beiye

Parapet Guardrail System

Parapet Guardrail System Banner
Produsén Parapet Clamp Guardrail System Produsén
Sistem guardrail Parapet Clamp APAC mangrupikeun solusi idéal pikeun pamasangan samentawis atanapi permanén sistem kaamanan canggih dina gedong-gedong kalayan témbok parapet. The Parapet Clamp Guardrail System mangrupakeun solusi panyalindungan ragrag basajan tur aman nu teu merlukeun pangeboran sarta bisa dipasang ku spanner tunggal.
APAC Parapet Clamp Guardrail System nyaéta sistem panyalindungan ragrag pasip patuh OSHA. APAC Parapet Clamp Guardrail System dirancang pikeun dijepit kana témbok parapet anu sacara stuktur. Sistem APAC Parapet Clamp Guardrail nyegah para pagawé tina kakeunaan bahaya ragrag anu pangheulana. Tulisan guardrail urang ngan saukur ngageser kana clamps parapet tur disaluyukeun kana jangkungna ditangtoskeun tina 42 inci luhureun beungeut leumpang.
Naha ngagunakeun sistem guardrail clamp parapet APAC?
Sistem guardrail parapet parapet APAC sering dipasang dina témbok parapet nalika profil khusus henteu ngijinkeun sistem rel anu nangtung dina permukaan. Alternatipna, beungeut contoured bisa jadi teu bisa nahan beurat sistem guardrail freestanding atawa meureun aya euweuh spasi pikeun hal diuk dina struktur. Sajaba ti éta, panto aksés hateup lokasina deukeut ujung ngarah boga saeutik spasi bébas pikeun panto muka, tapi ieu bakal jadi aplikasi idéal sejen pikeun sistem parapet clamp guardrail.
The APAC Parapet Clamp Guardrail System meets tur ngaleuwihan OSHA Bagéan 1910.23 jeung 1926.500-1926.503 pikeun panyalindungan ragrag.
Kaseueuran nagara ngagaduhan hukuman anu serius kusabab kurangna panyalindungan ragrag, sareng maot ku ragrag di tempat kerja ogé tiasa ngarugikeun artos anjeun dina sumber daya manusa sareng kauangan. Hayu APAC Parapet Clamp Guardrail System ngabantosan anjeun dina perencanaan panyalindungan ragrag anjeun.
Staf penjualan kami sareng departemén rékayasa tiasa ngabantosan anjeun dina ngamekarkeun solusi lengkep pikeun masalah panyalindungan ragrag anjeun. Kami bagja ngabantosan anjeun ngitung jumlah komponén parapet clamp guardrail sareng Bagian anu diperyogikeun pikeun proyék anjeun sareng tiasa nyayogikeun modél 3D, jasa ieu gratis.
APAC Parapet Guardrail System sadia pikeun Re-hateup atawa aplikasi hateup anyar kalawan parapet na situs Konstruksi. APAC Parapet Clamp Guardrail System mangrupakeun portabel, solusi ongkos-éféktif pikeun panyalindungan ragrag on rooftops parapet-dijejeran.
Sistem APAC Parapet Clamp Guardrail ngagaduhan waktos masang panggancangna tina sagala clamp parapet di pasar. Stanchion adjustable of APAC Parapet Clamp Railing System nyaéta pikeun sagala rupa parapet jangkungna.
Sistim guardrail clamp parapet APAC nyadiakeun solusi basajan pikeun aplikasi parapet. Sistim nu sadia pikeun lebar parapet ti 1 inci nepi ka 18 inci (25mm mun 450mm). APAC parapet Sistim panyalindungan ujung clamp nyadiakeun 42 di. (107 cm) tinggi lamun pinuh ngalegaan.
Parapet-Guardrail-System
Opat bagian pikeun ngabentuk sistem guardrail clamp parapet APAC:
1. Jepitan Parapet 2. Tiang Pagar 3. Rangka Tangan 4. Pasang Sambungan
Upami anjeun hoyong nganggo kai salaku pegangan, sanés tabung parancah, urang tiasa nyaluyukeun tulisan pagar Parapet kami ka jinis anu sanés pikeun ngantepkeun kai tiasa dipasang. Kawas Gambar Di handap:singleimg
APAC nawiskeun anjeun solusi Parapet Clamp Guardrail anu aman, sederhana sareng ekonomis, nelepon atanapi email APAC ayeuna!

Komponén

  • Adjustable Parapet Slab Clamp for Fall Protection Guardrails

    Adjustable Parapet Slab Clamp pikeun Guardrails Protection ragrag

    Parapet Slab Clamp mangrupikeun base guardrail anu tiasa disaluyukeun sareng gampang dianggo, Parapet Slab Clamp tiasa dianggo pikeun témbok sareng lantai. Desain clamping unik tina Parapet Slab Clamp ngagampangkeun pikeun nempatkeun sareng dipasang. Parapet Slab Clamp tiasa disaluyukeun pikeun nyocogkeun témbok parapet dugi ka 18 inci. Pos guardrail bisa dibenerkeun kana Parapet Slab Clamp ku pin tur sambungkeun 2 × 4 guardrail dewan merenah tur gancang. Ku clamping nu Parapet Slab Clamp, éta bisa dipasang dina lanté bulistir, trotoar na decks atanapi dimana wae nu peryogi sistem panyalindungan ragrag. Jarak maksimum nyaéta 8 suku. Conforms kana standar OSHA.

  • Fittings Cast Iron Tube Clamp Fittings for Safety Guardrails

    Fittings tuang Beusi Tube clamp fittings pikeun Guardrails Kasalametan

    Kami mangrupikeun panyadia Rail Clamp Fittings anu khusus dina ngarancang sareng manufaktur jinis pipa anu béda-béda di china kalayan pangalaman langkung ti 6 taun, manufaktur dumasar kana pedoman sistem kontrol kualitas ISO9001: 2008. aplikasi maranéhanana sarta layanan OEM ditawarkeun.
    The Type 25 Tilu Socket Tee rail clamp pas ilahar dipaké salaku 90 ° gabungan antara rel luhur jeung hiji tegak panengah dina rel kaamanan.
    The Type 26 Two Socket Cross rail clamp pas dipasangkeun sareng Type 25 pikeun masihan gabungan 90 ° antara rel tengah sareng hiji tegak panengah dina rel kaamanan. Jejeg ngaliwatan pas.

  • High Quality Safety Rail for Parapet Guardrail Construction

    Rel Kasalametan Kualitas Luhur pikeun Konstruksi Parapet Guardrail

    Rel kaamanan dipaké salaku handrail pikeun sistem guardrail parapet APAC. Aya rel kaamanan luhur sareng rel tengah atanapi rel perantara dina sistem guardrail parapet.
    Anjeun tiasa sacara gampil nyaluyukeun jangkungna rail kaamanan ku mindahkeun kaluhur atanapi kahandap fittings clamp rail nurutkeun aturan kaamanan di nagara béda.
    Rel kaamanan didamel tina tabung Parancah, diaméter rel kaamanan biasana 48.3mm sareng ketebalan témbokna 3.2mm atanapi 4mm. Perlakuan beungeut rail kaamanan ieu galvanized kalawan ketebalan séng ngeunaan 45um.