beiye

Sistem Guardrail Fleksibel Ngabantosan Klién Langkung Ngajagi Pagawena

Sistem Guardrail Fleksibel Ngabantosan Klién Langkung Ngajagi Pagawena

Urang ngirim sistem guardrail pikeun kontraktor konstruksi badag di Australia.

Éta pamasangan gancang, cocog pikeun standar Australia sareng sistem pagar pembatas pasar konstruksi, perkenalan lengkep sapertos kieu:

1. Ngamangpaatkeun bar link scalable sakumaha handrail, rentang adjustable 0.9m-1.5m, 1.5-, 2.5m, teu kudu motong tube roll panjangna béda. gancang install éféktif;
2. pos kaamanan jeung alat kancing husus, instalasi gancang.
3. Sababaraha slab clamp tiasa clamp parapet, rentang lebar nyaeta 30mm mun 500mm.
4. Lengkep akur EN13374 Kelas A, AS / NZS4994.1 baku. mangrupakeun pilihan hadé pikeun nangtayungan pagawe deukeut slab ujung dina jangkungna.

Workers2

Komponén konci
Multi Slab Clamp
Accommodates: Ti 30mm–450mm.
Sababaraha alternatif pamasangan.
Swiveling 360 degr. jeung malik.
Nanganan sadaya sudut tangga.
Hot dip galvanis.
Beurat: 9 kg
50 potongan dikirimkeun dina stacking stillage.

Pos Kasalametan:
Jangkungna 1.2m Pos kaamanan diposisikan nepi ka 2.4m puseur,
Fitur spigot perumahan penjaga, sambungan panghalang kembar,
Konci panghalang terpadu ganda.
Panas Dipped Galvanized Surface
Beurat: 5.0kg

Patalina Bar adjustable
Bar link adjustable 1,5-2,5 m Code: 105001
Bar link adjustable 0,9-1,5 m Code: 105002
Bar link adjustable dipaké salaku panyalindungan ujung pikeun tangga, shafts na bukaan.
Gampang adjustable.
Kurung puteran.
Hot dip galvanis.
Beurat 9,0 kg, 5,0 kg.

Mangpaat Parapet Guardrail System
Basajan - Sistim ngagunakeun ukur 3 komponén pikeun mastikeun betah instalasi
Awét - perlakuan permukaan HDG
Serbaguna - Gampang ngumpul sareng dipasang
Patuh - Patuh sareng EN 13374 AS/NZS 4994.1

Parapet Clamp Guardrail


waktos pos: Oct-19-2021