beiye

I-Beam clamp panghalang System

I-Beam Clamp Barrier System Banner
Populér I-Beam Clamp Barrier Systems pikeun Usaha Anjeun
APAC ngahasilkeun sistem panghalang I-Beam Clamp anu paling murah pikeun panyalindungan ujung struktur baja. I-Beam Clamp Beam clamps napel I-balok dina wangunan baja dina konstruksi pikeun pamasangan pager kaamanan konstruksi.
Dina balok baja flanged, clamps baja I-beam bisa dipasang pikeun ngidinan kreasi gancang kantétan panyalindungan ujung panghalang. Ieu bakal nyieun permukaan bébas dina piring nu bisa dipaké pikeun zona gawé séjén.
APAC I-Beam Clamp Barrier Systems diwangun ku tilu bagian: 1.Steel I-Beam clamp 2. Pos Kasalametan Safedge 3.Safety bolong panghalang 2.6m
I-Beam clamps dirancang kalayan rahang gripping pikeun profil balok baja. The steel I-beam clamps boga kantétan terpadu pikeun pos teh. Bolong panghalang 2.6m dipasang langsung dina pos konci na jangkungna bisa gampang disaluyukeun pikeun mempermudah zone gawé béda.
Sistem APAC I-Beam Clamp Barrier cocog sareng rupa-rupa situs konstruksi baja. Ieu mangrupa sistem panyalindungan ujung idéal cocog pikeun struktur pigura baja.
Sistem panghalang clamp I-Beam tiasa dikalibrasi sacara horisontal sareng vertikal pikeun nyocogkeun sarat panyalindungan ujung pikeun sadaya struktur baja kompléks.
Salaku produsén ngarah sarta supplier sahiji sistem panyalindungan ujung halangan I-beam Clamp, I-Beam Clamp kami boga desain canggih pikeun sakabéh fase konstruksi baja. Ti tahap fabrikasi ku las sockets tos dipasang, ngaliwatan ka pos pangeboran jeung bolting maké kantétan I-Beam canggih urang.
APAC nawiskeun I-Beam Clamp Barrier Systems anu direkayasa pisan kalayan catetan kaamanan anu sampurna saluyu sareng OSHA, EN 13374:2013 sareng AS / NZS 4994.1.
Perlindungan ujung I-Beam Clamp Barrier ogé disebut panyalindungan ujung clamp flange, Sistemna fleksibel pisan. Éta henteu ngandelkeun perbaikan fisik. Ku alatan éta, teu merlukeun sagala liang ngaropéa atawa sockets kurban.
clamps I-beam APAC urang clamp kana flange handap balok baja ku cara maké adjustment screw. Sistem panghalang bolong urang disambungkeun kana struktur baja ku Flange Clamp, Éta sistem panyalindungan ujung kaamanan koléktif dirancang pikeun proyék Anjeun.
Ngaliwatan pangalaman mangtaun-taun sareng desain anu cerdas, sistem I-Beam Clamp Barrier APAC mangrupikeun sababaraha anu paling serbaguna sareng kuat dina pasaran.
Anu panggancangna pikeun masang sareng ngahapus, sistem I-Beam Clamp Barrier kami bakal ngajaga pagawé anjeun aman sareng ngahémat waktos sareng artos anjeun dina proyék anjeun.
Sistem panghalang clamp balok APAC I nyayogikeun panyalindungan anu langkung saé pikeun situs anjeun. Naha pikeun bisnis anjeun atanapi proyék, pilih APAC salaku supplier top anjeun.
Kami nawiskeun solusi kaamanan sareng panyalindungan pikeun padamelan anjeun dina struktur baja. Sapanjang 7 taun katukang, kami parantos ngembangkeun pangaweruh sareng pamahaman anu éksténsif ngeunaan kabutuhan anjeun. Ku alatan éta, kami ngahasilkeun rupa-rupa produk panyalindungan ujung pikeun minuhan ekspektasi Anjeun. APAC pastina produsén anu dipercaya tina I-Beam Clamp Barrier Edge Protection Systems!
Salaku pilihan profésional sareng pikaresep pikeun ngajalankeun bisnis anjeun, kami di APAC gaduh sajumlah fitur lengkep pikeun ngadukung bisnis anjeun sareng nyumponan sarat anjeun pikeun kaamanan situs konstruksi. Urang mastikeun yén alat-alat jeung fasilitas urang anu pinuh dilengkepan pikeun ngahasilkeun I Beam clamp panghalang Systems gampang jeung gancang ngagunakeun mesin tinggi-tech.
Nyuhunkeun kutipan pikeun pesenan I-Beam Clamp Barrier Systems anjeun salajengna!

