beiye

Produk

Komponén

  • Concrete Frame Slab Grabber Clamp for Edge Protection

    Beton pigura Slab Grabber clamp pikeun Protection Tepi

    Slab grabber clamp mangrupa kantétan tina sistem guardrail, éta mangrupa pos guardrail adjustable. The slab grabber clamp fits slabs beton tina 1,5 "nepi ka 36" kandel. Lempeng beton kedah tiasa tahan sahenteuna 200 lbs. dina arah ka handap atawa ka luar.
    Slab gripping Sistim clamp ngaheéat tanaga gawé sarta ngaronjatkeun efisiensi leuwih garis warning visual, kalawan éta anjeun bisa aman dianggo sagala jalan ka ujung hateup atawa struktur dek tanpa keur dihijikeun kaluar.
    Slab Grabber Clamp gaduh konstruksi baja tugas beurat sareng sistem benang anu disumputkeun sareng dilindungi. Éta tiasa nahan panyalahgunaan taun-taun di situs padamelan konstruksi anu paling hese.

  • Socket Base Bolt-on Edge Protection in Concrete Construction

    Socket Base Bolt-on Edge Protection dina Konstruksi Beton

    Socket Base Foot didamel tina baja kelas S235 kualitas luhur. Eta nyadiakeun rojongan dasar pikeun Base Guardrail System.
    Salaku pilihan utama anjeun, APAC ngahasilkeun Socket Base Foot pikeun syarat panyalindungan ragrag anjeun. Salaku tambahan, APAC mangrupikeun Mitra Guardrail Base khusus anjeun dina industri konstruksi.
    APAC nyayogikeun solusi anu épéktip pikeun Guardrail Socket Base Foot anjeun kalayan produksi kualitas, fasilitas, sareng staf anu berbakat.
    Anjeun tiasa sacara gampil dipasang APAC urang stop kontak Base Foot dina luhureun beungeut slab, dua liang dina stop kontak Base Footplate pikeun bolting suku ka beton nu.

  • OHSA Standard Fall Protection Guardrail Post with High Quality

    OHSA Standar ragrag Protection Guardrail Post kalawan Quality High

    Guardrail Post dijieun tina S235 Kelas bahan baja galvanized. Éta nyayogikeun dukungan pos pikeun Sistem Guardrail Base anjeun.
    Salaku Guardrail Post anjeun pikaresep supplier sareng pasangan pikeun kaamanan konstruksi, APAC ngahasilkeun Pos Guardrail kualitas luhur pikeun nyumponan sarat panyalindungan ragrag tina situs konstruksi anjeun.
    Kalayan fasilitas canggih, staf berbakat, sareng produksi kualitas, APAC nyumponan sadaya kabutuhan pos pagar.
    Anjeun tiasa sacara gampil nyelapkeun Pos Guardrail APAC kana Socket Base Foot. Anjeun tiasa nyambungkeun sareng ngonci pos guardrail kana suku dasar stop kontak ku pin konci. Tilu kait di dinya kanggo masang gagang pagar sareng papan jempol.

  • Affordable Safety Guardrail Handrail for Fall Protection

    Affordable Kasalametan Guardrail Handrail pikeun Protection ragrag

    Handrails APAC Guardrail didamel tina pipa baja kelas S235 kualitas luhur. Diaméter tabung nyaéta 40 mm sareng ketebalan témbokna 1,5 mm.
    APAC handrail mangrupakeun rel kaamanan lightweight. Pikeun masang sistem guardrail dasar anjeun kedah pasang handrail kana kait tina tulisan guardrail.
    Salaku supplier mumpuni anjeun sistem guardrail, kami mastikeun yén anjeun tiasa ngadamel panyalindungan ragrag tanpa worries kalawan handrails kami.
    APAC nawiskeun solusi anu efektif pikeun pos pagar anjeun kalayan produksi kualitas, fasilitas, sareng staf anu berbakat. Kami fokus kana pamekaran téknis, ngajantenkeun urang ahli dina nyumponan syarat pagar pembatas anjeun sareng populer di dunya.

