beiye

Sistim Guardrail

aipike1
aipike2
aipike3

System Guardrail Ahli Anjeun
Produsén di Cina

Lamun Anjeun keur pilari produsén sistem guardrail, APAC bakal rojongan Anjeun.
Urang fokus kana rarancang jeung pabrik produk kaamanan situs konstruksi pikeun leuwih 10 taun. Tim insinyur pangalaman urang tiasa ngembangkeun produk pikeun proyék anjeun naon waé sistem guardrail anu anjeun peryogikeun, kalayan harga ékonomi sareng pangiriman tepat waktu.

Sistim Guardrail APAC Ngadukung Proyék Anjeun

Upami anjeun nganjang ka dieu, maka anjeun kedah peryogi sistem panyalindungan tepi formwork.
APAC bakal janten pilihan pangsaéna anjeun. Kami nawiskeun konsultasi, manufaktur sareng jasa logistik,
solusi hiji-eureun pikeun sakabéh panyalindungan ujung samentara dina situs konstruksi.

Proyék Sistim Guardrail
ti Around The World

Aplikasi pikeun Sistem Guardrail kalebet pager samentawis di sekitar gudang & tempat kerja, atap sareng parapet.

  • Guardrail System (1)

    Sistem pager (1)

  • Guardrail System (2)

    Sistim pager (2)

  • Guardrail System (3)

    Sistem Guardrail (3)

  • Guardrail System (4)

    Sistem Guardrail (4)

Supplier Sistim Guardrail Adat Premier Anjeun

APAC parantos ngabdikeun diri pikeun nyayogikeun produk kaamanan situs konstruksi anu kualitas luhur, dipercaya anu ngajagaan jalma anu damel di tempat, khususna anu damel di jangkungna. Gawé sareng kami ngajamin anjeun sadaya kaahlian anu anjeun peryogikeun pikeun nyandak kaputusan proaktif ngeunaan panyalindungan tepi samentawis.

  • Kualitas

    APAC nawiskeun jaminan kualitas sareng solusi tés pikeun mastikeun sistem guardrail nyumponan syarat kaamanan sareng pangaturan di nagara anjeun.
    Quality
    • Unggal QC pikeun prosés produksi
    • Patuh sareng standar EN 13374, AS/NZS 4994, sareng OSHA
    • Ngalaporkeun cacad kualitas atanapi masalah poténsial
  • Produksi

    Tujuan pikeun nganteurkeun produk kualitas punjul, kami geus dilengkepan fasilitas canggih pikeun guardrail sistem saluareun ekspektasi Anjeun.
     
    Production
    • Inspeksi Incoming Bahan
    • Jalur produksi otomatis nyiptakeun proyék anjeun sacara efisien
    • inspeksi ahir saméméh pengiriman barang
  • Kasalametan

    Kalayan solusi spesialis anu sayogi pikeun unggal aplikasi, sistem guardrail APAC kabuktosan langkung efektif, sareng langkung adaptasi dipasang tibatan produk anu dibandingkeun.
    Safety
    • Nomer nyukcruk unik
    • Ngalakukeun Tés kana pamundut anjeun
    • Exemplary jasa saatos-jualan jeung bantuan teknis

Kumaha Kami Ngadamel Sistem Guardrail Anjeun

  • Raw Material Inspection

    Inspeksi Bahan Baku

    Migawé bareng kalayan merek baja kawentar tur agénsi purchasing, Urang ukur ngadopsi bahan premium pikeun rancang komponén panyalindungan ujung kualitas luhur.
  • Accurate Cutting

    motong akurat

    4000W-kinerja tinggi laser mesin motong, +/- 0.05mm akurasi. Taya burr, euweuh scratching.
  • Frame Welding

    Pigura las

    Unggal panghalang panyalindungan ujung galvanis gaduh konstruksi panel bolong kawat baja 4mm anu kuat sareng awét, anu luyu sareng AS / NZS 4994.1: 2009 sareng EN Standard.
  • Surface Treatment

    Perlakuan permukaan

    Ti galvanizing panas nepi ka bubuk-coated, urang boga pilihan euyeub prosés permukaan nu bisa bolster durability sistem panyalindungan ujung anjeun sarta pisibilitas tinggi.
  • Strict Final Test

    Tes Final ketat

    Cék tés ieu dilakukeun tina pamariksaan bahan, prosés manufaktur, sareng anu terakhir saatos produksi, kami salawasna nyayogikeun kualitas.
  • Delivery Packaging

    Bungkusan pangiriman

    The Pallet ngaropéa Tepi Protection Pager Panel téh propitious mun Transportasi panjang, pikeun mastikeun beungeut henteu pegat salila sakabeh pangiriman.

Anjeun 100% Wareg Turnkey Service di APAC

  • Physical Design

    Desain fisik

    Ngagunakeun rendering CAD canggih, kami bisa ngarancang sistem guardrail nurutkeun pangabutuh anjeun dina proyek.
  • Versatile Components

    Komponén serbaguna

    Kalayan pilihan komponén sareng asesoris anu paling lega dina panyalindungan ujung, anjeun tiasa ngandelkeun kami pikeun milarian solusi anu leres-leres nyumponan kabutuhan sistem guardrail anjeun.
  • Meticulous Follow-up

    Taliti Tindak Lanjut

    Urang bakal komunikasi runtuyan istilah transaksi sareng anjeun. Salaku tambahan, dina prosés produksi pesenan, kami bakal ngantep anjeun terang status produk dina bentuk gambar sareng pidéo pikeun mastikeun prosés produksi.
  • After-sales Service

    Saatos-penjualan Service

    Kusabab pondasi APAC, kami geus ngajual leuwih ti ton produk panyalindungan ujung. Urang teu bisa disebutkeun yen unggal komponén sampurna sanggeus inspeksi ketat urang, tapi urang nyanghareupan unggal imperfection kalawan sikep kacida tanggung jawab.

