beiye

Kasalametan Konstruksi Steel Beusi Kawat 2.6m TG bolong panghalang

Kasalametan Konstruksi Steel Beusi Kawat 2.6m TG bolong panghalang

Katerangan pondok:

The APAC 2.6m TG bolong panghalang mangrupakeun komponén tina sistem TG Bolt Turun Tepi Protection. Ieu Ngagabungkeun guardrails, toe board, sarta bolong infilled. APAC mangrupikeun produsén anu unggul di pasar, nyayogikeun 2.6m TG Mesh Barrier pikeun panyalindungan ujung koléktif, kalayan pangalaman langkung ti 6 taun.

2.6m TG Mesh Barrier dirancang ku APAC langkung kuat sareng awét. Éta mastikeun yén sistem panyalindungan tepi henteu ngan ukur nyumponan tapi ngaleuwihan standar kaamanan EN13374 Kelas A.

APAC ngadukung ngarobih warna RAL atanapi Pantone pikeun 2.6m TG Mesh Barrier sareng tiasa nyayogikeun stiker logo khusus pikeun maksimalkeun kasadaran merek anjeun dina situs.

Punten kirimkeun paménta 2.6m TG Mesh Barrier anjeun pikeun kéngingkeun harga anu kompetitif.


Rincian produk

Tag produk

spésifikasi:

Kodeu: 101023
Beurat: 21kg
baja Galvanized lajeng bubuk coated pikeun durability
Ukuran panghalang: panjang 2.6m sareng jangkungna 1.1m, kawat bolong 5mm & 7mm

Kumaha urang mastikeun panyalindungan ujung 2.6m TG bolong panghalang kualitas?

Raw-Material-Examination

Ujian Bahan Baku

Mechanical Testing

Tés mékanis

Welding-Examination

Ujian las

Raw-Material-Examination

Ujian Dimensi

Examination

Ujian Majelis

Loading-Capacity-Test

Nguji Kapasitas Muatan

Naha APAC Protéksi Ujung 2.6m TG Mesh Panghalang?

Why APAC Edge Protection 1.3m TG Mesh Barrier?

Has TG Bolt Turun Protéksi Ujung Majelis

2.6m TG Mesh Barrier dirancang ku APAC pikeun TG Bolt Down Tepi Protection System. Ieu disambungkeun ka TG Foot na TG Post 1.2m / 1.8m. Eta nyadiakeun handrail sarua jeung fitur netting lebu salaku sistem guardrail.

2.6m TG Mesh Guardrail hadir kalawan grids pikeun TG 1.2m / TG ​​1.8m tulisan, nu dibereskeun ku TG Guardrail Klip.

AP ngahasilkeun 2.6m TG bolong pager nurutkeun ISO 9001 manajemén jeung sistem kontrol kualitas. Sasmita baja, kualitas weld, dimensi, sarta spésifikasi anu diuji sarta dikawasa 24 jam sapoé sapanjang proses produksi.

Standar kualitas las APAC nyaéta EN1090 sareng ISO 3834, numutkeun sarat standar las CE Éropa.

Kirimkeun kami 2.6m TG Mesh Barrier inquiry anjeun pikeun kéngingkeun harga pangénggalna!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami