beiye

Tangga Tepi Protection System

aipike1
aipike2
aipike3

# 1 Produsén Produsén System Protéksi Stair
Ningkatkeun Usaha anjeun sareng APAC

APAC ngarancang sareng ngadamel sistem panyalindungan ujung tangga kualitas luhur sareng komponén sistem panyalindungan ujung khusus salami langkung ti 10 taun.
Kalayan pabrik pabrik produk kaamanan situs konstruksi urang sorangan, tim téknis anu berpengalaman, pangkalan data lengkep sareng standar kualitas tingkat luhur, APAC mangrupikeun pasangan anu pangsaéna pikeun solusi panyalindungan tepi samentawis.

Janten Premier Anjeun
Tangga Tepi Protection Systems Supplier

APAC kasohor di Cina salaku produsén ngarah tina sistem panyalindungan ujung custom kualitas luhur. Kami ogé ngadamel sistem panyalindungan tepi tangga khusus kalayan sisi anu pas dina bentuk tangga. Ieu pisan dijieun pikeun situs konstruksi. Kami ngagaduhan sistem panyalindungan ujung tangga samentawis sareng pegangan tangan atanapi halangan pikeun anjeun.
Nya, Kirim patarosan pikeun pesenan salajengna anjeun!

Aplikasi Nyata ti Klién Global

Upami anjeun milarian produsén sistem panyalindungan ujung tangga anu gancang, dipercaya di China, APAC bakal janten pilihan anu pangsaéna.
Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal sistem EPS kami pikeun sarat proyék anjeun,
hubungi panaséhat urang ayeuna.

  • _Application (2)

    _Aplikasi (2)

  • _Application (3)

    _Aplikasi (3)

  • _Application (4)

    _Aplikasi (4)

  • _Application (1)

    _Aplikasi (1)

Produsén Sistem Perlindungan Tepi Profesional anjeun Di Cina

APAC geus nyadiakeun garis paling éksténsif ngeunaan custom & replaceable elemen sistem panyalindungan ujung pikeun situs konstruksi. Ngaliwatan mangtaun-taun pangalaman produksi sistem panyalindungan tepi sareng kasaksian ti pasar luar negeri, APAC gaduh pabrik efisiensi tinggi sareng kamampuan QC pikeun ngadukung proyék-proyék anjeun dina panyalindungan tepi samentawis.

  • Kualitas

    APAC tiasa ngajamin sadaya komponén sistem panyalindungan ujung ti kami leres-leres saluyu sareng standar kaamanan internasional dina dimensi sareng fungsina, ku kituna anjeun tiasa gampang nyocogkeun kana proyék anjeun.
    Quality
    • Unggal QC pikeun prosés produksi
    • Patuh sareng standar EN 13374, AS/NZS 4994, sareng OSHA
    • Ngalaporkeun cacad kualitas atanapi masalah poténsial
  • Produksi

    Paling pagawe APAC gaduh leuwih ti 5 taun pangalaman manufaktur, maranéhna terang sakabeh aliran produksi kacida alusna sarta tetep panon pikeun unggal jéntré prosés.
     
    Production
    • Inspeksi Incoming Bahan
    • Jalur produksi otomatis nyiptakeun proyék anjeun sacara efisien
    • inspeksi ahir saméméh pengiriman barang
  • Kasalametan

    Naha pikeun léngkah-léngkah nalika ngarakit proyék anjeun atanapi saatos jasa, APAC mangrupikeun supplier anu dipercaya pikeun ngabantosan anjeun sacara efektif ngirangan résiko ragrag sareng ngajagi situs konstruksi pikeun kaamanan sapertos pagawé sareng objék.
    Safety
    • Nomer nyukcruk unik
    • Ngalakukeun Tés kana pamundut anjeun
    • Exemplary jasa saatos-jualan jeung bantuan teknis

Kumaha Urang Ngadalikeun Kualitas
Unggal Prosés Manufaktur

  • Strict Material Procurement

    Pengadaan Bahan Ketat

    Naha bahan tina baja atanapi plastik, APAC mésér ti supplier bahan sertipikat sareng ngembangkeun kerjasama jangka panjang sareng aranjeunna.
  • Advanced Cutting Technology

    Téhnologi motong canggih

    4000W-kinerja tinggi laser mesin motong, +/- 0.05mm akurasi. Taya burr, euweuh scratching.
  • Skilled Frame Welding

    Terampil las pigura

    Alat las multi-fungsi, akurasi tinggi, henteu aya deformasi, anu sasuai sareng AS / NZS 4994.1: 2009 sareng Standar EN.
  • Automatic Powder-Coating Line

    Otomatis Bubuk-palapis Line

    Pikeun ngabantosan anjeun ngahontal halangan panyalindungan ujung anu dipikahoyong, sadaya panél kami dilapis bubuk dina garis otomatis pikeun ngahindarkeun asupan pangotor sanés kana sistem anjeun.
  • Strict Final Test

    Tes Final ketat

    Toleransi produk dikawasa sacara ketat pikeun tetep sami sareng desain urang. Sareng kami ngalakukeun pamariksaan anu ketat pikeun mastikeun yén sadaya komponén sistem panyalindungan tepi dugi ka sarat standar sateuacan pangiriman anjeun.
  • Fast Packaging & Shipping

    Bungkusan & Pangiriman Gancang

    Urang bakal pak unggal panel pager logam portabel dina poliétilén, sarta puluhan panels bakal dipak dina pallets ngaropéa.

