beiye

Steel Struktur Tepi Protection

aipike1
aipike2
aipike3

Steel Struktur Tepi Protection Systems
pikeun Proyék Anjeun

Kalayan langkung ti 10 taun pangalaman dina ngabantosan klien konstruksi suksés, APAC mangrupikeun ahli dina manufaktur sistem panyalindungan tepi struktur baja.
Struktur baja sistem panyalindungan ujung pohara populér utamana dina industri panyalindungan ujung samentara, nyandak kasempetan ieu skyrocket Anjeun bisnis.

Minuhan ekspektasi Anjeun
on Protection Tepi Struktur Steel

APAC tiasa ngadamel sagala jinis komponén panyalindungan ujung balok formwork
kawas i beam clamp atanapi i beam kurung.
Kami bakal 100% ngadukung bisnis anjeun ku nyayogikeun solusi panyalindungan ujung struktur baja sadayana sareng ogé jasa kauangan. Ngabejaan urang sarat anjeun ayeuna.

Panganyarna Steel Struktur Tepi Protection Orde

Sistim panyalindungan ujung ieu pikeun struktur baja lumaku mana perlu ngajaga pagawe konstruksi jeung objék pikeun pencegahan ragrag.

  • Application (1)

    Aplikasi (1)

  • Application (2)

    Aplikasi (2)

  • APAC-steel-structure-edge-protection-system-application-steel

    APAC-baja-struktur-ujung-perlindungan-sistem-aplikasi-baja

  • Application (4)

    Aplikasi (4)

Custom Edge Protection Systems
Produsén di Cina

Sistem panyalindungan ujung APAC dirancang pikeun rupa-rupa lingkungan konstruksi kaasup lantai beton, baja struktural, pigura formwork sareng Parancah, rooftop sareng parapet, sareng proyék konstruksi utama.

  • Kualitas

    APAC nawiskeun jaminan kualitas sareng solusi tés pikeun mastikeun sistem panyalindungan ujung beton nyumponan syarat kaamanan sareng pangaturan di pasar anjeun.
    Quality
    • Unggal QC pikeun prosés produksi
    • Patuh sareng standar EN 13374, AS/NZS 4994, sareng OSHA
    • Ngalaporkeun cacad kualitas atanapi masalah poténsial
  • Produksi

    Tujuanana pikeun nganteurkeun produk kualitas unggul, kami geus dilengkepan fasilitas canggih pikeun produk panyalindungan tepi saluareun ekspektasi Anjeun.
    Production
    • Inspeksi Incoming Bahan
    • Jalur produksi otomatis nyiptakeun proyék anjeun sacara efisien
    • inspeksi ahir saméméh pengiriman barang
  • Kasalametan

    Kami mitra dipercaya anjeun anu leumpang sareng anjeun ti mimiti. Kasuksésan urang gumantung ka anjeun sabab urang aya di sisi anu sami - kaamanan heula.
     
    Safety
    • Produk Nomer nyukcruk
    • Ngalakukeun Tés kana pamundut anjeun
    • Exemplary jasa saatos-jualan jeung bantuan teknis

Kumaha APAC Adat Panel Perlindungan Tepi Anjeun

  • Raw Material Inspection

    Inspeksi Bahan Baku

    Migawé bareng kalayan merek baja kawentar tur agénsi purchasing, Urang ukur ngadopsi bahan premium pikeun rancang komponén panyalindungan ujung kualitas luhur.
  • Steel Tube Cutting

    Baja Tube motong

    4000W-kinerja tinggi laser mesin motong, +/- 0.05mm akurasi. Taya burr, euweuh scratching.
  • Frame Welding

    Pigura las

    Unggal panghalang panyalindungan ujung galvanis gaduh konstruksi panel bolong kawat baja 4mm anu kuat sareng awét, anu luyu sareng AS / NZS 4994.1: 2009 sareng EN Standard.
  • Powder-coating

