beiye

Safege Bolt Turun Tepi Protéciton System

safedge bolt down edge protection Banner
Produsén Produsén Perlindungan Safedge Bolt Down Edge anu diandelkeun
APAC nyayogikeun panyalindungan ujung Safedge Bolt Down Mesh Barrier pikeun industri konstruksi. Tujuanana nyaéta pikeun ngabantosan anjeun nyiptakeun situs konstruksi anu aman.
Kalayan sistem APAC's SAFEDGE Bolt Down Edge Protection, anjeun henteu kedah hariwang ngeunaan pagawé atanapi bahan ragrag tina jangkungna.
The safedge bolt handap sistem panyalindungan ujung ngan boga tilu komponén utama: 1. Socket Base 2.Safedge bolong panghalang 2.6m / 1.3m 3.Safedge Post 1,2m
APAC safedge bolt handap sistem panyalindungan ujung nyadiakeun Anjeun cacakan pisan gancang, hiji awéwé bisa nyetél sistem lengkep gancang:
Dasar stop kontak nyaéta kantétan anchored tina safedge bolt handap sistem panyalindungan ujung. Ieu diselapkeun kana luhureun ujung slab beton ku baud screw beton M12.
Penting pisan yén jangkar dipilih, diposisikan, sareng diatur, leres-leres saluyu sareng petunjuk APAC.
Pikeun nyetel hiji safedge bolt handap sistem panyalindungan ujung, firstly, Anjeun kudu bor liang dina slabs beton preformed, 75mm jero tur 200mm ti sisi tepi. Lajeng nempatkeun jangkar kana slab atawa ngan bolted handap dasar stop kontak kana slabs prefab beton ku screw beton. Salawasna émut yén jarak unggal dasar stop kontak nyaéta 2,4m.
peodcuting-2
Kadua, pasang pos safedge dina tilu léngkah sapertos gambar di handap ieu. Mékanisme Ngonci diintegrasikeun kana pos safedge. Anjeun ngan perlu mencet spring pin nalika nyelapkeun pos kaamanan kana dasar stop kontak, terus turun pos kaamanan, spring pin bakal pop nepi ka liang base stop kontak jeung dikonci. Mangga parios mékanisme prosés install video pikeun safedge bolt handap sistem panyalindungan ujung. peodcuting-3Tungtungna, anjeun ngan kedah masang pager panghalang konstruksi, pin kancing dina pos safedge ensures yén pager kaamanan konstruksi geus diamankeun. Punten dicatet yén hiji safedge bolt down edge protection system peryogi dua pangkalan stop kontak, dua pos safedge 1.2m, sareng hiji panghalang bolong safedge 2.6m/1.3m.
peodcuting-4
Ieu sistem dasar pikeun safeguard jangkungna 1.2m, lamun perlu hansip jangkungna 1.8m, dumasar kana safedge baud handap Sistim panyalindungan ujung luhur, Anjeun kudu nambah tulisan extension na extension bolong panghalang 2.6m / 1.3m.

peodcuting-5 1.8m jangkungna safedge bolt handap Sistim panyalindungan ujung

The safedge bolt handap Sistim panyalindungan ujung pisan kuat sarta awét. Éta leres-leres patuh kana standar, sapertos EN13374: 2013, OSHA 1926.502, AS / NZS 4994.1, sareng ONTARIO REGULATION 213/91.
Béda ti sabagéan ageung pesaing di pasar, panghalang kaamanan konstruksi pikeun sistem perlindungan ujung baut safedge didamel tina baja galvanized ditambah perlakuan permukaan anu dilapis bubuk. Jeung pos kaamanan sarta basa stop kontak téh sadayana perlakuan permukaan panas dipped.
Hasilna, aranjeunna nyieun safedge bolt handap sistem panyalindungan ujung leuwih tahan ka korosi sarta bisa boga umur layanan panjang, nu undoubtedly bakal nyimpen duit anjeun dina jangka panjang.
APAC mangrupikeun produsén sareng supplier Sistem Perlindungan Bolt Down Edge anu dipercaya di Cina. Kami husus dina supplying kualitas pangluhurna sarta parabot high-end ka konsumén di sakuliah dunya. Contact us kiwari!

