beiye

Slab Grab Tepi Protection System

Slab Grab Edge Protection System Banner
APAC - Produsén Sistem Protéksi Slab Grab Edge pangsaéna anjeun
APAC nyadiakeun sistem panyalindungan ujung kaamanan clamped kana ujung slab beton atawa clamped kana upstand beton.
Slab-Grab-Edge-Protection-System-Banner-2
Kami nyauran sistem ieu Slab Grab Edge Protection sabab metode kantétan nyaéta pikeun nahan slab ku multi Slab Clamp.
Komponén has pikeun sistem Slab Grabber Edge Protection nyaéta: 1. Slab Clamps (pikeun slab edges, upstands beton, jsb) 2.Safedge Kasalametan Posts 3.Safety bolong halangan / bolong Panels
Nalika anchoring kana struktur teu meujeuhna, sistem panyalindungan ujung samentara clamped mangrupakeun metoda éféktif nyadiakeun panyalindungan koléktif pikeun pagawe.
Dina setups nangtung atawa horizontal, sistem APAC Slab Clamp mindeng dipaké pikeun ngajaga jalma tina ragrag ti ujung ngarah tina tembok, sasak parapet upstands, sarta ujung slab beton.
clamp kudu dipasang duanana horisontal sarta vertikal kana témbok atawa slab, lamun henteu, eta teu diwenangkeun.
Slab-Grab-Edge-Protection-System-Banner-3 Slab-Grab-Edge-Protection-System-Banner-4
Sistem panyalindungan ujung slab APAC mangrupikeun desain dua-di-hiji, clamps slab tiasa dibenerkeun kana témbok beton atanapi ujung slab duanana sacara horisontal atanapi vertikal.
Salaku produsén produk panyalindungan ujung slab anu mumpuni sareng supplier di Cina, kami nawiskeun sistem panyalindungan ujung slab anu kualitas luhur pikeun syarat kaamanan situs konstruksi anjeun.
APAC mangrupikeun panyalur anu dipercaya pikeun alat panyalindungan ujung slab di China sareng anjeun tiasa mendakan jalur las canggih di fasilitas kami. Naon deui, urang nempatkeun kualitas panyalindungan ujung urang ngaliwatan nguji QC ketat tur kontrol luyu jeung standar ISO 9001. Urang nguji slab grab ujung bahan panyalindungan sareng komponenana ti bahan baku nepi ka produk rengse pikeun mastikeun yén sakabéh komponén panyalindungan ujung urang hadé ngajaga kasalametan zone gawé anjeun.
Dibandingkeun jeung tipe séjén sistem panyalindungan ujung slab grab, sistem APAC urang bisa dipaké leuwih kali sarta leuwih awét.
Kabéh APAC slab grabbing komponén panyalindungan ujung bakal ogé dipak dina pallets saméméh kiriman. Anjeun tiasa sacara gampil ngabongkar wadahna ku forklift nalika nampi produk.
Kami nyayogikeun jasa saatos penjualan 7 * 24, upami anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan masangana dina situs konstruksi, anjeun tiasa ngahubungi tim saatos penjualan APAC, kami bakal ngabantosan anjeun pikeun ngabéréskeun masalah.
APAC urang slab cengkraman ujung bolong panels anu galvanized jeung powder-coated finish, anjeun tiasa nempatkeun logo anjeun dina panghalang kaamanan konstruksi, halangan anu leuwih awét sarta gampang Dipikawanoh.
APAC nawarkeun pangiriman panto-ka-panto sistem panyalindungan ujung slab grabber ti Cina ka sabagéan ageung dunya. Kami bakal ngurus bea cukai pikeun anjeun, anjeun ngan ukur kedah ngantosan wadahna dikirimkeun ka panto anjeun.
APAC mangrupikeun solusi sapinuhna profésional pikeun panyalindungan ujung kaamanan. Kirimkeun kami syarat khusus anjeun sareng sesakeun ka kami! Kami nawiskeun solusi lengkep pikeun panyalindungan ujung anu anjeun peryogikeun. Kami mangrupikeun produsén sareng panyalur panyalindungan ujung slab di China kalayan pangalaman langkung ti 7 taun.
Anjeun tiasa mendakan komponén lengkep & bagian tina sistem panyalindungan ujung slab dina hiji eureun. Kirimkeun kami sarat slab sareng panel bolong anjeun pikeun kéngingkeun harga langsung.

