beiye

Hateup Guardrail System

Roof Guardrail System Banner
APAC hateup Guardrail System - Solusi Protéksi ragrag Alus
APAC mangrupikeun panyayogikeun Sistem Guardrail Protection Fall anu kualitasna saé. Kami ngahasilkeun alat panyalindungan ujung hateup kalayan kaahlian langkung ti 7 taun.
Sistem APAC Roof Guardrail mangrupikeun jinis sistem panyalindungan modular atanapi ragrag anu diproduksi pikeun aplikasi industri anu béda. Éta mangpaat pisan dina pasar komérsial, industri, sareng padumukan.
Anjeun tiasa mendakan sistem APAC Roof Guardrail anu cocog pikeun pangwangunan kantor sareng ritel, rékayasa sipil, sareng proyék wangunan.
APAC mangrupikeun Produsén guardrail rooftop Di Cina. Kami Cina Pamimpin Factory of Top guardrail System. Kapasitas Beban Roof Guardrail System Kami Diuji Aman Numutkeun EN13374 Kelas A sareng OSHA 1962. 502 Standar.
Anjeun tiasa mendakan Bagian & Komponén Sistem Hateup Guardrail Lengkep. Uji Pagar Hateup Harian kami tina Bahan Baku Baja dugi ka kapasitas Beban Mastikeun Bahan Sistem Pengawal Hateup Premium Ngahontal Anjeun.
Salaku tambahan, kami nawiskeun desain gratis pikeun sistem guardrail hateup pikeun nyiptakeun zona kerja anu langkung aman pikeun anjeun. Anjeun tiasa kéngingkeun tanda sareng logo gratis dina bahan sistem guardrail hateup anjeun. Langkung ti éta, jasa pangiriman panto ka panto ditawarkeun ku APAC.
Sistem APAC Roof Guardrail gampang dirakit sareng rélatif hampang. Aranjeunna sistem multi-tujuan. Rangkaian guardrail nawarkeun solusi panyalindungan koléktif aesthetically pleasing pikeun permukaan datar nepi ka lamping 10 °.
Di APAC, anjeun tiasa mendakan sistem Roof Guardrail sayogi dina galvanis sareng dicét. Gumantung kana aplikasi khusus anjeun, komponén sistem Roof Guardrail kami kalebet Freestanding/Fixed base, guardrail posts, handrails, sareng seueur deui.
Sadaya inklusi sistem Roof Guardrail gaduh fitur, ciri, sareng kagunaan anu béda. Nalika nganggo sistem Roof Guardrail, henteu kedah nganggo alat panyalindungan ujung pribadi tambahan.
Sistim APAC hateup Guardrail asalna boh mangrupa pilihan freestanding mana teu kudu bor atawa nembus hateupna atawa salaku pilihan tetep nu bisa napel permanén kana hateupna.
Anjeun tiasa ngawatesan paparan ka bahaya ku ngagunakeun sistem Roof Guardrail sarta nyadiakeun jangkungna panyalindungan ujung minimum 1100mm.
APAC mangrupakeun supplier well-dipikawanoh tina sistem panyalindungan ujung guardrail samentara di Cina. Bagian guardrail hateup kami kaasup base guardrail hateup, pos guardrail, handrails, sarta pas gabungan, jsb.
Urang nawiskeun ogé sistem guardrail tetep, nu boga rojongan orientasi tegak nu sadia dina sagala rupa jangkung (ti 300mm mun 1100mm) pikeun nampung jangkung parapet béda.
Ukuran ngaropéa tina sistem guardrail hateup anjeun sayogi dumasar kana desain anjeun dina jasa OEM sareng ODM.
Sistim guardrail hateup APAC gampang pikeun ngumpul sarta ngaronjatkeun produktivitas tanaga gawé. Hal ieu ngajadikeun produk urang salah sahiji sistem handrail samentara paling dipikawanoh tur dipaké pikeun dijual di pasar kiwari.
Urang nawiskeun sistem guardrail hateup kualitas luhur kalawan harga kalapa pikeun minuhan anggaran Anjeun. Urang bakal nganteurkeun sistem guardrail hateup dina waktu jeung ongkos affordable. APAC Ngamankeun Kasalametan Konstruksi Anjeun Ku Nawiskeun Sistem Pagar Hateup Kualitas Pangluhurna.
Kirim surélék urang sistem guardrail hateup anjeun diperlukeun pikeun meunangkeun harga kalapa ayeuna.

Komponén

  • Portable Fall Protection Rooftop Guardrail Counterweight Base

    Portabel ragrag Protection Rooftop Guardrail Counterweight Base

    Dasar APAC pikeun sistem guardrail rooftop dijieun tina kualitas luhur S235 kelas / bahan Aluminium.
    counterweight palastik ieu dijieunna tina PVC daur ulang masihan stabilitas kana sistem guardrail. Aranjeunna dasar idéal pikeun panempatan jangka pondok atawa panjang tina guardrails angin-permeabel di situs konstruksi, luhureun hateup, atawa acara.
    Nalika erecting, ngan perlu nempatkeun counterweight onto modul dasar lajeng ngalereskeun eta ku cara ngetok screws na shims.
    Kusabab beuratna, dasar counterweight ieu langkung cocog pikeun situs atanapi luhureun hateup anu bakal langkung lami pikeun réngsé atanapi di daérah anu kakeunaan sareng angin.
    Lamun Anjeun keur pilari produsén base counterweight mumpuni, APAC mangrupa pilihan katuhu anjeun. Anjeun tiasa ngirim kami syarat rinci anjeun, wawakil kami bakal ngahubungi anjeun sakedap.

  • Edge Protection Guardrail Safety Handrails

    Tepi Protection Guardrail Handrails Kasalametan

    Handrail mangrupa komponén sistem guardrail rooftop APAC, éta dijieun tina alloy 6061 T6 atawa bahan baja S235.
    Diaméter guardrail nyaeta 40mm, rail luhureun sistem guardrail biasana 40mm handrail, tapi kadang rail pertengahan sistem guardrail nyaeta 30mm diaméterna.
    Handrail mangrupa bagian konci tina sistem guardrail, éta bakal tahan dampak lamun batur atawa hal ragrag ti tepi. Jadi kualitas handrail Kacida pentingna.
    Di APAC, anjeun tiasa kéngingkeun produk handrail kualitas luhur. Ieu kusabab urang boga pagawe alus teuing, garis produksi canggih tur kawijakan kontrol kualitas ketat.

  • Rooftop Portable Fall Protection Guardrail Upright

    Rooftop Portabel ragrag Protection Guardrail nangtung

    The uprights tina sistem guardrail rooftop APAC urang dijieun tina kualitas luhur S235 kelas atawa bahan alloy.
    The orientasi tegak bisa digabungkeun jeung basa counterweight béda pikeun ngabentuk loba jenis sistem guardrail, kayaning lempeng, melengkung, angled na collapsible.
    Nalika ngumpul hateup guardrail uprights, éta pisan basajan tur gampang. Anjeun ngan perlu nyelapkeun orientasi tegak kana dasarna lajeng ngalereskeun eta ku screws set. Salaku produsén guardrail profésional anjeun di Cina, APAC bisa nyadiakeun Anjeun uprights kualitas luhur pikeun panyalindungan ragrag dina edges hateup.