beiye

Kasalametan Net Fan

Safety Net Fan System Banner
Kasalametan Net Fan SystemAPAC Manufactures ngabakukeun Kasalametan Net Fan Systems. Kami ogé nawiskeun Sistem Kipas Net Kasalametan Disesuaikeun pikeun Sarat Husus Anjeun.
The APAC Safety Net Fan nyaéta sistem panyalindungan ujung slab koléktif dipaké dina konstruksi arsitéktur pikeun nyegah atawa ngawatesan ragrag individu jeung ragrag objék tina jangkung.
Kalenturan sareng daya tahan sistem Fan Net Kasalametan hartosna upami jaringna dipangaruhan, éta ngabentuk saku kempelan sakitar objék anu kajebak, ngirangan dampak ragrag sareng nyegah ragrag di luar sistem Fan Net Kasalametan.
FITUR ● Sistim kipas net kaamanan APAC diwangun ku struktur titincakan logam jeung net kipas, luyu jeung sistem dina standar EN 1926.105 ● Ieu bisa dipasang dina pigura beton. ● Diwangun ku bungkusan modular individu, masing-masing nutupan panjang lantai 4,0 m atanapi 6 m ● jangkungna pelindung: 6 m ● lebar pelindung: 3,1 m arah luar ujung slab
KELEBIHAN ● Catching jalma dina acara ragrag ● prosedur assembly Aman ● Ditempatkeun dina luar ujung slab pikeun ngidinan gerak pinuh ku worker dina beungeut karya
DIMENSI TIPE STANDAR
STANDARD TYPE DIMENSION 
Kodeu Lebar A B
701010 3,1m 6,0m 3,5m
701020 3.1m 4,0m 1.65m
Ngadegkeun lanté wangunan / jangkungna floor APAC Kasalametan Net Fan tipe Awak téh adjustable tur cocog lanté wangunan / jangkungna floor ti mnt. 2,6m nepi ka max. 4,8m
Establish building floor
Palanggan kedah mariksa alat/sistem Fan Net Kasalametan sateuacan dianggo pikeun mastikeun yén éta aya dina kaayaan anu cocog. Ukuran kudu dilaksanakeun pikeun ngaluarkeun pamakéan komponén nu mana wae nu ruksak, cacad, atawa ngaruksak ku maké, korosi, atawa buruk.
Ngagunakeun sistem Safety Net Fan urang digabungkeun jeung pabrik lianna bisa bahaya, risking ruksakna kaséhatan jeung harta. Upami anjeun badé ngagabungkeun sistem jaring kaamanan anu béda, mangga ngahubungi APAC kanggo naséhat heula.
Parabot/sistem Fan Net Kasalametan kudu dirakit sarta dipasang ku teknisi luyu customer urang luyu jeung hukum lumaku, standar, jeung aturan, nyokot akun sagala cék kaamanan diperlukeun.
Modifikasi produk APAC Safety Net Fan teu diwenangkeun; sagala modifikasi misalna mangrupakeun resiko kaamanan.
Pikeun masang sistem kipas jaring kaamanan, sadaya operator anu relevan kedah ngagem alat pelindung pribadi (PPE) anu dipikabutuh pikeun zona kerja sareng dilatih sareng kompeten pikeun tugas éta.
Sateuacan assembling kipas net kaamanan dina situs konstruksi, pastikeun yén wewengkon datar tur beresih tina 7m x 10m dialokasikeun pikeun operasi supados aya spasi tambahan cukup pikeun tumpukan fans Net Kasalametan dirakit.
Wewengkon assembly teu kudu leuwih handap tina sagala operasi dimana aya résiko ragrag lebu. Departemén pamasangan ogé kedah mastikeun yén daérah rakitan tiasa diaksés ku bango dina situs konstruksi pikeun Penggemar Net Kasalametan pikeun dipindahkeun kana situs konstruksi.
PANDUAN INSTALASI APAC mangrupikeun salah sahiji panyalur jaring kaamanan anu unggul di dunya dina pamekaran, pabrik, sareng pamasaran téknologi kaamanan sareng panyalindungan pikeun dianggo dina situs konstruksi.
Kipas jaring kaamanan APAC mangrupikeun unit anu tos dirakit anu tiasa dianggo dina struktur naon waé sareng diadaptasi kana bentuk naon waé. Sistim nu bisa aman nyekel ragrag objék jeung lebu sarta geus sadia dina ukuran béda, sahingga sistem sampurna diadaptasi kana sarat anjeun sarta aplikasi. Naon waé kabutuhan, hubungi kami ayeuna.

