beiye

I-Beam adul Sistim bracket

I-Beam Facade Bracket System Banner
Kuring beam facade sistem bracket, digawé di jangkungna aman
APAC dirancang husus sistem I-Beam Facade Bracket pikeun nampung sababaraha kaayaan dimana panyalindungan ujung kaamanan diperlukeun dina I-Beams.
Kami produsén pamimpin & supplier solusi panyalindungan ujung bracket I-beam facade pikeun struktur baja.
Sistem bracket fasad APAC I-beam hampang tapi kuat pisan. Sistem ieu tiasa disaluyukeun dina arah horisontal sareng vertikal. Pamasangan Steel Beam gampang pisan sareng bakal ngahindarkeun telat waktos proyék tanpa ngaganggu kaamanan. APAC mendesain sistem bracket fasad I-beam kalayan merhatikeun kaayaan situs pamasangan. I beam adul bracket napel na web beam atawa beungeut bagian kotak ku bolting bracket kana liang pre-dibor.
Ngidinan pamasangan sistem rangka baja sareng panutup logam tanpa konflik sareng panyalindungan ragrag.
Halangan bolong dipasang jauh ti sistem panyalindungan ujung pikeun struktur baja, ngamungkinkeun pikeun pamasangan uninterrupted decking logam jeung slabs. Fitur kaamanan sareng efisiensi tenaga kerja tina Sistem Bracket APAC I-Beam Facade langkung unggul tibatan panyalindungan ujung I-beam tube tradisional.
Anjeun tiasa masang sistem panyalindungan ujung I-Beam Facade Bracket dina taneuh upami kaayaan ngamungkinkeun, anu sacara signifikan ngirangan résiko damel di jangkungna.
Pra-indeks sistem panyalindungan ujung bracket I-beam fasad ngajamin yén halangan bolong cocog pikeun sadaya padamelan anu salajengna.
APAC nawiskeun anjeun sistem panyalindungan ujung bracket I-Beam anu paling éfisién dina pasaran. Puseur ngalereskeun sistem nyaéta 2.4m. Sistem APAC merlukeun pangsaeutikna komponén sistem panyalindungan ujung struktur baja tur nyata ngurangan waktu instalasi Anjeun.
Kalayan APAC I beam facade Bracket EPS, balok sareng pager panghalang konstruksi digabungkeun janten hiji, ngamungkinkeun sababaraha halangan dipasang dina balok gumantung kana panjangna. Runtuyan nembongkeun ieu lumangsung sanajan sambungan kagok antara I-beam na web, dimana beam kudu fed antara dua sisi sarta dipasang kalawan Dengdekkeun signifikan. Kusabab halangan anu aman, aranjeunna tiasa dimiringkeun sapertos kitu tanpa résiko.
Pamasangan I beam facade Bracket EPS dilaksanakeun nganggo tulisan APAC standar sareng parapet parapet sareng henteu aya alat tambahan anu diperyogikeun. Pamasangan Balok Baja tina halangan sareng balok anu parantos napel ngaleungitkeun damel di jangkungna tanpa halangan situs konstruksi.
APAC, produsén panyalindungan ujung terkemuka di Cina, nawiskeun solusi sistem perlindungan ujung anu fleksibel pikeun nyumponan kabutuhan sadaya industri anu dilindungi dina unggal tahapan proyék. I Beam Facade Bracket System dirancang pikeun ngalereskeun sistem panyalindungan ujung pikeun struktur baja.
I Beam Facade Bracket EPS kami nyumponan Standar Éropa EN 13374 Kelas A. Jangkungna 1.2m, ngandung lebu sareng bahan anu ditiup angin sareng gaduh panel bolong sareng papan toe. Ogé ngamungkinkeun aksés ka ujung wangunan pikeun masang sistem cladding ngaropéa cleats bari ngajaga installer cladding.
I Beam Facade Bracket panyalindungan ujung mimitina dipasang dina struktur baja perimeter di tingkat taneuh sarta salajengna bisa repositioned tur diliwatan iraha wae titik dina proyék. Salawasna, installers na trades séjén anu sacara koléktif ditangtayungan tina ragrag na sepanjang waktos aya teu kudu harnesses na lanyards.
APAC motong biaya panyalindungan ujung pikeun proyék anjeun, ngahubungan kami pikeun leuwih rinci ayeuna.