Komponén

  • Steel I Beam Clamp for Steel Frame Structures Edge Protection

    Steel I Beam clamp pikeun Steel Frame Struktur Tepi Protection

    APAC geus dirancang solusi kaamanan panyalindungan ujung paling canggih cocog pikeun instalasi struktur baja. Ngagunakeun Steel I-Beam Clamps canggih urang bisa greatly ngaronjatkeun efisiensi instalasi.

    APAC geus dirancang Steel I-Beam Clamp luyu jeung EN 13374 jeung AS / NZS 4994.1.

    Clamps baja I-beam anu terpadu kana kurung dipaké pikeun ngalereskeun nu 1.2m Safedge Posts.

    Sajaba ti éta, baja APAC urang I-beam clamp boga screw jacks dilas kana awak guna mastikeun yén éta bisa diadaptasi pikeun nyocogkeun I-balok tina 100 mm ka 310 mm lebar. Suling 1.2m dipasang dina awak ngamungkinkeun pikeun nyocogkeun I-beams nepi ka 990mm.

  • HSE Safety Post 1.2m Construction Leading Edge Protection

    HSE Kasalametan Post 1.2m Konstruksi Anjog Tepi Protection

    Tulisan Safedge 1.2m mangrupikeun komponén nangtung tina sistem panyalindungan ujung Safedge Bolt Down kami.

    Sistem panyalindungan ujung Safedge Bolt Down sareng komponén kami dirancang sareng diproduksi saluyu sareng standar EN 13374 sareng AS / NZS 4994.1.

    The Edge Protection Safedge Post 1.2m terpadu sareng dua pin kait pikeun ngonci halangan bolong dina posisi. Desain ieu ngamungkinkeun anjeun teu nganggo klip panghalang bolong tambahan. Ogé, mékanisme ngonci husus ngajadikeun pos-instalasi pisan gampang jeung gancang.

    Hot-dipped galvanized Edge Protection Safedge Post 1.2m méré Anjeun sistem panyalindungan ujung awét pikeun jangka panjang.

    Mangga kirimkeun kami syarat Safedge Posts Protection Edge anjeun pikeun harga kalapa.

  • Edge Protection Construction Fence Panel Mesh Barrier 2.6m

    Tepi Protection Konstruksi pager Panel bolong panghalang 2.6m

    Safedge kaamanan bolong halangan 2.6m mangrupakeun halangan panyalindungan sistem kalawan infill bolong. Anjeun tiasa nyaluyukeun halangan bolong Safedge pikeun paménta panyalindungan ujung anjeun.

    APAC teh produsén paling profésional ti safedge bolong panghalang 2.6m di Cina jeung produk anu ngaapresiasi ku konsumén.

    Safedge Safety Mesh Barrier 2.6m ngahijikeun pigura, infill mesh, sareng toe board. safedge Safety Mesh Barrier 2.6m's design mantap ensures yén sistem teu ukur minuhan tapi ogé ngaleuwihan loba standar kaamanan kayaning EN13374 Kelas A, AS / NZS 4994.1.

    The Safedge Safety Mesh Barrier 2.6m dina panas-dipped galvanized jeung powder coating finish manjangkeun umur sistem panyalindungan ujung jeung nyegah korosi.

    Mangga ngirim Safedge kaamanan bolong panghalang syarat Anjeun pikeun harga kalapa.

  • Factory Supply Mesh Barrier 1.3m Construction Safety Fence

    Pabrik Supply bolong panghalang 1.3m Konstruksi Pager Kasalametan

    APAC Safedge Mesh Barrier 1.3m mangrupikeun Bagian Perlindungan Tepi. Ieu guardrail Unsur tina System Protection Tepi.

    Anjeun tiasa nganggo APAC Safedge Mesh Barrier di Bolt Down Edge Protection System kami, Slab Grab Edge Protection System, Slab Edge Bracket Edge Protection System, Stair Edge Protection, Steel Frame Edge Protection, sareng Formwork Edge Protection System.

    APAC mangrupikeun Produsén ahli Safedge Mesh Barrier. Produksi Safedge Mesh Barrier 1.3m Steel kami dumasar kana Sistem Kontrol Kualitas ISO9001. Dina pangaturan kaamanan, Safedge Mesh Barrier APAC saluyu sareng standar EN 13374, AS 4994, sareng OHSA.

    Kirimkeun Kami Persyaratan Safedge Mesh Barrier Anjeun Pikeun Meunangkeun Harga Panganyarna ti APAC.