    Bubuk-palapis

    APAC tiasa ngadamel palapis bubuk pikeun panél bolong kawat leutik sareng tambahan ageung. Salaku tambahan, kami nawiskeun aditif tahan UV khusus pikeun bahan palapis bubuk luar.
  • Strict Final Test

    Tes Final ketat

    Saluyukeun detil pikeun ngaleungitkeun résiko kaamanan sareng kamungkinan cacad ku nguji penampilan, spésifikasi sareng dimensi, kasaluyuan assembly
  • Delivery Packaging

    Bungkusan pangiriman

    The Pallet ngaropéa Tepi Protection Pager Panel téh propitious mun Transportasi panjang, pikeun mastikeun beungeut henteu pegat salila sakabeh pangiriman.

APAC bakal Nyadiakeun Anjeun Solusi OEM / ODM Pangalusna

  • Physical Design

    Desain fisik

    Ngagunakeun rendering CAD canggih, kami bisa ngarancang panels pager portabel nurutkeun pangabutuh anjeun dina proyék.
  • Versatile Components

    Komponén serbaguna

    Ti struktur beton pikeun struktur baja, urang nyieun komponén serbaguna nu bisa minuhan kaperluan proyék husus tina rupa skenario aplikasi.
  • Surface Treatment

    Perlakuan permukaan

    Ti galvanizing panas, galvanizing tiis, nyemprot plastik, cet nyemprot atanapi matte, urang boga Pilihan euyeub prosés permukaan nu bisa bolster durability sistem panyalindungan ujung anjeun sarta branding Anjeun.
  • Optional Packaging

    Bungkusan Pilihan

    Urang tiasa nguatkeun ayana pasar sistem panyalindungan ujung anjeun ngaliwatan pola bungkusan pilihan éksténsif kami, ngamungkinkeun anjeun ningkatkeun kasadaran merek.

Pangiriman High-éfisién ka Sadaya Palanggan Kami

Sapanjang prosés manajemén APAC, ranté suplai anu kredibel penting pisan sareng penting pisan pikeun kasuksésan bisnis urang dugi ka ayeuna. Kalawan taun gawé babarengan teguh kalawan forwarders angkutan barang, kami geus jadi ahli dina naon tina utmost pentingna pikeun anjeun-pangiriman on-waktu.

  • Quality

    Kualitas

  • Speed

    Laju

  • Reliability

    Reliabiliti

Henteu masalah éta sampel, urutan sidang atawa item bulk, urang bakal ngalacak deliveries sarta ngawas kinerja lumangsung of haulers kami pikeun mastikeun standar tinggi miara tur punctuality dijaga pikeun komponén sistem panyalindungan ujung Anjeun.

Ngahontal Usaha anjeun anu langkung ageung ku gawé bareng sareng APAC

Anjeun tiasa nanggung masalah umum sareng perusahaan manufaktur komponén sistem perlindungan ujung sanés, sapertos:
● Biaya tinggi sistem sapertos anu diproduksi di nagara anjeun sorangan.
● komponén crudely fabricated kualitas handap ti sababaraha nagara Asia
● Unusable alatan standar kaamanan panyalindungan tepi teu bener atawa panerapan.
● Suppliers Kurang inspeksi komprehensif atawa nganut prosés manufaktur non-standarized.
● Pangiriman butuh waktu leuwih lila ti diantisipasi, reureuh kamajuan Anjeun.
● Kurangna rojongan teknis & bantuan salila pamakéan.
● Instalasi atanapi dismounting runtah waktu jeung duit.

why

Ayeuna, hilap éta masalah anu terus-terusan!
Salaku NO. 1 pabrik produk sistem panyalindungan ujung di Cina, kami henteu ngan mantuan Anjeun pikeun nganteurkeun sistem panyalindungan ujung Anjeun perlu on-waktu jeung on-anggaran, tapi ogé nyadiakeun Anjeun solusi pangalusna pikeun proyék anjeun ku Ngahindarkeun pitfalls.

