beiye

Naon anu Dirancang Perlindungan Edge?

Naon anu Dirancang Perlindungan Edge?

Sistem Perlindungan Tepi, lamun dipasang dina tungtunan pabrik nawarkeun lingkungan gawé aman pikeun jalma digawé di jangkungna. Sistem panghalang bolong sapertos APAC sistem panyalindungan ujung beton parantos janten standar pikeun sababaraha tukang, tapi anu sanés dina séktor éta masih henteu terang ngeunaan alternatif inovatif anu sayogi pikeun aranjeunna sareng kumaha aranjeunna tiasa nyalametkeun nyawa sareng sacara radikal ningkatkeun pamasangan sareng pamaliharaan.

APAC Builders Equipment Ltd ngabagéakeun parantos nyayogikeun alternatif panyalindungan wates anu inovatif pikeun Industri Pangwangunan sareng Taneuh langkung ti tujuh taun.

Naon anu dimaksud pikeun ngalakukeun?

Sistem Perlindungan Tepi Samentawis dianggo dina padamelan gedong utamina pikeun ngeureunkeun jalma sareng bahan tina ragrag ka tingkat handap tina platform kerja.

Hiji sistem panyalindungan kaunggulan kudu ngawengku hiji guardrail prinsip jeung hiji guardrail panengah atawa panyalindungan panengah. Sadaya unsur di jero mesin kedah dilakukeun pikeun nyegah panyabutan atanapi kapindahan anu teu kahaja tina bagian mana waé nalika dianggo.

Patuh Di Inggris, Peraturan Gawé dina Jangkungna 2005 ngatur kabutuhan pikeun nyegah ragrag tina jangkungna. Peraturan ieu ngajelaskeun syarat pikeun milih léngkah-léngkah koléktif sapertos panyalindungan wates dina rasa pikeun léngkah panyalindungan ragrag pribadi.

Tambahan pikeun sarat sah anu diatur dina Peraturan Gawé di Jangkungna 2005, sadaya sistem panyalindungan wates kedah saluyu sareng Standar Inggris sareng Éropa pikeun Sistem Perlindungan Tepi Samentara anu disebut BS EN 13374:2013+A1 2018.

Standar ieu netepkeun prasyarat pikeun masang panyalindungan wates dina permukaan anu horisontal sareng condong sareng jelas netepkeun syarat pikeun minuhan 3 jinis panyalindungan tepi:

Kelas A: Perlindungan tepi pikeun permukaan horizontal sareng lamping sakitar sapuluh derajat.
Kelas B: Perlindungan tepi pikeun permukaan horizontal sareng lamping sakitar 30 tingkat atanapi kalayan wates sakitar 45 derajat.
Kelas C: Protéksi tepi pikeun permukaan lamping anu curam sakitar 45 derajat atanapi kalayan wates dugi ka 60 derajat.

Uji beban statik, beban non-dinamis atanapi beban dinamis ageung dipikabutuh pikeun unggal kategori sistem.

Malah Sistem Safedge kuat tapi fléksibel sareng bakal nawiskeun panyalindungan pikeun unggal fase usaha sareng henteu ngan ukur nyumponan tapi ngalangkungan sarat anu ditetepkeun pikeun sistem Kelas A sareng Kelas B.

Baca langkung seueur ngeunaan AP kamiAC EDGE SISTEM panyalindungan ku cngaletak henya atawa download katalog panganyarna kami.

Workers5


waktos pos: Oct-19-2021