beiye

Steel Struktur Tepi Protection

Komponén

  • Steel I Beam Clamp for Steel Frame Structures Edge Protection

    Steel I Beam clamp pikeun Steel Frame Struktur Tepi Protection

    APAC geus dirancang solusi kaamanan panyalindungan ujung paling canggih cocog pikeun instalasi struktur baja. Ngagunakeun Steel I-Beam Clamps canggih urang bisa greatly ngaronjatkeun efisiensi instalasi.

    APAC geus dirancang Steel I-Beam Clamp luyu jeung EN 13374 jeung AS / NZS 4994.1.

    Clamps baja I-beam anu terpadu kana kurung dipaké pikeun ngalereskeun nu 1.2m Safedge Posts.

    Sajaba ti éta, baja APAC urang I-beam clamp boga screw jacks dilas kana awak guna mastikeun yén éta bisa diadaptasi pikeun nyocogkeun I-balok tina 100 mm ka 310 mm lebar. Suling 1.2m dipasang dina awak ngamungkinkeun pikeun nyocogkeun I-beams nepi ka 990mm.

  • Safety Edge Protection I-Beam Bracket Steel Frame Structures

    Kasalametan Tepi Protection I-Beam Bracket Struktur pigura baja

    APAC's Facade I Beam Bracket mangrupikeun lampiran anu tos dipasang dina kerangka pikeun Sistem Perlindungan Tepi I Beam Facade kami. Hal ieu dipasang dina beungeut web I Beam, considerably mempermudah pamasangan panyalindungan ujung.

    I-Beam Facade Brackets diintegrasikeun kana kurung anu dianggo pikeun ngalereskeun 1.2m Safedge Posts. Bracket nyaeta adjustable dina horizontal pikeun nyocogkeun tugas instalasi I Beam béda.

    Salaku tambahan, APAC's I-Beam Facade Bracket gaduh suling jangkungna 1.2m anu dipasang dina awak pikeun mastikeun yén éta tiasa disaluyukeun pikeun nyocogkeun aplikasi jangkungna anu béda.

  • HSE Safety Post 1.2m Construction Leading Edge Protection

    HSE Kasalametan Post 1.2m Konstruksi Anjog Tepi Protection

    Tulisan Safedge 1.2m mangrupikeun komponén nangtung tina sistem panyalindungan ujung Safedge Bolt Down kami.

    Sistem panyalindungan ujung Safedge Bolt Down sareng komponén kami dirancang sareng diproduksi saluyu sareng standar EN 13374 sareng AS / NZS 4994.1.

    The Edge Protection Safedge Post 1.2m terpadu sareng dua pin kait pikeun ngonci halangan bolong dina posisi. Desain ieu ngamungkinkeun anjeun teu nganggo klip panghalang bolong tambahan. Ogé, mékanisme ngonci husus ngajadikeun pos-instalasi pisan gampang jeung gancang.

    Hot-dipped galvanized Edge Protection Safedge Post 1.2m méré Anjeun sistem panyalindungan ujung awét pikeun jangka panjang.

    Mangga kirimkeun kami syarat Safedge Posts Protection Edge anjeun pikeun harga kalapa.

  • Edge Protection Construction Fence Panel Mesh Barrier 2.6m

    Tepi Protection Konstruksi pager Panel bolong panghalang 2.6m

    Safedge kaamanan bolong halangan 2.6m mangrupakeun halangan panyalindungan sistem kalawan infill bolong. Anjeun tiasa nyaluyukeun halangan bolong Safedge pikeun paménta panyalindungan ujung anjeun.

    APAC teh produsén paling profésional ti safedge bolong panghalang 2.6m di Cina jeung produk anu ngaapresiasi ku konsumén.

    Safedge Safety Mesh Barrier 2.6m ngahijikeun pigura, infill mesh, sareng toe board. safedge Safety Mesh Barrier 2.6m's design mantap ensures yén sistem teu ukur minuhan tapi ogé ngaleuwihan loba standar kaamanan kayaning EN13374 Kelas A, AS / NZS 4994.1.

    The Safedge Safety Mesh Barrier 2.6m dina panas-dipped galvanized jeung powder coating finish manjangkeun umur sistem panyalindungan ujung jeung nyegah korosi.

    Mangga ngirim Safedge kaamanan bolong panghalang syarat Anjeun pikeun harga kalapa.

  • Factory Supply Mesh Barrier 1.3m Construction Safety Fence

    Pabrik Supply bolong panghalang 1.3m Konstruksi Pager Kasalametan

    APAC Safedge Mesh Barrier 1.3m mangrupikeun Bagian Perlindungan Tepi. Ieu guardrail Unsur tina System Protection Tepi.

    Anjeun tiasa nganggo APAC Safedge Mesh Barrier di Bolt Down Edge Protection System kami, Slab Grab Edge Protection System, Slab Edge Bracket Edge Protection System, Stair Edge Protection, Steel Frame Edge Protection, sareng Formwork Edge Protection System.

    APAC mangrupikeun Produsén ahli Safedge Mesh Barrier. Produksi Safedge Mesh Barrier 1.3m Steel kami dumasar kana Sistem Kontrol Kualitas ISO9001. Dina pangaturan kaamanan, Safedge Mesh Barrier APAC saluyu sareng standar EN 13374, AS 4994, sareng OHSA.

    Kirimkeun Kami Persyaratan Safedge Mesh Barrier Anjeun Pikeun Meunangkeun Harga Panganyarna ti APAC.