beiye

Samentara Tepi Protection 1.3m Extension bolong panghalang

Samentara Tepi Protection 1.3m Extension bolong panghalang

Katerangan pondok:

APAC mangrupikeun Produsén sareng Pemasok Extension Mesh Barrier 1.3m Di Cina. Anjeun tiasa nganggo 1.3m Extension Mesh Barrier pikeun ngalegaan Safedge Bolt Down Edge Protection system ka jangkungna 1.8m.

1.3m extension bolong panghalang sok dipaké babarengan jeung safedge bolong panghalang 1.3m.APAC 1.3m ekstensi bolong panghalang ngamungkinkeun ngaropéa ku mékanisme konci Safedge Extension Post urang.

1.3m Extension Mesh Barrier Galvanizing ditambah bubuk palapis ngajadikeun sistem bisa dipaké leuwih kali. Éta langkung awét tibatan produk anu sanés di pasar.

Kirimkeun Panarosan Kami Pikeun Meunangkeun Harga Panghalang Bolong Extension 1.3m pangsaéna.


Rincian produk

Tag produk

spésifikasi:

Kodeu: 101007
Beurat: 7 kg
Ukuran panghalang: jangkungna 0.6m sareng panjangna 1.3m,
ketebalan kawat 4mm,
Grid 75mm x 150mm atanapi 75mm x 75mm pitch puseur
10mm bar stiffening sentral
Galvanized bolong jeung pigura, powder-coated pikeun durability
Saluran perumahan perimeter pikeun panyalindungan tungtung bolong

Kumaha urang mastikeun kualitas halangan bolong kaamanan Safedge?

Raw-Material-Examination

Ujian Bahan Baku

Mechanical Testing

Tés mékanis

Welding-Examination

Ujian las

Raw-Material-Examination

Ujian Dimensi

Examination

Ujian Majelis

Loading-Capacity-Test

Nguji Kapasitas Muatan

Naha APAC Protéksi Ujung Safedge kaamanan bolong halangan 1.3m?

singleimg.

Biasana 1.8m Safedge Bolt Turun Tepi Protection System

1.3m Extension Mesh Barrier APAC mangrupikeun komponén tina 1.8m Safedge Bolt Down Protéksi Ujung.

Éta mangrupikeun Solusi Jangkungna Pinuh Tepi, nawiskeun jangkungna 1.8m tina panyalindungan ragrag tepi pikeun anu damel di jangkungna.

Bolong infill pikeun 1.3m Extension Mesh Barrier Dijieun ku OD 4mm kawat bolong dina S235 Steel Grade.

Pigura luar pikeun 1.3m Extension bolong panghalang dijieun ku tube pasagi di S235 kelas baja.

Sateuacan las, bahan anu tos galvanized, bubuk palapis tambahan pikeun produk rengse ensures 1.3m Extension bolong panghalang téh awét ti sagala produk lianna di pasar.

Dina pamakéan, 1.3m Extension bolong panghalang salawasna kalawan Safedge bolong panghalang 1.3m. Dina cacakan, 1.3m Extension Mesh Barriers bakal dikonci pageuh ku mékanisme ngonci dina Safedge Extension Posts.

Contact us pikeun meunangkeun leuwih rinci!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami