beiye

Bolong panghalang Stair Tepi Protection System

Mesh Barrier Stair Edge Protection System Banner
APAC——Produsen Sistem Protéksi Tepi Tangga Mesh Barrier Anjeun
APAC Mesh Barrier Stair System nyayogikeun panyalindungan tepi samentawis anu luar biasa pikeun tangga nalika konstruksi. Sapinuhna serbaguna sareng sistem penghalang tangga kami, sistem ieu mastikeun yén kasalametan henteu dikompromi dina lingkungan tangga anu bahaya.
APAC Mesh Barrier Stair Edge Protection System diwangun ku tilu komponén: 1. Jepitan Tangga 2. Tangga Pos 3. Tangga bolong panghalang Clamps tangga dipaké ditéang jeung pos kaamanan tangga urang jeung halangan bolong tangga, solusi serbaguna nu ensures pagawe di situs konstruksi tiasa dianggo aman tur ngagunakeun tangga salila konstruksi.
Sadaya komponén Mesh Barrier Stair Edge Protection didamel tina baja kualitas luhur pikeun nyayogikeun panyalindungan ragrag anu kuat sareng aman pikeun tangga.
Baja kualitas APAC Mesh Barrier Stair Edge Systems dipaké pikeun rupa-rupa aplikasi kaasup wangunan utiliti, wangunan multi-carita, rumah sakit, situs industri, sareng nu sanesna. Kami salawasna ngadamel Sistem Tepi Tangga Mesh Barrier kami pikeun standar anu paling luhur. Kami mastikeun yén aranjeunna nyumponan sadaya sarat tina peraturan kaamanan di nagara / daérah anjeun.
Mesh Barrier Stair Edge Protection Systems mangrupikeun garis pertahanan pikeun kaamanan pagawé. Hal ieu dipaké pikeun nyegah pagawe ti ragrag ti jangkung. Ku sabab kitu, kami hoyong pisan nyayogikeun alat anu aman sareng dipercaya pikeun proyék anjeun.
APAC tiasa ngarancang sareng nyayogikeun Mesh Barrier Stair Edge Protection Systems pikeun nyocogkeun ka kabutuhan proyék anjeun. Upami proyék anjeun penting pisan, maka anjeun tiasa nganggo sistem standar kami.
clamp slab kami, pos kaamanan tangga, sarta halangan bolong tangga ditangtayungan ku galvanization panas-dipped. Halangan bolong tangga gaduh perawatan permukaan palapis bubuk tambahan pikeun panyalindungan salajengna.
Unggal clamp tangga / pos / panghalang dijieun pikeun standar exacting kami jeung sarat konsumén urang. Sakabeh sistem Mesh Barrier Stair Edge Protection nyumponan predetermination sareng durability anu diperyogikeun.
APAC ngahasilkeun komponén panyalindungan ujung tangga panghalang bolong tina baja standar. Bahan baku bisa gampang dibeuli ti pasar, waktos kalungguhan jeung ongkos bisa ngurangan.
APAC nawiskeun sistem panyalindungan ujung tangga anu patuh standar. Anjeun tiasa mastikeun reliabilitas sareng kasalametan ku tumpang tindih halangan bolong tangga pikeun nyocogkeun ukuran atanapi konfigurasi tangga dina panyalindungan ujung gedong beton.
APAC ngararancang Sistem Kasalametan Tangga pikeun nyayogikeun solusi anu unik pikeun panyalindungan tepi samentawis. Sadia pikeun sadaya tangga kabuka sareng badarat. The Stair Mesh Barrier, Stair Safety Posts and Stair clamps asesoris modular. Éta bisa dipaké dina sagala jinis tangga ogé edges slab beton jeung struktur balok baja. APAC Safety Mesh Barrier Stair System gampang dikonpigurasikeun, gancang dipasang, sareng henteu peryogi pelatihan spesialis.
Sistem APAC Mesh Barrier Stair Edge Protection hampang sareng kasar. Gampang diangkut ti situs ka situs. Sistemna saluyu sareng standar EN 13374, AS/NZS 4994.1.
Dibandingkeun sareng panangtayungan ujung tangga, panyalindungan ujung tangga panghalang bolong nyayogikeun sistem panyalindungan anu langkung kuat. Éta bakal nyumponan kabutuhan proyék-proyék anjeun anu langkung nungtut dina hal kaamanan.
APAC mangrupikeun hiji-hijina perusahaan Cina anu nyayogikeun sistem panyalindungan ujung panghalang bolong inovatif ieu. Kirimkeun kami Syarat anjeun.

Komponén

  • Collective EN13374 Edge Protection Stair Clamp for Stairway

    Koléktif EN13374 Tepi Protection Stair Clamp pikeun Stairway

    The Stair Clamp dipaké salaku clamp pikeun panangtayungan ujung samentara dina tangga. Ku ngagunakeun clamp ieu, prosés pangeboran liang bisa ngaleungitkeun nalika masang panyalindungan ujung.

    Clamp Tangga tiasa diputar sareng diputar sareng tiasa dipasang kalayan operasi anu sederhana tanpa ngarusak permukaan tangga. clamp ngabogaan bracket terpadu pikeun pos Safedge 1.2m jeung handrails adjustable dipasang dina tulisan.

    Alat clamping Stair spésifik salami fase produksi staircase ningkatkeun kualitas sareng kasalametan metode ieu. Clamp tangga panyalindungan tangga sareng komponenana saluyu sareng BS EN 13374.

  • Stair Mesh Barrier Safety Fence Edge Protection for Staircase

    Tangga bolong panghalang Kasalametan pager Tepi Protection pikeun Staircase

    Tangga bolong panghalang dirancang pikeun lamping tangga 30 derajat sarta nyadiakeun panyalindungan ujung kontinyu sapanjang staircase nu. Dipaké babarengan jeung pos kaamanan Safedge, éta ogé bisa diangkat pikeun ngidinan karya bisa dilumangsungkeun dina luar tina Unit stair. The stair bolong hansip mangrupakeun komponén misah nu bisa dipasang dina sisi séjén staircase nu.

    The Stair Mesh Barrier dirarancang dumasar kana EN 13374 Kelas A, Toeboard diintegrasikeun kana éta pikeun gampang sareng gancang dipasang. Panghalang nyaéta unit dipiguraan anu kuat sareng awét pikeun umur panjang sareng hasil investasi anu saé.

  • HSE Safety Post 1.2m Construction Leading Edge Protection

    HSE Kasalametan Post 1.2m Konstruksi Anjog Tepi Protection

    Tulisan Safedge 1.2m mangrupikeun komponén nangtung tina sistem panyalindungan ujung Safedge Bolt Down kami.

    Sistem panyalindungan ujung Safedge Bolt Down sareng komponén kami dirancang sareng diproduksi saluyu sareng standar EN 13374 sareng AS / NZS 4994.1.

    The Edge Protection Safedge Post 1.2m terpadu sareng dua pin kait pikeun ngonci halangan bolong dina posisi. Desain ieu ngamungkinkeun anjeun teu nganggo klip panghalang bolong tambahan. Ogé, mékanisme ngonci husus ngajadikeun pos-instalasi pisan gampang jeung gancang.

    Hot-dipped galvanized Edge Protection Safedge Post 1.2m méré Anjeun sistem panyalindungan ujung awét pikeun jangka panjang.

    Mangga kirimkeun kami syarat Safedge Posts Protection Edge anjeun pikeun harga kalapa.