Ahli Anjeun dina Sakur Jinis Sistem Perlindungan Tepi

  • Physical Design

    Desain fisik

    Ngagunakeun rendering CAD canggih, kami bisa ngarancang panels pager portabel nurutkeun pangabutuh anjeun dina proyék.
  • Versatile Components

    Komponén serbaguna

    Ti struktur beton pikeun struktur baja, urang nyieun komponén serbaguna nu bisa minuhan kaperluan proyék husus tina rupa skenario aplikasi.
  • Surface Treatment

    Perlakuan permukaan

    Ti galvanizing panas, galvanizing tiis, nyemprot plastik, cet nyemprot atanapi matte, urang boga Pilihan euyeub prosés permukaan nu bisa bolster durability sistem panyalindungan ujung anjeun sarta branding Anjeun.
  • Optional Packaging

    Bungkusan Pilihan

    Urang tiasa nguatkeun ayana pasar sistem panyalindungan ujung anjeun ngaliwatan pola bungkusan pilihan éksténsif kami, ngamungkinkeun anjeun ningkatkeun kasadaran merek.

Pangiriman High-éfisién ka Sadaya Palanggan Kami

Sapanjang prosés manajemén APAC, ranté suplai anu kredibel penting pisan sareng penting pisan pikeun kasuksésan bisnis urang dugi ka ayeuna. Kalawan taun gawé babarengan teguh kalawan forwarders angkutan barang, kami geus jadi ahli dina naon tina utmost pentingna pikeun anjeun-pangiriman on-waktu.

  • Strict Quality

    Kualitas Ketat

  • Fast Speed

    Speed ​​Gancang

  • Rugged Reliability

    Reliabiliti Kasar

Naha éta sampel, pesenan sidang atawa barang bulk, urang bakal ngalacak status pangiriman jeung ngawas kinerja kontinyu transporters kami pikeun mastikeun yén standar tinggi miara tur punctuality dijaga pikeun komponén sistem panyalindungan ujung Anjeun.

Skyrocket anjeun Usaha kalawan
Sistem Perlindungan Tepi Berkualitas luhur APAC

Anjeun tiasa nanggung masalah umum sareng perusahaan manufaktur komponén sistem perlindungan ujung sanés, sapertos:
● Biaya tinggi sistem sapertos anu diproduksi di nagara anjeun sorangan.
● komponén crudely fabricated kualitas handap ti sababaraha nagara Asia
● Unusable alatan standar kaamanan panyalindungan tepi teu bener atawa panerapan.
● Suppliers Kurang inspeksi komprehensif atawa nganut prosés manufaktur non-standarized.
● Pangiriman butuh waktu leuwih lila ti diantisipasi, reureuh kamajuan Anjeun.
● Kurangna rojongan teknis & bantuan salila pamakéan.
● Instalasi atanapi dismounting runtah waktu jeung duit.

China-suppier-stairwell-edge-protection-system

Ayeuna, hilap éta masalah anu terus-terusan!
Salaku NO. 1 pabrik produk sistem panyalindungan ujung di Cina, kami henteu ngan mantuan Anjeun pikeun nganteurkeun sistem panyalindungan ujung Anjeun perlu on-waktu jeung on-anggaran, tapi ogé nyadiakeun Anjeun solusi pangalusna pikeun proyék anjeun ku Ngahindarkeun pitfalls.

● Owns-teknologi tinggi mesin jeung bubuk-palapis garis produksi
● Tim dedicated nyadiakeun Anjeun balesan gancang jeung komunikasi dina 8 jam
● 30-40 poé ti pabrik urang pikeun proyék Anjeun upami pengiriman barang global gancang
● Conforms kana OSHA, AS / NZS sarta minuhan standar CE
● Sadaya sistem hadir kalawan manual teknis na pituduh instalasi
● Salaku rék, euweuh wates pikeun logos Anjeun, kelir sarta desain
Kusabab éta, APAC dikenal salaku produsén anu dipercaya tina sistem panyalindungan tepi adat di Cina.
Salaku produsén profésional, APAC pasti tiasa nyayogikeun naon anu anjeun peryogikeun!

FAQs

1.What anu kaunggulan tina sistem panyalindungan ujung tangga?

