beiye

Socket Base

Socket Base

Katerangan pondok:

Dasar stop kontak nyaéta komponén dasar tina Safedge Bolt Down Edge Protection System. Dasar stop kontak Tepi Protection biasana anchored kana slab beton. APAC mangrupikeun Produsén dasar soket panyalindungan ujung Di Cina. Kami Ngahasilkeun Dasar Socket Protection Edge nurutkeun standar EN 13374 Kelas A & Kelas B, AS / NZS 4994.1, sareng standar OHSA.

Anjeun tiasa masang dasar stop kontak pelindung ujung APAC dina sagala permukaan beton boh dina tahap pre-cast nganggo sisipan atanapi ku pangeboran. Kami ngaropea dasar soket panyalindungan ujung anjeun dumasar kana desain konstruksi anjeun ogé.

Kirimkeun Kami Persyaratan Dasar Soket Perlindungan Tepi anjeun pikeun Meunangkeun Harga Kalapa.


Rincian produk

Tag produk

spésifikasi:

Kodeu: 101001
Beurat: 1,5 kg
Permukaan: Hot-dip galvanized.
Jangkungna: 175mm
Diaméter suku: 130mm
Sababaraha alternatif baud.
Diposisikan nepi ka 2.4m puseur pikeun ngarojong pos safedge

Kumaha urang mastikeun panyalindungan ujung Socket Base kualitas?

Raw-Material-Examination

Ujian Bahan Baku

Mechanical Testing

Tés mékanis

Welding-Examination

Ujian las

Raw-Material-Examination

Ujian Dimensi

Examination

Ujian Majelis

Loading-Capacity-Test

Nguji Kapasitas Muatan

Naha APAC Protéksi Ujung Dasar Socket?

Why-APAC-Edge-Protection-Socket-Base?

Has Safedge Bolt Turun Majelis Protection Tepi

Dasar stop kontak bisa dipasang salaku kantétan pikeun sistem panyalindungan ujung. Dasar stop kontak bisa dipaké dina edges of slabs lanté, tangga, jeung kaayaan sejen dimana pangeboran mungkin.

Dasar stop kontak urang tiasa dipasang dina ampir sadaya jinis bahan. Dasar stop kontak ngamungkinkeun anjeun nyetél sistem panyalindungan ujung gancang pisan sareng fleksibel.

Dasar stop kontak dipasang dina beungeut luhur slab nu, hal ieu ngamungkinkeun Safedge Post bisa diselapkeun jeung dikonci di tempat pisan gancang.

Dasar stop kontak bisa dipaké ditéang jeung rupa-rupa bolts pikeun sagala rupa jobs dina ujung slab nu, misalna screw beton, screws timer ngetok, jsb.

Dasar stop kontak teh aksésori idéal pikeun sistem panyalindungan ujung anjeun, mangga ngahubungan kami lamun anjeun ngagaduhan sarat pikeun dasar stop kontak.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami