beiye

TG Bolt Turun Tepi Protection System

TG Bolt Down Edge Protection Banner
APAC Nyadiakeun Solusi One Stop pikeun TG Bolt Down Edge Protection System anjeun
TG Bolt Down Edge Protection System nyaéta sistem panyalindungan ragrag anu sanés pikeun proyék konstruksi beton atanapi struktur Kayu. Sistem ieu dikembangkeun sareng diproduksi ku APAC Builders Equipment di Cina.
Beda antara sistem TG Bolt Down sareng Safedge Bolt Down Edge Protection nyaéta sistem TG langkung hampang sareng teu aya pigura anu dilas di luar panel pager konstruksi samentawis.
Sistem TG Bolt Down Edge Protection diwangun ku opat bagian utama: 1. TG Suku 2.TG bolong panghalang 2,6m / 1,3m 3. TG Pos 1,3m / 1,8m 4.TG panghalang Klip
Pikeun nyetél TG Bolt Down Edge Protection System, anjeun kedah leres-leres nuturkeun paréntah APAC. Lengkah 1: Bor liang 12mm anu jerona sahenteuna 75mm sareng 200mm ti sisi sisi slab beton.
singleigm-6
Lengkah 2:Jieun TG Foot jadi anchored ka luhureun slabs prefab beton, pls pariksa video singleigm-1
Lengkah 3:Pasang TG Post 1.3m
singleigm-2
Pin cinyusu Integrated ngajadikeun instalasi TG Post basajan pisan, pls pariksa konci pin install video prosés prosés pikeun TG bolt handap sistem panyalindungan ujung. Lengkah 4:Pamasangan klip panghalang TG, klip panghalang TG henteu sarat anu diperyogikeun, anjeun tiasa ngagentosana ku dasi kawat baja. Pikeun TG bolt handap sistem panyalindungan ujung, hiji pos TG perlu hiji TG panghalang Klip.
singleigm-3
Lengkah 5: Instalasi TG Mesh Barrier Selapkeun TG bolong panghalang ka pos kaamanan ti luhur jeung posisi eta kalawan TG Barrier Clip.
singleigm-4
Upami anjeun hoyong 1.8m jangkungna TG bolt handap sistem panyalindungan ujung, Anjeun ngan perlu ngaganti TG POST 1.3m ka TG Post 1.8m jeung nempatkeun make-up bolong panghalang 2.6m / 1.3m dina luhureun TG bolong panghalang 2,6m / 1,3m.
singleigm-5

1.8m jangkungna TG bolt handap Sistim panyalindungan ujung

TG Bolt Down Edge Protection Mesh Barrier didamel tina ¢5 sareng ¢7 kawat baja kalayan permukaan galvanis. The toeboard pikeun panghalang bolong ogé mangrupa plat baja galvanized.
APAC ngahasilkeun TG Bolt Turun Tepi Protection bolong panghalang ku mesin las panel otomatis, sakali panels anu dilas, urang bakal weld manual dewan toe.
Sateuacan bubuk palapis TG Bolt Turun Tepi Protection bolong panghalang, urang bakal ngabengkokkeun luhur jeung handap 60 derajat dina arah nu lalawanan.
TG Bolt Down Edge Protection pos boh alloy atawa bahan baja, bahan alloy nyaeta lightweight tapi hargana mahal ti bahan baja.
Pikeun baja TG Bolt Down Edge Protection pos kami nganggo baja galvanized kalayan ketebalan séng 45um, bahanna S235 sareng ketebalan témbok 3.0mm, diaméter tabung nyaéta 48mm.
APAC TG Bolt Down Edge Protection System seueur dianggo pikeun konstruksi rangka RC, konstruksi struktur rangka baja, sareng konstruksi struktur rangka kayu. Eta nyadiakeun panyalindungan ujung kaamanan dina ujung ngarah tina situs konstruksi Anjeun pikeun nyegah jalma atawa objék ragrag. APAC mangrupikeun supplier Protéksi Tepi TG Bolt Edge anjeun di Cina, leupaskeun kami email sareng kirimkeun sarat lengkep anjeun ayeuna!

Komponén

  • Bolt on Concrete Slab TG Foot for EN 13374 Edge Protection

    Bolt on Beton Slab TG Foot pikeun EN 13374 Protection Tepi

    Suku TG tina APAC biasana dipasang dina beungeut luhur slab a. Hal ieu ngamungkinkeun ngaropéa mékanis ka aplikasi permukaan datar.
    Suku TG APAC nyayogikeun soket dasar pikeun Sistem Perlindungan Tepi TG Bolt Down Edge APAC.
    Dirancang pikeun nyiptakeun tempat kerja anu langkung aman, suku TG APAC stabil, awét, sareng saluyu sareng EN13374, Kelas A.
    APAC ogé nawiskeun OEM TG Foot pikeun ngajantenkeun desain anjeun janten kanyataan. Sarta kami nawiskeun Anjeun rentang lengkep sampel sarta pilihan sangkan pameseran Anjeun leuwih gampang.
    Hubungi kami ayeuna kanggo inpormasi anu langkung lengkep!