Tangga sering janten jalan anu saé pikeun para pagawé sareng bahan nalika prosés konstruksi. Sateuacan proyék réngsé, tangga nampilkeun poténsi bahaya pikeun ragrag nalika damel di jangkungna. Jadi sistem panyalindungan ujung tangga husus dirancang pikeun pencegahan ragrag.
APAC nawiskeun sistem kaamanan anu kalebet panyalindungan ujung tangga. Handrails teleskopik atawa halangan panyalindungan ujung bisa gampang dipasang dina pos pikeun nyocogkeun stairways tina sagala ukuran atawa konfigurasi dina wangunan beton jeung wangunan pigura kayu pikeun reliabilitas jeung kaamanan.

2.What mangrupakeun komponén sistem panyalindungan ujung stair?

The APAC dirancang Stairway System nyadiakeun solusi panyalindungan ujung samentara unik pikeun pamakéan dina sakabéh stairwells kabuka sarta landings.
Éta sistem modular tina tilu jinis béda anu tiasa dianggo dina sagala jinis tangga ogé lantai slab beton sareng konstruksi balok baja.
Clamp on Stair Tepi Protection System diwangun ku jepitan tangga, pos kaamanan jeung handrails adjustable.
Bolong panghalang Stair Tepi Protection System kabentuk tina jepitan tangga, pos kaamanan jeung panghalang bolong tangga.
Socket Base Stairway Tepi Protection System diwangun ku dasar stop kontak, pos kaamanan jeung handrails adjustable.
Sadaya APAC Stairsafety Systems basajan pikeun ngonpigurasikeun sareng gancang dipasang tanpa latihan spesialis anu diperyogikeun pikeun instalasi.

3.What anu defects guardrail kai paling umum?

Struktur stairwell permanén kakeunaan salila pangwangunan kamajuan cuaca, buruk jangka panjang atawa fastener / korosi konektor leuwih gampang, sarta bisa nyumbang kana gagalna a.
Saterusna, kagagalan guardrails kai paling umum disababkeun ku gagalna sambungan ti pos penjaga ka dek, sambungan tina rel ka pos, atawa sambungan tina piket ka rel.

4.What teh bahan pangalusna pikeun nyieun sistem panyalindungan ujung stair? 

Q235 nyaéta baja struktural karbon polos, katelah Q235A, Q235B, Q235C, sarta Q235D di Cina.
Dénsitas baja ieu 7,85 g / cm3, kakuatan tensile nyaeta 370-500 MPa; kakuatan ngahasilkeun nyaéta 235 MPa (data pikeun bar baja atawa plat baja diaméterna ≤ 16mm).
Q235 ngalaksanakeun ogé dina kakuatan, las, sarta plasticity, jadi ilaharna digulung kana pelat baja, rod, bar, atawa pigura sudut, sarta ayeuna teh wildly dipaké dina rékayasa jeung industri konstruksi, kayaning Parancah.
Paling komponén sistem panyalindungan ujung dijieun ku Q235B. Upami Anjeun gaduh sarat husus pikeun bahan baku, ngantaros Kami.

5.What anu stair ujung panyalindungan Sistim Standards Quality? 

Jalma anu damel di jangkung kedah dijagi tina ragrag tina ujung anu kakeunaan. Nya kitu, jalma anu masang panyalindungan dipilih ogé kudu ditangtayungan tina ragrag. Perlindungan tepi tiasa dihontal ku sababaraha cara.
Di Éropa, EN 13374 nyayogikeun desain sistem panyalindungan tepi samentawis sareng ngabutuhkeun sistem pikeun tahan beban anu diterapkeun jejeg, horizontal sareng vertikal kana sistem pikeun tilu kelas: Kelas A, Kelas B sareng Kelas C.
Dina AS, sadaya sistem panyalindungan tepi kedah dirarancang pikeun nyumponan desain anu relevan sareng syarat beban tina standar AS4994.1:2009 "Perlindungan tepi samentawis" sareng AS1657: 2018.
OSHA 1926.501 (b) nyatakeun: "Unggal pagawé anu ngawangun ujung 6 kaki (1.8 m) atanapi langkung luhur tingkat handap kedah dijagi tina ragrag ku sistem pager, sistem jaring kaamanan, atanapi sistem téwak ragrag pribadi."
Janten sistem panyalindungan tepi pisan dipikabutuh pikeun situs konstruksi.
Di APAC, sadaya komponén saluyu sareng standar internasional, sareng kami hoyong ngadangu ti anjeun.
Naha anjeun milarian sistem panyalindungan ujung pikeun merek top?
Atanapi, naha anjeun badé ngamimitian bisnis OEM sistem panyalindungan tepi?
Anjeun tiasa ngobrol jeung urang Di dieu di APAC, tim téknis kami di dieu pikeun ngabantosan anjeun.

fawqigm
Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

Kaahlian kami di dieu pikeun ngalayanan anjeun

Kirimkeun pamundut anjeun ayeuna sareng kami bakal ngahasilkeun kutipan sareng sadaya anu anjeun peryogikeun pikeun proyék sistem panyalindungan ujung anjeun.

stairwell-edge-protection-system-expert-service