beiye

Palayanan

Jasa Kami

Pananya & Konsultasi

Nyegah bahaya ragrag mangrupikeun prioritas utama kami, komite APAC pikeun nyayogikeun jasa konsultan dina panangtayungan ujung situs konstruksi. Survey awal sareng kutipan bakal gratis dumasar kana proyék anjeun. Kami tiasa nyayogikeun solusi anu eureun pikeun sadaya kabutuhan panyalindungan ujung tempat kerja. sareng pastikeun proyék anjeun lancar.

Inquiry&Consult
OEMODM

OEM / ODM

Salaku produsén paling profésional sarta supplier pikeun sistem panyalindungan ujung di Cina, APAC teu ngan nyadiakeun kualitas luhur komponén baku panyalindungan ujung konstruksi, kami ogé nawarkeun kustomisasi OEM & ODM jasa nurutkeun sarat customer urang atawa kabutuhan husus tina proyék wangunan.

Desain & Disesuaikeun

Kami nyayogikeun dukungan téknis pikeun produk sareng sistem panyalindungan tepi kami. Kami gaduh sadayana kaahlian anu diperyogikeun pikeun ngarancang sareng ngabéréskeun sadaya kaayaan panyalindungan tepi anu tiasa lumangsung dina proyék konstruksi. Urang ogé bisa ngaropea solusi panyalindungan ujung dumasar kana kabutuhan customer.
Urang deukeut ka konsumén urang. Éta hartosna ideu sareng sarat anjeun gancang tiasa dirobih janten prototipe anu tiasa di-demo 3D, diuji sareng dievaluasi dina fasilitas kami.

Design&Customized
Manufacturing

Manufaktur

APAC ngagaduhan rupa-rupa produk panyalindungan ujung. Sakabéh komponén anu dijieun ku pabrik urang sorangan. Teknisi prototipe anu berpengalaman nyayogikeun sadaya pola digital sareng dukungan desain.

pabrik urang boga garis otomatis husus tina panels las sarta garis bubuk-palapis PVC otomatis, kapasitas produksina bisa ngahontal nepi ka 30000 méter tina panels panyalindungan ujung samentara per bulan.

Kontrol kualitas

Kami parantos ngadegkeun jabatan jaminan kualitas pikeun mastikeun yén produk urang nyumponan sarat palanggan. Dumasar kana Sistem Manajemén Kualitas ISO9001, tim profésional kami sacara ketat mariksa unggal prosedur, ti pamariksaan verifikasi supplier bahan baku, roduksi sareng produk réngsé, ku kituna pikeun mastikeun kualitas produk anu luhur.

Salaku tambahan, kami ogé ngalaksanakeun tés kapasitas muat di bumi pikeun pesenan bets sateuacan kiriman numutkeun sarat lokal klien kami.

Quality Control
Warahousing&Delivery

Gudang & Pangiriman

Produk panyalindungan ujung APAC bakal dikirim langsung ti pabrik urang di Cina. Sadaya produk rengse disimpen aman di gudang barang lega saméméh pangiriman. Pangirim kargo milik sorangan sareng sistem manajemen logistik anu canggih mastikeun yén laju pangiriman On-time kami ngahontal 100%.

Service Saatos-Penjualan

Sapanjang sababaraha taun katukang, APAC parantos nampi pujian anu luhur ti klien kami. Kualitas sampurna nyaéta ngungudag konstan kami. Kami ogé sok sayogi nyayogikeun jasa saatos penjualan, janten upami anjeun ngagaduhan masalah sareng produk panyalindungan ujung kami, mangga ngarasa Luncat kangahubungan konsultan urang.

APAC-edge-protection-system-expert-aftersale-service

Proyék Klién Diulas