  • Concrete Edge Protection Multi Foot in Slab EN 13374 Class A

    Perlindungan Tepi Beton Multi Foot dina Slab EN 13374 Kelas A

    The multi-suku mangrupa bagian integral tina sistem panyalindungan ujung baud-on. Ieu alternatif pikeun suku TG atawa base stop kontak.
    APAC Multi-Foot cocog pikeun sadaya permukaan datar sapertos papak lanté sareng kai. Éta nyayogikeun pangrojong dasar pikeun sistem panyalindungan tepi Bolt Down APAC.
    APAC ngarancang Multi Foot pikeun nyiptakeun tempat kerja anu langkung aman sareng Multi Foot saluyu sareng EN 13374, Kelas A, sareng AS 4994.1.
    Multi foot APAC mangrupikeun solusi anu murah dimana anjeun tiasa sacara gampil masang panyalindungan ragrag di ujung slab.
    Salaku tambahan, kami nawiskeun jasa OEM / ODM pikeun kabutuhan panyalindungan ujung anjeun, janten upami anjeun gaduh desain, punten kirimkeun ka tim kami. Kami bakal ngabantosan anjeun damel di pabrik kami.

  • EN 13374 Class A & HSE Approved Make Up Mesh Barrier 2.6m

    EN 13374 Kelas A & HSE Disatujuan Make Up Bolong Panghalang 2.6m

    Makeup Mesh Barrier 2.6m dianggo sareng 2.6m TG Mesh Barrier pikeun nampi jangkungna sinyalna tambahan 1.8m.
    APAC mendesain Makeup Barriers 2.6m sareng dua kait di handapeun, nalika dianggo digabungkeun sareng 2.6m TG Mesh Barrier, aranjeunna nyayogikeun fungsi ngonci sareng posisi.
    APAC mangrupikeun produsén sareng supplier Mesh Mesh Barrier 2.6m Di Cina. Sadaya Halangan didamel pikeun nyumponan sareng ngaleuwihan sarat BS EN 13374:2013 pikeun Kelas A.
    Salaku Produsén Protéksi Tepi profésional, anjeun bakal gaduh kualitas anu saé 2.6m Make-Up Mesh Barrier ti APAC.

  • Edge Protection Make Up Mesh Barrier 1.3m Construction Site

    Protection Tepi Jieun Up bolong panghalang 1.3m Loka Konstruksi

    Makeup Mesh Barrier 1.3m dianggo dina kombinasi sareng 1.3m TG Mesh Barrier pikeun nampi jangkungna sinyalna tambahan.
    Nalika anjeun masang Makeup Mesh Barrier 1.3m dina luhureun 1.3m TG Mesh Barrier, anjeun bakal gaduh sistem panyalindungan ujung jangkungna sinyalna 1.8m.
    Kait di handapeun makeup Mesh Barrier 1.3m nyaéta pikeun ngonci sareng posisi 1.3m Makeup Mesh dina posisi anu tangtu kana 1.3m Makeup Mesh Barrier.
    APAC mangrupikeun pasangan Makeup Mesh Barrier 1.3m profésional anjeun Di Cina. Sadaya Halangan diproduksi dumasar kana standar EN 13374 sareng AS / NZS 4994.

  • TG Post 1.3m for Concrete Construction Edge Protection System

    TG Post 1.3m pikeun Beton Konstruksi Tepi Protection System

    APAC TG Post 1.3m didamel tina baja kelas S235 kualitas luhur. Éta ogé sayogi pikeun nganggo bahan Alloy 6061/6082 T6 per pamundut anjeun.

    Salaku pilihan TG Post perdana anjeun, APAC mastikeun pikeun nanganan Perlindungan ragrag tina hariwang anjeun. APAC bakal ngajamin dukungan lengkep tina rekomendasi produk pikeun ngirim produk ka panangan anjeun. Kami mangrupikeun mitra Perlindungan Edge khusus salami mangtaun-taun di industri.

    APAC nyayogikeun solusi anu épéktip pikeun Edge Protection TG Post anjeun kalayan produksi kualitas, fasilitas, sareng staf anu berbakat. Kami fokus kana pamekaran téknis anu ngajantenkeun urang ahli sareng populer di dunya pikeun tungtutan Edge Protection anjeun.

