beiye

Pabrik kami

Mitra dipercaya anjeun dina
EDGE SISTEM panyalindungan

Salaku produsén keramik ngadegkeun fokus dina panyalindungan ujung, APAC bangga kualitas sarta konsistensi produk urang.
"P" antara "APAC" hartina "Profesional" jeung "Mitra". Kami komitmen pikeun janten pasangan panyalindungan ujung samentara profésional anjeun.
Kami ngagaduhan desain produk anu saé, manajemén produksi, jaminan kualitas sareng tim jasa saatos penjualan. Kadua anggota kami damel babarengan pikeun nyayogikeun solusi kaamanan situs profésional pikeun anjeun.
Di APAC, anjeun henteu ngan ukur tiasa mendakan produk khusus kelas dunya anu saluyu sareng standar kaamanan internasional, tapi ogé terus-terusan ngawangun hubungan anu panjang ku kapercayaan sareng silih diajar pikeun ngahontal tujuan kaamanan umum urang.

Pabrik Kuat Nangtung di Sisi Anjeun

Unggal desain sareng tulisan réngsé dilakukeun di bumi ku tim téknis anu berpengalaman. Produk kualitas luhur ngajantenkeun tempat kerja anjeun langkung aman nalika nyumponan kabutuhan proyék anjeun dina skenario aplikasi anu béda.

Henteu Panyadia Protéksi Tepi Rata-rata anjeun

Salaku produsén téknis, standar kualitas luhur dijunjung sapanjang sakabéh urang prosés manufaktur.
Desain → inspeksi bahan baku → Sampling → processing mékanis → las → perlakuan Surface → Inspection → Packing
Pikeun ngahasilkeun komponén panyalindungan ujung stably jeung éfisién, urang ngagunakeun mesin manufaktur inovatif. Ngaliwatan motong otomatis, alat-alat las sarta garis bubuk-palapis, urang bisa mastikeun prosedur baku sarta normatif sapanjang aliran prosés. Alat-alat kami sacara signifikan ngaminimalkeun cacad atanapi kasalahan sareng ngamajukeun kagancangan produksi urang.
APAC parantos nampi amanah diantara para klien global, ku nuturkeun standar kontrol kualitas anu ketat.
Kami hoyong nganteurkeun nilai sistem panyalindungan ujung "Made In China" anu saé pikeun tahan uji waktos sareng pasar.

Pamariksaan kaku sareng Pangiriman Sawaktu
pikeun Proyék Anjeun

Produk unggulan dikonpigurasi sareng produksi jaminan kualitas ditambah ku pamariksaan anu cermat. Tim QC kami tina tanaga khusus nyayogikeun tés kualitas pikeun pesenan anjeun, tingkat standar kualitas 100% ngajamin produk panyalindungan ujung anjeun tiasa dipercaya.
Kacuali produk, kami ogé nganteurkeun sadaya barang anjeun dina waktosna, ku ngagunakeun sambungan taun urang ka jalur pengiriman anu efisien.

Merenah tur ongkos-éféktif One-Stop Service

Ngabales sagala kabutuhan panyalindungan ujung anjeun, unggal prosedur, ti bahan nepi ka dikirim ka panto anjeun, urang latihan kaunggulan pikeun mastikeun produk urang bakal ngaleuwihan ekspektasi Anjeun.

● Tim Téknis profésional
● Kualitas Konsisten
● Custom ODM Leyuran
● Diskon Orde badag

● Taun Kaahlian
● Tanggapan Efisiensi
● Layanan OEM nguntungkeun
● Timely Saatos-diobral Service