  • Portable Fall Protection Rooftop Guardrail Counterweight Base

    Portabel ragrag Protection Rooftop Guardrail Counterweight Base

    Dasar APAC pikeun sistem guardrail rooftop dijieun tina kualitas luhur S235 kelas / bahan Aluminium.
    counterweight palastik ieu dijieunna tina PVC daur ulang masihan stabilitas kana sistem guardrail. Aranjeunna dasar idéal pikeun panempatan jangka pondok atawa panjang tina guardrails angin-permeabel di situs konstruksi, luhureun hateup, atawa acara.
    Nalika erecting, ngan perlu nempatkeun counterweight onto modul dasar lajeng ngalereskeun eta ku cara ngetok screws na shims.
    Kusabab beuratna, dasar counterweight ieu langkung cocog pikeun situs atanapi luhureun hateup anu bakal langkung lami pikeun réngsé atanapi di daérah anu kakeunaan sareng angin.
    Lamun Anjeun keur pilari produsén base counterweight mumpuni, APAC mangrupa pilihan katuhu anjeun. Anjeun tiasa ngirim kami syarat rinci anjeun, wawakil kami bakal ngahubungi anjeun sakedap.

  • Edge Protection Guardrail Safety Handrails

    Tepi Protection Guardrail Handrails Kasalametan

    Handrail mangrupa komponén sistem guardrail rooftop APAC, éta dijieun tina alloy 6061 T6 atawa bahan baja S235.
    Diaméter guardrail nyaeta 40mm, rail luhureun sistem guardrail biasana 40mm handrail, tapi kadang rail pertengahan sistem guardrail nyaeta 30mm diaméterna.
    Handrail mangrupa bagian konci tina sistem guardrail, éta bakal tahan dampak lamun batur atawa hal ragrag ti tepi. Jadi kualitas handrail Kacida pentingna.
    Di APAC, anjeun tiasa kéngingkeun produk handrail kualitas luhur. Ieu kusabab urang boga pagawe alus teuing, garis produksi canggih tur kawijakan kontrol kualitas ketat.

  • Rooftop Portable Fall Protection Guardrail Upright

    Rooftop Portabel ragrag Protection Guardrail nangtung

    The uprights tina sistem guardrail rooftop APAC urang dijieun tina kualitas luhur S235 kelas atawa bahan alloy.
    The orientasi tegak bisa digabungkeun jeung basa counterweight béda pikeun ngabentuk loba jenis sistem guardrail, kayaning lempeng, melengkung, angled na collapsible.
    Nalika ngumpul hateup guardrail uprights, éta pisan basajan tur gampang. Anjeun ngan perlu nyelapkeun orientasi tegak kana dasarna lajeng ngalereskeun eta ku screws set. Salaku produsén guardrail profésional anjeun di Cina, APAC bisa nyadiakeun Anjeun uprights kualitas luhur pikeun panyalindungan ragrag dina edges hateup.

  • Adjustable Parapet Slab Clamp for Fall Protection Guardrails

    Adjustable Parapet Slab Clamp pikeun Guardrails Protection ragrag

    Parapet Slab Clamp mangrupikeun base guardrail anu tiasa disaluyukeun sareng gampang dianggo, Parapet Slab Clamp tiasa dianggo pikeun témbok sareng lantai. Desain clamping unik tina Parapet Slab Clamp ngagampangkeun pikeun nempatkeun sareng dipasang. Parapet Slab Clamp tiasa disaluyukeun pikeun nyocogkeun témbok parapet dugi ka 18 inci. Pos guardrail bisa dibenerkeun kana Parapet Slab Clamp ku pin tur sambungkeun 2 × 4 guardrail dewan merenah tur gancang. Ku clamping nu Parapet Slab Clamp, éta bisa dipasang dina lanté bulistir, trotoar na decks atanapi dimana wae nu peryogi sistem panyalindungan ragrag. Jarak maksimum nyaéta 8 suku. Conforms kana standar OSHA.