Komponén

  • AS 4994.1 Temporary Edge Protection Extension Post

    AS 4994.1 Samentara Tepi Protection Extension Post

    APAC mangrupikeun Produsén Safedge Extension Post Di Cina. The Safedge Edge Protection Extension Post nyaéta komponén Safedge Edge Protection APAC.

    Anjeun tiasa manjangkeun jangkungna sistem panyalindungan ujung Safedge Bolt Down nepi ka 1,8 m kalayan tulisan ekstensi.

    Salaku Produsén Protéksi Tepi profésional, anjeun bakal mendakan garis las dina tulisan ekstensi anu seueur sareng aman.

    Dina Gawé sapopoé, APAC urang QC Kontrol Safedge Extension Post Quality tina Bahan Baku ka Kualitas Welding mun Ukuran Mock Up jeung Kapasitas Beban, jsb.

    Nyaritakeun Kami Persyaratan Transom Parancah Anjeun Pikeun Meunangkeun Harga Panganyarna.

  • Impact-Absorbing Capacity Steel 2.6m Extension Mesh Barrier

    Dampak-nyerep Kamampuh Steel 2.6m Extension bolong panghalang

    APAC mangrupakeun 2.6m Extension Mesh Barrier Produsén Di Cina. Anjeun tiasa mendakan 2.6m Extension Mesh Barrier pikeun manjangkeun jangkungna Sistem Perlindungan Tepi.

    Anjeun tiasa manjangkeun jangkungna sistem panyalindungan ujung Safedge Bolt Down nepi ka 1,8 m ku ngagunakeun panghalang bolong ekstensi 2,6m.

    Salaku Produsén Perlindungan Tepi profésional, anjeun bakal gaduh 2.6m Extension Mesh Barrier kualitas anu saé ti APAC.

    Sadaya Halangan Extension Mesh sapinuhna nyumponan sareng ngaleuwihan sarat tés anu diatur dina BS EN 13374:2013 pikeun Kelas A sareng Kelas B.

    Kirimkeun Kami 2.6m Extension Mesh Barrier Persyaratan Anjeun Pikeun Meunangkeun Harga Ayeuna.

  • Temporary Edge Protection 1.3m Extension Mesh Barrier

    Samentara Tepi Protection 1.3m Extension bolong panghalang

    APAC mangrupikeun Produsén sareng Pemasok Extension Mesh Barrier 1.3m Di Cina. Anjeun tiasa nganggo 1.3m Extension Mesh Barrier pikeun ngalegaan Safedge Bolt Down Edge Protection system ka jangkungna 1.8m.

    1.3m extension bolong panghalang sok dipaké babarengan jeung safedge bolong panghalang 1.3m.APAC 1.3m ekstensi bolong panghalang ngamungkinkeun ngaropéa ku mékanisme konci Safedge Extension Post urang.

    1.3m Extension Mesh Barrier Galvanizing ditambah bubuk palapis ngajadikeun sistem bisa dipaké leuwih kali. Éta langkung awét tibatan produk anu sanés di pasar.

    Kirimkeun Panarosan Kami Pikeun Meunangkeun Harga Panghalang Bolong Extension 1.3m pangsaéna.

  • Socket Base

    Socket Base

    Dasar stop kontak nyaéta komponén dasar tina Safedge Bolt Down Edge Protection System. Dasar stop kontak Tepi Protection biasana anchored kana slab beton. APAC mangrupikeun Produsén dasar soket panyalindungan ujung Di Cina. Kami Ngahasilkeun Dasar Socket Protection Edge nurutkeun standar EN 13374 Kelas A & Kelas B, AS / NZS 4994.1, sareng standar OHSA.