Komponén

  • Concrete Slab Collective Edge Fall Protection Multi Slab Clamp

    Beton Slab koléktif Tepi ragrag Protection Multi slab clamp

    APAC ngahasilkeun sareng ngajual Clamp Multi Slab kualitas luhur. Éta saluyu sareng standar EN 13374, AS / NZS 4994. 1, AS / NZS 1170 sareng Standar OHSA.

    The Multi Slab Clamp mangrupakeun komponén pikeun APAC Slab Grab Edge Protection System, éta bisa clamped kana ujung slab, kayaning dina balkon atawa di wewengkon gawé dimana ieu pisan tinggi atawa euweuh siling.

    Clamp Multi Slab tiasa dianggo sacara horisontal sareng vertikal, sapertos tepi slab atanapi témbok anu nangtung. clamp nu cocog pikeun 30mm - 450mm ketebalan slab ku nyaluyukeun nut screw.

  • HSE Safety Post 1.2m Construction Leading Edge Protection

    HSE Kasalametan Post 1.2m Konstruksi Anjog Tepi Protection

    Tulisan Safedge 1.2m mangrupikeun komponén nangtung tina sistem panyalindungan ujung Safedge Bolt Down kami.

    Sistem panyalindungan ujung Safedge Bolt Down sareng komponén kami dirancang sareng diproduksi saluyu sareng standar EN 13374 sareng AS / NZS 4994.1.

    The Edge Protection Safedge Post 1.2m terpadu sareng dua pin kait pikeun ngonci halangan bolong dina posisi. Desain ieu ngamungkinkeun anjeun teu nganggo klip panghalang bolong tambahan. Ogé, mékanisme ngonci husus ngajadikeun pos-instalasi pisan gampang jeung gancang.

    Hot-dipped galvanized Edge Protection Safedge Post 1.2m méré Anjeun sistem panyalindungan ujung awét pikeun jangka panjang.

    Mangga kirimkeun kami syarat Safedge Posts Protection Edge anjeun pikeun harga kalapa.

  • Edge Protection Construction Fence Panel Mesh Barrier 2.6m

    Tepi Protection Konstruksi pager Panel bolong panghalang 2.6m

    Safedge kaamanan bolong halangan 2.6m mangrupakeun halangan panyalindungan sistem kalawan infill bolong. Anjeun tiasa nyaluyukeun halangan bolong Safedge pikeun paménta panyalindungan ujung anjeun.

    APAC teh produsén paling profésional ti safedge bolong panghalang 2.6m di Cina jeung produk anu ngaapresiasi ku konsumén.

    Safedge Safety Mesh Barrier 2.6m ngahijikeun pigura, infill mesh, sareng toe board. safedge Safety Mesh Barrier 2.6m's design mantap ensures yén sistem teu ukur minuhan tapi ogé ngaleuwihan loba standar kaamanan kayaning EN13374 Kelas A, AS / NZS 4994.1.

    The Safedge Safety Mesh Barrier 2.6m dina panas-dipped galvanized jeung powder coating finish manjangkeun umur sistem panyalindungan ujung jeung nyegah korosi.

    Mangga ngirim Safedge kaamanan bolong panghalang syarat Anjeun pikeun harga kalapa.

  • Factory Supply Mesh Barrier 1.3m Construction Safety Fence

    Pabrik Supply bolong panghalang 1.3m Konstruksi Pager Kasalametan

    APAC Safedge Mesh Barrier 1.3m mangrupikeun Bagian Perlindungan Tepi. Ieu guardrail Unsur tina System Protection Tepi.

    Anjeun tiasa nganggo APAC Safedge Mesh Barrier di Bolt Down Edge Protection System kami, Slab Grab Edge Protection System, Slab Edge Bracket Edge Protection System, Stair Edge Protection, Steel Frame Edge Protection, sareng Formwork Edge Protection System.

    APAC mangrupikeun Produsén ahli Safedge Mesh Barrier. Produksi Safedge Mesh Barrier 1.3m Steel kami dumasar kana Sistem Kontrol Kualitas ISO9001. Dina pangaturan kaamanan, Safedge Mesh Barrier APAC saluyu sareng standar EN 13374, AS 4994, sareng OHSA.

    Kirimkeun Kami Persyaratan Safedge Mesh Barrier Anjeun Pikeun Meunangkeun Harga Panganyarna ti APAC.