Komponén

  • Safety Edge Protection I-Beam Bracket Steel Frame Structures

    Kasalametan Tepi Protection I-Beam Bracket Struktur pigura baja

    APAC's Facade I Beam Bracket mangrupikeun lampiran anu tos dipasang dina kerangka pikeun Sistem Perlindungan Tepi I Beam Facade kami. Hal ieu dipasang dina beungeut web I Beam, considerably mempermudah pamasangan panyalindungan ujung.

    I-Beam Facade Brackets diintegrasikeun kana kurung anu dianggo pikeun ngalereskeun 1.2m Safedge Posts. Bracket nyaeta adjustable dina horizontal pikeun nyocogkeun tugas instalasi I Beam béda.

    Salaku tambahan, APAC's I-Beam Facade Bracket gaduh suling jangkungna 1.2m anu dipasang dina awak pikeun mastikeun yén éta tiasa disaluyukeun pikeun nyocogkeun aplikasi jangkungna anu béda.

  • HSE Safety Post 1.2m Construction Leading Edge Protection

    HSE Kasalametan Post 1.2m Konstruksi Anjog Tepi Protection

    Tulisan Safedge 1.2m mangrupikeun komponén nangtung tina sistem panyalindungan ujung Safedge Bolt Down kami.

    Sistem panyalindungan ujung Safedge Bolt Down sareng komponén kami dirancang sareng diproduksi saluyu sareng standar EN 13374 sareng AS / NZS 4994.1.

    The Edge Protection Safedge Post 1.2m terpadu sareng dua pin kait pikeun ngonci halangan bolong dina posisi. Desain ieu ngamungkinkeun anjeun teu nganggo klip panghalang bolong tambahan. Ogé, mékanisme ngonci husus ngajadikeun pos-instalasi pisan gampang jeung gancang.

    Hot-dipped galvanized Edge Protection Safedge Post 1.2m méré Anjeun sistem panyalindungan ujung awét pikeun jangka panjang.

    Mangga kirimkeun kami syarat Safedge Posts Protection Edge anjeun pikeun harga kalapa.

  • Edge Protection Construction Fence Panel Mesh Barrier 2.6m

    Tepi Protection Konstruksi pager Panel bolong panghalang 2.6m

    Safedge kaamanan bolong halangan 2.6m mangrupakeun halangan panyalindungan sistem kalawan infill bolong. Anjeun tiasa nyaluyukeun halangan bolong Safedge pikeun paménta panyalindungan ujung anjeun.

    APAC teh produsén paling profésional ti safedge bolong panghalang 2.6m di Cina jeung produk anu ngaapresiasi ku konsumén.

    Safedge Safety Mesh Barrier 2.6m ngahijikeun pigura, infill mesh, sareng toe board. safedge Safety Mesh Barrier 2.6m's design mantap ensures yén sistem teu ukur minuhan tapi ogé ngaleuwihan loba standar kaamanan kayaning EN13374 Kelas A, AS / NZS 4994.1.

    The Safedge Safety Mesh Barrier 2.6m dina panas-dipped galvanized jeung powder coating finish manjangkeun umur sistem panyalindungan ujung jeung nyegah korosi.

    Mangga ngirim Safedge kaamanan bolong panghalang syarat Anjeun pikeun harga kalapa.

  • Factory Supply Mesh Barrier 1.3m Construction Safety Fence

    Pabrik Supply bolong panghalang 1.3m Konstruksi Pager Kasalametan

    APAC Safedge Mesh Barrier 1.3m mangrupikeun Bagian Perlindungan Tepi. Ieu guardrail Unsur tina System Protection Tepi.

    Anjeun tiasa nganggo APAC Safedge Mesh Barrier di Bolt Down Edge Protection System kami, Slab Grab Edge Protection System, Slab Edge Bracket Edge Protection System, Stair Edge Protection, Steel Frame Edge Protection, sareng Formwork Edge Protection System.

    APAC mangrupikeun Produsén ahli Safedge Mesh Barrier. Produksi Safedge Mesh Barrier 1.3m Steel kami dumasar kana Sistem Kontrol Kualitas ISO9001. Dina pangaturan kaamanan, Safedge Mesh Barrier APAC saluyu sareng standar EN 13374, AS 4994, sareng OHSA.

    Kirimkeun Kami Persyaratan Safedge Mesh Barrier Anjeun Pikeun Meunangkeun Harga Panganyarna ti APAC.