    Anjeun tiasa masang dasar stop kontak pelindung ujung APAC dina sagala permukaan beton boh dina tahap pre-cast nganggo sisipan atanapi ku pangeboran. Kami ngaropea dasar soket panyalindungan ujung anjeun dumasar kana desain konstruksi anjeun ogé.

    Kirimkeun Kami Persyaratan Dasar Soket Perlindungan Tepi anjeun pikeun Meunangkeun Harga Kalapa.

  • HSE Safety Post 1.2m Construction Leading Edge Protection

    HSE Kasalametan Post 1.2m Konstruksi Anjog Tepi Protection

    Tulisan Safedge 1.2m mangrupikeun komponén nangtung tina sistem panyalindungan ujung Safedge Bolt Down kami.

    Sistem panyalindungan ujung Safedge Bolt Down sareng komponén kami dirancang sareng diproduksi saluyu sareng standar EN 13374 sareng AS / NZS 4994.1.

    The Edge Protection Safedge Post 1.2m terpadu sareng dua pin kait pikeun ngonci halangan bolong dina posisi. Desain ieu ngamungkinkeun anjeun teu nganggo klip panghalang bolong tambahan. Ogé, mékanisme ngonci husus ngajadikeun pos-instalasi pisan gampang jeung gancang.

    Hot-dipped galvanized Edge Protection Safedge Post 1.2m méré Anjeun sistem panyalindungan ujung awét pikeun jangka panjang.

    Mangga kirimkeun kami syarat Safedge Posts Protection Edge anjeun pikeun harga kalapa.

  • Edge Protection Construction Fence Panel Mesh Barrier 2.6m

    Tepi Protection Konstruksi pager Panel bolong panghalang 2.6m

    Safedge kaamanan bolong halangan 2.6m mangrupakeun halangan panyalindungan sistem kalawan infill bolong. Anjeun tiasa nyaluyukeun halangan bolong Safedge pikeun paménta panyalindungan ujung anjeun.

    APAC teh produsén paling profésional ti safedge bolong panghalang 2.6m di Cina jeung produk anu ngaapresiasi ku konsumén.

    Safedge Safety Mesh Barrier 2.6m ngahijikeun pigura, infill mesh, sareng toe board. safedge Safety Mesh Barrier 2.6m's design mantap ensures yén sistem teu ukur minuhan tapi ogé ngaleuwihan loba standar kaamanan kayaning EN13374 Kelas A, AS / NZS 4994.1.

    The Safedge Safety Mesh Barrier 2.6m dina panas-dipped galvanized jeung powder coating finish manjangkeun umur sistem panyalindungan ujung jeung nyegah korosi.

    Mangga ngirim Safedge kaamanan bolong panghalang syarat Anjeun pikeun harga kalapa.

  • Factory Supply Mesh Barrier 1.3m Construction Safety Fence

    Pabrik Supply bolong panghalang 1.3m Konstruksi Pager Kasalametan

    APAC Safedge Mesh Barrier 1.3m mangrupikeun Bagian Perlindungan Tepi. Ieu guardrail Unsur tina System Protection Tepi.

    Anjeun tiasa nganggo APAC Safedge Mesh Barrier di Bolt Down Edge Protection System kami, Slab Grab Edge Protection System, Slab Edge Bracket Edge Protection System, Stair Edge Protection, Steel Frame Edge Protection, sareng Formwork Edge Protection System.

    APAC mangrupikeun Produsén ahli Safedge Mesh Barrier. Produksi Safedge Mesh Barrier 1.3m Steel kami dumasar kana Sistem Kontrol Kualitas ISO9001. Dina pangaturan kaamanan, Safedge Mesh Barrier APAC saluyu sareng standar EN 13374, AS 4994, sareng OHSA.

    Kirimkeun Kami Persyaratan Safedge Mesh Barrier Anjeun Pikeun Meunangkeun Harga Panganyarna ti APAC.