● kualitas luhur jeung ongkos-kalapa
● Tim rojongan respon gancang 24×7
● Conforms kana OSHA, AS / NZS sarta minuhan standar CE
● Custom ODM Leyuran & Nguntungkeun OEM Services
● Sadaya sistem hadir kalawan manual teknis na pituduh instalasi
● Service sapanjang sakabéh lifespan produk Anjeun
Pikeun janten panyayogikeun sistem panyalindungan ujung khusus anjeun sareng jasa lengkep, pikeun sadaya kabutuhan panyalindungan tepi samentawis anjeun, hubungi kami ayeuna.

FAQ

1.Naha anjeun peryogi sistem panyalindungan ujung struktur baja?

Sistim panyalindungan tepi teh kontrol pikaresep pikeun nyegah ragrag tina situs konstruksi sabab ngasingkeun sababaraha pagawé sarta objék tina resiko ragrag a.
The UK Work at Height Regulations 2005 diwanohkeun dina European Directive 89/391/EEC sareng meryogikeun sadayana anu ngagaduhan kawajiban pikeun mastikeun yén pagawéan dina jangkungna dilaksanakeun kalayan aman. Solusi kedah cocog sareng cekap pikeun mastikeun nyegah jalma sareng objék tina ragrag. Sareng aya diréktif anu sami dina OSHA.
Sateuacanna kaputusan ngeunaan sistem panyalindungan tepi dianggo, langkung ageung proyek bakal nguntungkeun.

2.Will abdi tiasa ningali sampel saméméh nempatkeun urutan kuring?

Muhun kantenan! Sateuacan pesenan khusus janten produksi massal, anjeun tiasa ningali tampilan ku gambar sareng pidéo.
Upami anjeun hoyong ningali sampel nyata, urang ogé bisa ngatur kiriman. Biaya sampel sareng biaya pengiriman dibayar ku anjeun. Sareng biayana tiasa dibalikeun deui dina pesenan bulk salajengna anjeun.

3.Sabaraha lami deui pikeun komponén panyalindungan ujung custom ieu dipigawé?

Umumna waktos kalungguhan urang kirang langkung 15-30 dinten kerja gumantung kana kuantitas, kami bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun nyumponan kabutuhan anjeun.
Kami bangga dina kualitas, reliabilitas, sareng éféktivitas biaya sareng ajak anjeun ngabandingkeun kami sareng pesaing sistem panyalindungan ujung kami, sabab kami terang anjeun bakal resep naon anu urang laksanakeun!

4.How sistem panyalindungan ujung custom kuring bakal dipak?

Kalolobaan komponén custom anu dicutat salaku "bulk" dipak. Éta henteu hartosna urang ngalungkeun produk saloba-lobana kana wadah anu ageung. Gantina, urang masing-masing unggal panel panyalindungan ujung ngajaga aranjeunna tina goresan ngagunakeun pilem PE, gelembung jeung kardus pikeun mastikeun sistem panyalindungan ujung sangkan aranjeunna aman nepi ka tujuan maranéhanana.
Pangalaman kami dina ngabungkus produk panyalindungan tepi samentawis ngajantenkeun urang épisién pisan sareng terang, anjeun tiasa dina katenangan nalika nyangka.

5.What is garansi anjeun?

Kirimkeun pamundut anjeun ayeuna sarta kami bakal ngahasilkeun cutatan kalawan sagalana nu peryogi pikeun proyék Sistim panyalindungan ujung Anjeun.

isngl7gdsgdg (2)
Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

Kaahlian kami di dieu pikeun ngalayanan anjeun

Kirimkeun pamundut anjeun ayeuna sareng kami bakal ngahasilkeun kutipan sareng sadaya anu anjeun peryogikeun pikeun proyék sistem panyalindungan ujung anjeun.

xunpan