beiye

Tangga Tepi Protection System

Komponén

  • Collective EN13374 Edge Protection Stair Clamp for Stairway

    Koléktif EN13374 Tepi Protection Stair Clamp pikeun Stairway

    The Stair Clamp dipaké salaku clamp pikeun panangtayungan ujung samentara dina tangga. Ku ngagunakeun clamp ieu, prosés pangeboran liang bisa ngaleungitkeun nalika masang panyalindungan ujung.

    Clamp Tangga tiasa diputar sareng diputar sareng tiasa dipasang kalayan operasi anu sederhana tanpa ngarusak permukaan tangga. clamp ngabogaan bracket terpadu pikeun pos Safedge 1.2m jeung handrails adjustable dipasang dina tulisan.

    Alat clamping Stair spésifik salami fase produksi staircase ningkatkeun kualitas sareng kasalametan metode ieu. Clamp tangga panyalindungan tangga sareng komponenana saluyu sareng BS EN 13374.

  • Stair Mesh Barrier Safety Fence Edge Protection for Staircase

    Tangga bolong panghalang Kasalametan pager Tepi Protection pikeun Staircase

    Tangga bolong panghalang dirancang pikeun lamping tangga 30 derajat sarta nyadiakeun panyalindungan ujung kontinyu sapanjang staircase nu. Dipaké babarengan jeung pos kaamanan Safedge, éta ogé bisa diangkat pikeun ngidinan karya bisa dilumangsungkeun dina luar tina Unit stair. The stair bolong hansip mangrupakeun komponén misah nu bisa dipasang dina sisi séjén staircase nu.

    The Stair Mesh Barrier dirarancang dumasar kana EN 13374 Kelas A, Toeboard diintegrasikeun kana éta pikeun gampang sareng gancang dipasang. Panghalang nyaéta unit dipiguraan anu kuat sareng awét pikeun umur panjang sareng hasil investasi anu saé.

  • Socket Base

    Socket Base

    Dasar stop kontak nyaéta komponén dasar tina Safedge Bolt Down Edge Protection System. Dasar stop kontak Tepi Protection biasana anchored kana slab beton. APAC mangrupikeun Produsén dasar soket panyalindungan ujung Di Cina. Kami Ngahasilkeun Dasar Socket Protection Edge nurutkeun standar EN 13374 Kelas A & Kelas B, AS / NZS 4994.1, sareng standar OHSA.

    Anjeun tiasa masang dasar stop kontak pelindung ujung APAC dina sagala permukaan beton boh dina tahap pre-cast nganggo sisipan atanapi ku pangeboran. Kami ngaropea dasar soket panyalindungan ujung anjeun dumasar kana desain konstruksi anjeun ogé.

    Kirimkeun Kami Persyaratan Dasar Soket Perlindungan Tepi anjeun pikeun Meunangkeun Harga Kalapa.

  • HSE Safety Post 1.2m Construction Leading Edge Protection

    HSE Kasalametan Post 1.2m Konstruksi Anjog Tepi Protection

    Tulisan Safedge 1.2m mangrupikeun komponén nangtung tina sistem panyalindungan ujung Safedge Bolt Down kami.

    Sistem panyalindungan ujung Safedge Bolt Down sareng komponén kami dirancang sareng diproduksi saluyu sareng standar EN 13374 sareng AS / NZS 4994.1.

    The Edge Protection Safedge Post 1.2m terpadu sareng dua pin kait pikeun ngonci halangan bolong dina posisi. Desain ieu ngamungkinkeun anjeun teu nganggo klip panghalang bolong tambahan. Ogé, mékanisme ngonci husus ngajadikeun pos-instalasi pisan gampang jeung gancang.

    Hot-dipped galvanized Edge Protection Safedge Post 1.2m méré Anjeun sistem panyalindungan ujung awét pikeun jangka panjang.

    Mangga kirimkeun kami syarat Safedge Posts Protection Edge anjeun pikeun harga kalapa.

  • Adjustable Link Bar Handrail for Stairwell Edge Protection

    Adjustable Patalina Bar Handrail pikeun Protection Tepi Stairwell

    Handrails adjustable mangrupakeun bagian integral tina sistem panyalindungan ujung urang. Éta téh dipaké pikeun nyetél panyalindungan ragrag koléktif pikeun tangga, shafts, sarta bukaan.

    Bukaan témbok bisa diamankeun ku panangtayungan ujung ku cara maké kurung témbok dina saban gigir bukaan nu handrail adjustable lajeng dipasang.

    The Handrails adjustable sadia dina dua ukuran béda, 0.9m-1.5m, sarta 1.5m-2.5m, sahingga nampung bukaan ti 0.9m ka 2.5m.

    Solusi panyalindungan ujung handrail anu tiasa disaluyukeun ieu ngagampangkeun nyabut sareng nempatkeun deui panyalindungan ragrag nalika ngalaksanakeun sababaraha jinis padamelan, bari ogé nyéépkeun rohangan pikeun sababaraha jinis alat timah.