  • TG Post 1.8m With High Quality for Construction Site Fall Protection

    TG Post 1.8m Jeung Quality High pikeun Loka Konstruksi Protéksi ragrag

    APAC TG Post 1.8m tiasa dianggo sareng Makeup Mesh Barrier pikeun ningkatkeun jangkungna TG Bolt Down Edge Protection.

    APAC ngahasilkeun TG Post 1.8m tina baja kelas S235 kualitas luhur. Anjeun tiasa make milih ngagunakeun Alloy 6061/6082 tube aluminium pikeun fabricate nu TG Post 1.8m.

    Salaku produsén TG Post 1.8m anu dipercaya, APAC ngabantosan anjeun nyiptakeun lingkungan kerja anu langkung aman. APAC mangrupikeun pasangan Edge Protection TG Post 1.8m profésional anjeun di Cina

    Kami nawiskeun dukungan pinuh pikeun kabutuhan TG Post 1.8m anjeun tina konsultasi gratis, ngarancang, manufaktur sadaya jalan pikeun ngirimkeunana ka panto anjeun.

    APAC nyadiakeun solusi ongkos-éféktif pikeun panyalindungan ujung TG Post 1.8m. Pabrik canggih kami, karyawan berbakat, sareng produksi profésional ngajantenkeun TG Post kami kualitas luhur 1.8m sareng komponén anu pas pikeun sistem pencegahan ragrag di sakumna dunya.

  • Construction Safety TG Barrier Clips Working At Height Safety

    Konstruksi Kasalametan TG panghalang Klip Gawé Dina Jangkungna Kasalametan

    APAC TG Barrier Clip mangrupikeun komponén pikeun TG Bolt Down Edge Protection. Eta nyadiakeun fungsi Ngonci of positioning sarta ngalereskeun nu TG bolong panghalang dina posisi nu tangtu dina TG Post 1.2m / 1.8m.

    Klip panghalang TG tiasa dipindah-pindahkeun sareng tiasa disaluyukeun kana posisi naon waé dina TG Post. Klip TG Barrier APAC nyayogikeun solusi anu cerdas pikeun panyesuaian jangkungna halangan TG. Klip panghalang TG mangrupikeun komponén hampang tina Sistem Perlindungan Tepi TG Barrier.

    Anjeun tiasa nganggo Klip panghalang TG kami dina kombinasi sareng halangan TG bolong sareng Tulisan TG, sareng éta bakal nahan Sistem Panghalang TG Mesh di tempat sepanjang waktos.

  • Safety Construction Steel Iron Wire 2.6m TG Mesh Barrier

    Kasalametan Konstruksi Steel Beusi Kawat 2.6m TG bolong panghalang

    The APAC 2.6m TG bolong panghalang mangrupakeun komponén tina sistem TG Bolt Turun Tepi Protection. Ieu Ngagabungkeun guardrails, toe board, sarta bolong infilled. APAC mangrupikeun produsén anu unggul di pasar, nyayogikeun 2.6m TG Mesh Barrier pikeun panyalindungan ujung koléktif, kalayan pangalaman langkung ti 6 taun.

    2.6m TG Mesh Barrier dirancang ku APAC langkung kuat sareng awét. Éta mastikeun yén sistem panyalindungan tepi henteu ngan ukur nyumponan tapi ngaleuwihan standar kaamanan EN13374 Kelas A.

    APAC ngadukung ngarobih warna RAL atanapi Pantone pikeun 2.6m TG Mesh Barrier sareng tiasa nyayogikeun stiker logo khusus pikeun maksimalkeun kasadaran merek anjeun dina situs.

    Punten kirimkeun paménta 2.6m TG Mesh Barrier anjeun pikeun kéngingkeun harga anu kompetitif.

  • EN 13374 Class A Fall Protection 1.3m TG Mesh Barrier

    EN 13374 Kelas A panyalindungan ragrag 1.3m TG bolong panghalang

    APAC 1.3m TG Mesh Barrier mangrupakeun komponén pikeun TG Bolt Down Edge Protection System kami. Ieu Ngagabungkeun guardrails, toe board, sarta bolong infilled. The infilled bolong boga kapasitas nyerep dampak. Papan toe anu ditutup sareng dipulangkeun ngajamin ngawadahan lebu anu langkung ageung. Desain inovatif ieu nyayogikeun kakuatan anu luar biasa pikeun 1.3m TG Mesh Barrier.

    1.3m TG Mesh Barrier APAC langkung hampang, langkung fleksibel, sareng langkung nyerep dampak, tapi ngajaga daya tahan anu kasohor sanajan dianggo dina lingkungan anu parah.

    Kalenturan tina 1.3m TG Mesh Guard ngamungkinkeun pikeun dianggo di gedong luhur. Ngaliwatan sababaraha asesoris, éta bisa diadaptasi kana sagala rupa lingkungan jeung sagala tahapan proyék konstruksi.