Komponén

  • Factory Supply Construction Safety Net Fan Top Bracket

    Pabrik Supply Konstruksi Kasalametan Net Fan Top Bracket

    APAC mangrupikeun produsén bracket luhur anjeun pikeun sistem kipas jaring kaamanan. Bracket luhur mangrupikeun aksésori kana sistem kipas jaring kaamanan sareng dianggo pikeun masang sistem kipas jaring kaamanan dina permukaan luhur slab beton anu dituang.

    Sawaktos Anjeun masang bracket luhur kipas net kaamanan Anjeun kudu bor liang 12mm ka jero minimum 100mm. Liang ieu kudu dijauhkeun 100 mm ti ujung slab. Ketebalan slab kedah sahenteuna 150 mm, upami henteu, anjeun moal tiasa nganggo bracket top kipas net kaamanan kami pikeun sistem kipas nyekel.

    Salila prosés manufaktur, bracket luhur kipas net kaamanan dihasilkeun luyu jeung standar ISO 9001 Quality Control Management. Dina waktos anu sami, kami ngajamin kualitas las tina bracket top kipas net kaamanan anjeun numutkeun sarat CE ISO 3834 sareng EN 1090.

  • High Fall Impact Absorption Telescopic Upright for Safety Net Fan

    Luhur Ragrag Dampak Nyerep Telescopic Tegak pikeun Kasalametan Net Fan

    APAC mangrupikeun produsén Safety Net Fan Telescopic Uprights. Ieu unsur jangkungna-adjustable pikeun APAC Safety Net Fan System.

    Pipa Outer Tegak Teleskopik bakal disegel ka Top Bracket, tabung jero teleskopik ngagaduhan 13 liang, dina paningkatan 200mm / 8″ sareng kedah disaluyukeun kana setélan anu leres sateuacan pamasangan dimimitian. Dumasar kana panyesuaian jangkungna, Telescopic Upright tiasa ngadamel kipas jaring kaamanan jas gedong lanté ka jangkungna lantai tina mnt. 2.6m nepi ka max. 4,8m.

    Sateuacan masang Kipas Net Kasalametan, tegak teleskopik kedah disaluyukeun kana jangkungna lantai anu leres.

  • Collective Fall Protection Safety Net Fans Retainer Brackets

    Koléktif ragrag Protection Kasalametan Net Fans Retainer kurung

    Kurung Retainer APAC mangrupikeun bagian horizontal tina sistem Kipas Net Kasalametan. Aranjeunna bakal bolted kana panangan rojongan dina hiji sisi. Sisi séjén bakal dikonci kana Telescopic Upright ku pin cinyusu.

    Dina fabrikasi, Retainer Brackets diproduksi dumasar kana manajemén ISO 9001. Salaku pabrik kipas net kaamanan ngarah, APAC ieu CE certificated nurutkeun ISO 3834 na EN 1090. Urang nawiskeun Anjeun produk Fan net Kasalametan kualitas luhur.

    Galvanizing Hot-dip tina Kurung Retainer APAC ngajadikeun sistem kipas jaring kaamanan langkung awét pikeun konstruksi anjeun.

    Kirimkeun kami syarat Retainer Brackets anjeun pikeun kéngingkeun harga langsung ayeuna.

  • Building Site Safety Net Fan Fall Protection Bottom Bracket

    Gedong Loka Kasalametan Net Fan ragrag Protection Bottom bracket

    The Bottom Bracket mangrupakeun kantétan tina Sistim Fan Net Kasalametan. Hal ieu dipasang ka lantai handap ku bolts screw pikeun nyadiakeun rojongan pikeun sistem.

    The Safety Net Bottom Bracket nyadiakeun bearing hadé dina ujung slab sarta ogé nyandak sambungan jangkar tina APAC Fan ka slab handap.

    Salila manufaktur, Safety Net Fan Bottom Brackets diproduksi dumasar kana manajemén ISO 9001. Nalika kami mastikeun anjeun kualitas las numutkeun syarat CE ISO 3834 sareng EN 1090.

