beiye

Socket Base Stairway Tepi Protection System

Socket Base Stairway Edge Protection System Banner
Produsen & Supplier Sistem Perlindungan Socket Base Stairway Edge Produsén anjeun
Pamahaman umum yén tangga peryogi guardrails atanapi handrails pikeun panyalindungan ragrag ujung. Tapi kumaha anjeun mastikeun kasalametan pagawé anjeun nalika anjeun ngawangun tangga? Salaku conto, tangga diwangun sareng dianggo dina situs konstruksi.
Salila fase konstruksi, tangga mangrupakeun surfaces leumpang pisan umum dina situs konstruksi. Sistim panyalindungan ujung stairway stop kontak APAC ngajaga pagawe basa aranjeunna keur make tangga.
Jatuh tina tangga bisa ngakibatkeun tatu serius atawa malah maot, jadi Anjeun kudu make sistem panyalindungan ujung stairway di zone gawé. Sistemna bakal ngajagi pagawé tina résiko geser, tersandung, sareng ragrag dina permukaan anu leumpang / damel.
APAC Socket Base Stairway Edge Protection System ilaharna diwangun ku:
1.Socket Base 2.Safety Post 3.Handrails / Patalina Bar adjustable
Pikeun kaamanan, tangga kedah dilengkepan sahenteuna hiji rel sareng hiji sistem tangga. The Socket Base Stairway Edge Protection System kedah disayogikeun sapanjang unggal sisi anu teu dijagi atanapi ujung slab.
Tanggung jawab dunungan pikeun mastikeun yén sadaya tangga anu dianggo di zona kerja aman. Pagawe kedah waspada ka manajemén pikeun masalah anu teu aman atanapi bahaya poténsial anu aya dina atanapi caket tangga.
APAC Socket Base Stairway Edge Protection nawiskeun solusi sistematis anu teu aya tandingan anu dirarancang khusus pikeun damel sareng platform anu ditangtayungan ujung pikeun masihan panyalindungan ujung kontinyu anu unggul.
Perlindungan samentara tina edges stair salila konstruksi saméméhna duanana kompléks jeung mahal. Sifat rupa-rupa tangga, badarat, sareng uih deui sering peryogi seueur tabung motong, tungtung anu seukeut, sareng seueur panyalindungan anu diwangun khusus. APAC Socket Base Stairway Edge Protection dirancang pikeun ngabéréskeun masalah ieu ku cara nyayogikeun solusi anu sistematis. Sistemna patuh kana EN 13374 Kelas A.
Nalika masang sistem APAC Socket Base Stairway Edge Protection, anjeun kedah masangkeun dasar stop kontak ka luhureun slab tangga heula, teras paskeun pos kaamanan tangga ka dasar stop kontak, tungtungna, anjeun kedah nyocogkeun ka handrails / adjustable kami. link bar ka pos kaamanan stair.
Handrails / link bar adjustable kami pikeun panyalindungan ujung stairway base stop kontak nu adjustable ti 1.5m ka 2.5m, babarengan jeung 0.8m-1.5m link bar adjustable per sarat husus Anjeun.
Salaku produsén sistem panyalindungan ujung tangga sareng supplier di Cina, solusi dasar soket pikeun tangga mangrupikeun sistem panyalindungan anu saé pikeun kaamanan dina situs konstruksi anjeun.
Dasar stop kontak, link bar, sarta pos kaamanan tangga pikeun sistem panyalindungan ujung stairway anu panas-dipped permukaan galvanized pagawean. Unit anu kuat sareng awét kalayan umur panjang sareng hasil investasi anu luhur.
Anjeun tiasa Nganggo Sistem Perlindungan Tepi Tangga Dasar Socket APAC dina sagala jinis tangga beton, kayu, atanapi baja.
Salaku pabrik Socket Base Stairway Edge Protection System di China, kami henteu ngan ukur nawiskeun rangkeian lengkep panyalindungan tepi pikeun anjeun milih tapi ogé mawa anjeun harga anu kompetitif. Naon deui, anjeun tiasa kéngingkeun desain gratis sareng jasa OEM di dieu.
Kirimkeun pamundut anjeun pikeun harga dina sistem sareng komponén Perlindungan Socket Base Stairway Edge kami ayeuna.

Komponén

  • Socket Base

    Socket Base

    Dasar stop kontak nyaéta komponén dasar tina Safedge Bolt Down Edge Protection System. Dasar stop kontak Tepi Protection biasana anchored kana slab beton. APAC mangrupikeun Produsén dasar soket panyalindungan ujung Di Cina. Kami Ngahasilkeun Dasar Socket Protection Edge nurutkeun standar EN 13374 Kelas A & Kelas B, AS / NZS 4994.1, sareng standar OHSA.

    Anjeun tiasa masang dasar stop kontak pelindung ujung APAC dina sagala permukaan beton boh dina tahap pre-cast nganggo sisipan atanapi ku pangeboran. Kami ngaropea dasar soket panyalindungan ujung anjeun dumasar kana desain konstruksi anjeun ogé.

    Kirimkeun Kami Persyaratan Dasar Soket Perlindungan Tepi anjeun pikeun Meunangkeun Harga Kalapa.

  • HSE Safety Post 1.2m Construction Leading Edge Protection

    HSE Kasalametan Post 1.2m Konstruksi Anjog Tepi Protection

    Tulisan Safedge 1.2m mangrupikeun komponén nangtung tina sistem panyalindungan ujung Safedge Bolt Down kami.

    Sistem panyalindungan ujung Safedge Bolt Down sareng komponén kami dirancang sareng diproduksi saluyu sareng standar EN 13374 sareng AS / NZS 4994.1.

    The Edge Protection Safedge Post 1.2m terpadu sareng dua pin kait pikeun ngonci halangan bolong dina posisi. Desain ieu ngamungkinkeun anjeun teu nganggo klip panghalang bolong tambahan. Ogé, mékanisme ngonci husus ngajadikeun pos-instalasi pisan gampang jeung gancang.

    Hot-dipped galvanized Edge Protection Safedge Post 1.2m méré Anjeun sistem panyalindungan ujung awét pikeun jangka panjang.

    Mangga kirimkeun kami syarat Safedge Posts Protection Edge anjeun pikeun harga kalapa.

  • Adjustable Link Bar Handrail for Stairwell Edge Protection

    Adjustable Patalina Bar Handrail pikeun Protection Tepi Stairwell

    Handrails adjustable mangrupakeun bagian integral tina sistem panyalindungan ujung urang. Éta téh dipaké pikeun nyetél panyalindungan ragrag koléktif pikeun tangga, shafts, sarta bukaan.

    Bukaan témbok bisa diamankeun ku panangtayungan ujung ku cara maké kurung témbok dina saban gigir bukaan nu handrail adjustable lajeng dipasang.

    The Handrails adjustable sadia dina dua ukuran béda, 0.9m-1.5m, sarta 1.5m-2.5m, sahingga nampung bukaan ti 0.9m ka 2.5m.

    Solusi panyalindungan ujung handrail anu tiasa disaluyukeun ieu ngagampangkeun nyabut sareng nempatkeun deui panyalindungan ragrag nalika ngalaksanakeun sababaraha jinis padamelan, bari ogé nyéépkeun rohangan pikeun sababaraha jinis alat timah.