beiye

Opat Wadah Sistem Perlindungan Tepi Samentara Dikirimkeun ka Singapura

Kami resep ngumumkeun yén dina 14 April 2021, kami ngirimkeun opat wadah APAC. Safedge Bolt Turun Samentara Tepi Protection Systems pikeun proyék GS E&C T301 di Singapura.

Container loading of edge protection systems

Dina sajarahna, ragrag geus ngabalukarkeun ngarah tina kacilakaan fatal dina industri konstruksi. Urang kabeh terang yén insiden ngalibetkeun ragrag téh mindeng kajadian kompléks, mindeng ngalibetkeun rupa-rupa faktor. Ku alatan éta, sistem panyalindungan ragrag museurkeun kana masalah anu aya hubunganana sareng manusa sareng alat pikeun ngajagi pagawé tina bahaya ragrag.
APAC mangrupikeun hiji-hijina perusahaan Cina anu tiasa nyayogikeun Sistem panyalindungan ujung samentarapikeun pasar Singapura. Sistem panyalindungan tepi Samentara kami leres-leres saluyu sareng Standar Singapura SS EN 13374: 2018 (Sistem panyalindungan tepi samentara STANDAR SINGAPURA - Spésifikasi produk - Métode tés).

Sistem panyalindungan tepi samentawis APA mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun kaamanan dina situs konstruksi padumukan komérsial sareng luhur. APAC Safedge Bolt Down Edge Protection Systems parantos dikembangkeun pikeun nyegah pagawé sareng bahan ragrag tina jangkung nalika pangwangunan gedong luhur.

APAC Safedge Bolt Down Edge Protection System

Safedge Bolt Down Edge Protection System gampang pisan diatur, ngan ukur tilu komponén. Dipasang tehdasar stop kontak ka slab vertikal kahiji, lajeng Gunung nu safedge Posts kana dasar stop kontak jeung konci eta, tungtungna Gunung nu panghalang bolong ka pos safedge jeung konci eta.

Celah antara panghalang bolong jeung slab lanté téh ngan 10 mm, (ngan 5 mm ti dasar stop kontak nu). Ieu pikeun nyegah objék deadly ragrag ti jangkungna. Malah hiji obeng leutik moal bisa meunang ngaliwatan celah ieu sarta ngan bakal ngidinan cai hujan ngalir ngaliwatan eta.

edge protection system gaps to the slab

APAC nawarkeun rupa-rupa solusi panyalindungan ragrag pikeun digawé di jangkungna, jadi Anjeun bisa milih ti rentang kami sistem panyalindungan tepi samentara pikeun nyocogkeun ka situasi situs husus Anjeun. Upami anjeun aya patarosan, manggakontak salah sahiji wakil jualan kami anu bakal senang ngobrol jeung anjeun.


waktos pos: Oct-29-2021