    Pikeun nganggo Bottom Bracket, anjeun kedah masang jarakna 100mm ti ujung slab. Jeung ketebalan slab kudu leuwih ti 150mm.

  • Edge Fall Protection Safety Net Catch Fans Horizontal Scaffold Tube

    Tepi ragrag Protection Kasalametan Net nyekel Fans Horizontal Parancah Tube

    Pipa Parancah Horisontal nyaéta pipa Parancah kalayan dua liang dina tungtung, APAC nyayogikeun dua jinis tabung Parancah horizontal pikeun kipas jaring kaamanan, 4m, sareng 6m.

    APAC mangrupikeun Produsén tabung Parancah Profesional anjeun & Pemasok di Cina. Urang Ngahasilkeun Galvanized kaamanan net kipas Parancah horisontal tube Dina diaméterna 48.3mm sarta tabung dijieunna tina kakuatan tinggi S235 tube baja kelas kalawan ketebalan témbok 3.0m, kakuatan ngahasilkeun eta bisa ngahontal 300 Mpa.

    Tabung Parancah horizontal APAC saluyu sareng Standar Parancah BS 1139, EN39, EN10219, JIS 3444, AS 1576, ASTM36, jsb.

  • High impact resistance Support Arm for Safety Net Fan System

    lalawanan dampak tinggi Rojongan Arm pikeun Kasalametan Net Fan System

    Panangan Rojongan nyaéta tabung Parancah anu aya liang di jerona. Éta mangrupikeun anggota kurungan Sistem Kipas Net Kasalametan APAC.

    APAC ngahasilkeun sareng nyayogikeun Panangan Rojongan anu berkualitas luhur pikeun sistem pencegahan ragrag di tepi slab.

    APAC mangrupikeun produsén profésional panangan dukungan salami langkung ti 6 taun. Kami nawiskeun tabung Parancah kualitas luhur pikeun ngadamel panangan pangrojong pikeun jaring kaamanan.

    Sadaya Arms Rojongan APAC tunduk kana kadali kualitas anu ketat sareng patuh kana standar tabung Parancah sapertos EN39, BS 1139, JIS 3444, AS 1576, EN10219, ASTM36, jsb.

  • Scaffold Coupler End Clamp for Safety Net Fan Fall Protection

    Parancah Coupler Tungtung clamp pikeun Kasalametan Net Fan ragrag Protection

    Clamp Tungtung nyaéta clamp sudut katuhu, biasana teundeun ngajalin sareng Hot dipped galvanized atanapi Séng plated permukaan pagawean.

    APAC ngahasilkeun sagala jinis BS1139 jeung EN 74 standar Parancah ganda couplers. The End Clamps mangrupakeun panyambungna antara tabung scaffold horizontal sarta leungeun rojongan.

    APAC's End Clamp ngajadikeun tabung scaffold ngahiji dina 90 Derajat. Kituna disebut ogé clamps sudut katuhu atawa clamps tetep. Aya serelek ngajalin tipe sarta dipencet tipe baja BS1139 ganda coupler Parancah di APAC.

    Parancah ukuran coupler ganda anu serbaguna. Ukuranna cocog sareng diaméter luar tabung Parancah. APAC gaduh sadayana ukuran standar 48.3mm pikeun tabung sareng konstruksi clamp anjeun.

  • Safety Net Fan Fall Protection Catch Fan Debris Netting

    Kasalametan Net Fan ragrag Protection nyekel Fan uing Netting

    Jaring lebu kaamanan mangrupikeun jaring multi-serat anu kuat anu sayogi dina rupa-rupa warna. Jaring lebu kaamanan didamel tina poliétilén dénsitas tinggi (HDPE) sareng tambihan penstabil UV ngajantenkeun jaring ieu idéal pikeun panggunaan luar. Desain bolong rajutan kabuka ngamungkinkeun aliran hawa tapi tetep nyayogikeun potongan leutik lebu. Lebu kaamanan gulungan netting anu edged atawa narilep dina sagala opat sisi pikeun tujuan fastening, sahingga pikeun gampang, aman tur aman instalasi. Kasalametan jaring lebu ilahar dipaké pikeun panangtayungan lebu pager, Anggar Parancah atawa visual kaamanan uing netting halangan. Sadaya APAC Safety Clutter Nets diuji sareng disatujuan pikeun nyumponan standar industri sareng konstruksi ayeuna.