  • Fittings Cast Iron Tube Clamp Fittings for Safety Guardrails

    Fittings tuang Beusi Tube clamp fittings pikeun Guardrails Kasalametan

    Kami mangrupikeun panyadia Rail Clamp Fittings anu khusus dina ngarancang sareng manufaktur jinis pipa anu béda-béda di china kalayan pangalaman langkung ti 6 taun, manufaktur dumasar kana pedoman sistem kontrol kualitas ISO9001: 2008. aplikasi maranéhanana sarta layanan OEM ditawarkeun.
    The Type 25 Tilu Socket Tee rail clamp pas ilahar dipaké salaku 90 ° gabungan antara rel luhur jeung hiji tegak panengah dina rel kaamanan.
    The Type 26 Two Socket Cross rail clamp pas dipasangkeun sareng Type 25 pikeun masihan gabungan 90 ° antara rel tengah sareng hiji tegak panengah dina rel kaamanan. Jejeg ngaliwatan pas.

  • High Quality Safety Rail for Parapet Guardrail Construction

    Rel Kasalametan Kualitas Luhur pikeun Konstruksi Parapet Guardrail

    Rel kaamanan dipaké salaku handrail pikeun sistem guardrail parapet APAC. Aya rel kaamanan luhur sareng rel tengah atanapi rel perantara dina sistem guardrail parapet.
    Anjeun tiasa sacara gampil nyaluyukeun jangkungna rail kaamanan ku mindahkeun kaluhur atanapi kahandap fittings clamp rail nurutkeun aturan kaamanan di nagara béda.
    Rel kaamanan didamel tina tabung Parancah, diaméter rel kaamanan biasana 48.3mm sareng ketebalan témbokna 3.2mm atanapi 4mm. Perlakuan beungeut rail kaamanan ieu galvanized kalawan ketebalan séng ngeunaan 45um.

  • Bolt on Concrete Slab TG Foot for EN 13374 Edge Protection

    Bolt on Beton Slab TG Foot pikeun EN 13374 Protection Tepi

    Suku TG tina APAC biasana dipasang dina beungeut luhur slab a. Hal ieu ngamungkinkeun ngaropéa mékanis ka aplikasi permukaan datar.
    Suku TG APAC nyayogikeun soket dasar pikeun Sistem Perlindungan Tepi TG Bolt Down Edge APAC.
    Dirancang pikeun nyiptakeun tempat kerja anu langkung aman, suku TG APAC stabil, awét, sareng saluyu sareng EN13374, Kelas A.
    APAC ogé nawiskeun OEM TG Foot pikeun ngajantenkeun desain anjeun janten kanyataan. Sarta kami nawiskeun Anjeun rentang lengkep sampel sarta pilihan sangkan pameseran Anjeun leuwih gampang.
    Hubungi kami ayeuna kanggo inpormasi anu langkung lengkep!

  • Concrete Edge Protection Multi Foot in Slab EN 13374 Class A

    Perlindungan Tepi Beton Multi Foot dina Slab EN 13374 Kelas A

    The multi-suku mangrupa bagian integral tina sistem panyalindungan ujung baud-on. Ieu alternatif pikeun suku TG atawa base stop kontak.
    APAC Multi-Foot cocog pikeun sadaya permukaan datar sapertos papak lanté sareng kai. Éta nyayogikeun pangrojong dasar pikeun sistem panyalindungan tepi Bolt Down APAC.
    APAC ngarancang Multi Foot pikeun nyiptakeun tempat kerja anu langkung aman sareng Multi Foot saluyu sareng EN 13374, Kelas A, sareng AS 4994.1.
    Multi foot APAC mangrupikeun solusi anu murah dimana anjeun tiasa sacara gampil masang panyalindungan ragrag di ujung slab.
    Salaku tambahan, kami nawiskeun jasa OEM / ODM pikeun kabutuhan panyalindungan ujung anjeun, janten upami anjeun gaduh desain, punten kirimkeun ka tim kami. Kami bakal ngabantosan anjeun damel di pabrik kami.