beiye

Warta

  • Four Containers of the Temporary Edge Protection Systems Delivered to Singapore

    Opat Wadah Sistem Perlindungan Tepi Samentara Dikirimkeun ka Singapura

    Kami gumbira ngumumkeun yén dina 14 April 2021, kami ngirimkeun opat wadah APAC Safedge Bolt Down Temporary Edge Protection Systems pikeun proyék GS E&C T301 di Singapura. Dina sajarahna, ragrag geus ngabalukarkeun ngarah tina kacilakaan fatal dina industri konstruksi. Urang sadayana terang ...
    Maca deui
  • What is Edge Protection Designed to do?

    Naon anu Dirancang Perlindungan Edge?

    Naon anu Dirancang Perlindungan Edge? Sistem Perlindungan Tepi, nalika dipasang dina pedoman produsén nawiskeun lingkungan kerja anu aman pikeun jalma anu damel di jangkungna. Sistem panghalang bolong sapertos pelindung ujung beton APAC ...
    Maca deui
  • Flexible Guardrail Systems Help Clients Better Protect their Workers

    Sistem Guardrail Fleksibel Ngabantosan Klién Langkung Ngajagi Pagawena

    Sistem Guardrail Fleksibel Ngabantosan Klién Langkung Ngajagi Pagawena Kami ngirim sistem pagar pikeun kontraktor konstruksi ageung di Australia. Éta pamasangan gancang, cocog pikeun standar Australia sareng penjaga pasar konstruksi ...
    Maca deui
  • Aluminium Beam Clamp Edge Protection System in Formwork Decking System

    Aluminium Beam Clamp Tepi Protection System dina Formwork Decking System

    Clamp Beam Primer Aluminium sareng Clamp Beam Sekundér Sadaya portopolio produk panyalindungan ujung APAC Aluminium Beam Clamp dilengkepan ku séri asesoris, asesoris, pos kaamanan, sareng asesoris anu sanés pikeun mastikeun yén produk panyalindungan ujung urang tiasa sacara universal...
    Maca deui
  • In-house testing of Slab Grab Edge Protection according to Canada ONTARIO REGULATION 213/91

    Uji in-house tina Slab Grab Edge Protection nurutkeun kana PERATURAN ONTARIO Kanada 213/91

    14 Oktober 2020, kami nembé ngaluncurkeun tés in-house pikeun Sistem Perlindungan Slab Grab Edge kami numutkeun PERATURAN ONTARIO 213/91 SYARAT PROYEK KONSTRUKSI Nurutkeun kana PERATURAN ONTARIO 213/91 SYARAT PROYEK KONSTRUKSI, The Top Rail kedah tahan beban titik. 450 ...
    Maca deui
  • In-house Test Declares Our Parapet Guardrail System Conform to AS/NZS 4994.1

    Tes In-house Ngadéklarasikeun Sistem Guardrail Parapet Kami Saluyu sareng AS/NZS 4994.1

    Minggu kamari, 15 Oktober 2019, APAC netepkeun tés in-house pikeun hiji jinis sistem panyalindungan tepi kami - Sistem Parapet Guardrail pikeun nyatakeun upami sistem panyalindungan tepi kami saluyu sareng standar Australia AS / NZS 4994.1, hasilna nunjukkeun yén sistem kami leres-leres saluyu. kana standar ieu. 1. Teu...
    Maca deui
  • Concrete Floor Compression Post for Full Height Edge Protection

    Pos komprési lantai beton pikeun Protection Tepi Jangkungna Full

    Komponén-komponén ieu dianggo pikeun nyayogikeun panyalindungan ujung anu sami sareng metode anu dipasang atanapi bolted, tapi nganggo prinsip anu langkung gancang, langkung gancang. Éta utamana dilarapkeun kana aplikasi pigura beton, tapi ngaropéa sababaraha pigura baja ogé bisa disadiakeun. ...
    Maca deui
  • Bolted Down Edge Protection System

    Bolted Turun Tepi Protection System

    Papanggih Safedge Bolted Turun bolong panghalang Tepi Protection System. Sistem nyaéta sistem inovatif anu dipaké dina karya konstruksi, utamana pikeun nyegah jalma jeung objék tina ragrag ka tingkat handap tina surfaces gawé (sloped atawa datar). Gampang dipasang, angkur anu dibor ...
    Maca deui
  • Bolted Down Edge Protection Lightweight

    Bolted Turun Tepi Protection Lightweight

    Sistim ieu pikeun aplikasi permukaan datar-leveled di tepi slab nyadiakeun stop kontak pos pikeun sistem panyalindungan ujung lightweight APAC. Pamasangan sistem ieu bakal nawiskeun panyalindungan anu dipikabutuh dina ujung anu unggul. Gampang dipasang, sisipan jangkar anu dibor ...
    Maca deui