sareng staf anu berbakat. Kami fokus kana pamekaran téknis anu ngajantenkeun urang ahli sareng populer di dunya pikeun tungtutan Edge Protection anjeun.

  • TG Post 1.8m With High Quality for Construction Site Fall Protection

    TG Post 1.8m Jeung Quality High pikeun Loka Konstruksi Protéksi ragrag

    APAC TG Post 1.8m tiasa dianggo sareng Makeup Mesh Barrier pikeun ningkatkeun jangkungna TG Bolt Down Edge Protection.

    APAC ngahasilkeun TG Post 1.8m tina baja kelas S235 kualitas luhur. Anjeun tiasa make milih ngagunakeun Alloy 6061/6082 tube aluminium pikeun fabricate nu TG Post 1.8m.

    Salaku produsén TG Post 1.8m anu dipercaya, APAC ngabantosan anjeun nyiptakeun lingkungan kerja anu langkung aman. APAC mangrupikeun pasangan Edge Protection TG Post 1.8m profésional anjeun di Cina

    Kami nawiskeun dukungan pinuh pikeun kabutuhan TG Post 1.8m anjeun tina konsultasi gratis, ngarancang, manufaktur sadaya jalan pikeun ngirimkeunana ka panto anjeun.

    APAC nyadiakeun solusi ongkos-éféktif pikeun panyalindungan ujung TG Post 1.8m. Pabrik canggih kami, karyawan berbakat, sareng produksi profésional ngajantenkeun TG Post kami kualitas luhur 1.8m sareng komponén anu pas pikeun sistem pencegahan ragrag di sakumna dunya.

  • Construction Safety TG Barrier Clips Working At Height Safety

    Konstruksi Kasalametan TG panghalang Klip Gawé Dina Jangkungna Kasalametan

    APAC TG Barrier Clip mangrupikeun komponén pikeun TG Bolt Down Edge Protection. Eta nyadiakeun fungsi Ngonci of positioning sarta ngalereskeun nu TG bolong panghalang dina posisi nu tangtu dina TG Post 1.2m / 1.8m.

    Klip panghalang TG tiasa dipindah-pindahkeun sareng tiasa disaluyukeun kana posisi naon waé dina TG Post. Klip TG Barrier APAC nyayogikeun solusi anu cerdas pikeun panyesuaian jangkungna halangan TG. Klip panghalang TG mangrupikeun komponén hampang tina Sistem Perlindungan Tepi TG Barrier.

    Anjeun tiasa nganggo Klip panghalang TG kami dina kombinasi sareng halangan TG bolong sareng Tulisan TG, sareng éta bakal nahan Sistem Panghalang TG Mesh di tempat sepanjang waktos.

  • Safety Construction Steel Iron Wire 2.6m TG Mesh Barrier

    Kasalametan Konstruksi Steel Beusi Kawat 2.6m TG bolong panghalang

    The APAC 2.6m TG bolong panghalang mangrupakeun komponén tina sistem TG Bolt Turun Tepi Protection. Ieu Ngagabungkeun guardrails, toe board, sarta bolong infilled. APAC mangrupikeun produsén anu unggul di pasar, nyayogikeun 2.6m TG Mesh Barrier pikeun panyalindungan ujung koléktif, kalayan pangalaman langkung ti 6 taun.

    2.6m TG Mesh Barrier dirancang ku APAC langkung kuat sareng awét. Éta mastikeun yén sistem panyalindungan tepi henteu ngan ukur nyumponan tapi ngaleuwihan standar kaamanan EN13374 Kelas A.

    APAC ngadukung ngarobih warna RAL atanapi Pantone pikeun 2.6m TG Mesh Barrier sareng tiasa nyayogikeun stiker logo khusus pikeun maksimalkeun kasadaran merek anjeun dina situs.

    Punten kirimkeun paménta 2.6m TG Mesh Barrier anjeun pikeun kéngingkeun harga anu kompetitif.

  • EN 13374 Class A Fall Protection 1.3m TG Mesh Barrier

    EN 13374 Kelas A panyalindungan ragrag 1.3m TG bolong panghalang

    APAC 1.3m TG Mesh Barrier mangrupakeun komponén pikeun TG Bolt Down Edge Protection System kami. Ieu Ngagabungkeun guardrails, toe board, sarta bolong infilled. The infilled bolong boga kapasitas nyerep dampak. Papan toe anu ditutup sareng dipulangkeun ngajamin ngawadahan lebu anu langkung ageung. Desain inovatif ieu nyayogikeun kakuatan anu luar biasa pikeun 1.3m TG Mesh Barrier.

    1.3m TG Mesh Barrier APAC langkung hampang, langkung fleksibel, sareng langkung nyerep dampak, tapi ngajaga daya tahan anu kasohor sanajan dianggo dina lingkungan anu parah.

    Kalenturan tina 1.3m TG Mesh Guard ngamungkinkeun pikeun dianggo di gedong luhur. Ngaliwatan sababaraha asesoris, éta bisa diadaptasi kana sagala rupa lingkungan jeung sagala tahapan proyék konstruksi.