Sesuaikeun Sistim Guardrail Branded Anjeun

APAC nyayogikeun jasa ODM & OEM. Insinyur desain profésional kami bakal ngonpigurasikeun sareng mendesain sistem pager saluyu sareng kabutuhan anjeun.
Tangtosna, urang ogé tiasa ngaropea sistem guardrail numutkeun gambar atanapi conto anjeun, hiji-hijina hal anu anjeun peryogikeun nyaéta ngahubungi kami.
Brand custom bisa ngahurungkeun brand Anjeun katingali. Éta penting pikeun tayangan munggaran, pangakuan merek sareng seueur deui.
Di APAC, aya tilu jinis jasa kustomisasi anu paling umum sareng ekonomis pikeun merek anjeun nyalira.

  • Sticker

    Stiker

  • Stamping

    Stamping

  • Laser Engraving

    Ukiran laser

[Kahiji] hiji nyaéta stiker desain branded dina beungeut cai. Anjeun tiasa nyitak eusi naon waé, ukuran sareng warna sapertos logo anjeun. Éta mangrupikeun jasa ngaropéa anu ekonomis sareng praktis.
The [kadua] stamping. Logos ditinju dina awak komponén, tapi gaya ieu teu cocog jeung asesoris leutik.
[katilu] nyaéta laser logo dina awak guardrail. Éfék tampilan anu saé ieu tiasa salami lami tanpa hariwang ngeunaan luntur.
Kusabab masalah biaya, jinis kustomisasi kadua sareng katilu bakal ngagaduhan syarat MOQ dina pesenan anjeun. Palayanan khusus mangrupikeun ékspansi kamampuan kami pikeun ngalayanan anjeun langkung saé. Kompeténsi inti kami nyaéta nyayogikeun sistem guardrail anu dipercaya dina harga anu kompetitif.
Taroskeun kami pikeun nunjukkeun ka anjeun kapasitas.

APAC: Pilihan Kahiji Anjeun pikeun Supplier Guardrail System

Anjeun tiasa nanggung masalah umum sareng perusahaan manufaktur komponén sistem perlindungan ujung sanés, sapertos:
● Biaya tinggi sistem sapertos anu diproduksi di nagara anjeun sorangan.
● komponén crudely fabricated kualitas handap ti sababaraha nagara Asia
● Unusable alatan standar kaamanan panyalindungan tepi teu bener atawa panerapan.
● Suppliers Kurang inspeksi komprehensif atawa nganut prosés manufaktur non-standarized.
● Pangiriman butuh waktu leuwih lila ti diantisipasi, reureuh kamajuan Anjeun.
● Kurangna rojongan teknis & bantuan salila pamakéan.
● Instalasi atanapi dismounting runtah waktu jeung duit.

China-suppier-guardrail-system-edge-protection-system

Ayeuna, hilap éta masalah anu terus-terusan!
Salaku NO. 1 pabrik produk sistem panyalindungan ujung di Cina, kami henteu ngan mantuan Anjeun pikeun nganteurkeun sistem panyalindungan ujung Anjeun perlu on-waktu jeung on-anggaran, tapi ogé nyadiakeun Anjeun solusi pangalusna pikeun proyék anjeun ku Ngahindarkeun pitfalls.

● kualitas luhur jeung ongkos-kalapa
● Tim rojongan respon gancang 24×7
● Conforms kana OSHA, AS / NZS sarta minuhan standar CE
● Custom ODM Leyuran & Nguntungkeun OEM Services
● Sadaya sistem hadir kalawan manual teknis na pituduh instalasi
● Service sapanjang sakabéh lifespan produk Anjeun
Pikeun janten panyayogikeun sistem panyalindungan ujung khusus anjeun sareng jasa lengkep, pikeun sadaya kabutuhan panyalindungan tepi samentawis anjeun, hubungi kami ayeuna.

FAQs

1.What is the guardrail system?

Sistim Guardrail mangrupakeun sistem dipercaya jeung merenah dipaké pikeun ngajaga pagawe ti ragrag nalika digawé di jangkung atawa antara tingkat kaasup ragrag tina roofs, balconies, stairwells atawa ragrag kana liang muka.
Dina hal biaya pengadaan, sistem pager mangrupikeun cara anu dipikaresep pikeun ngajagi pagawé, sabab henteu ngandelkeun pagawé anu ngalaman ngagunakeun, mariksa, sareng ngajaga.
Guardrails dipaké liar sarta bisa ditempo dina: situs konstruksi, gudang, wewengkon gawé dina setélan alam, sarta sagala gaw kalawan rooftop diaksés.

2.When jeung dimana kuring kudu make sistem guardrail?

Kasalametan pagawé mangrupikeun prioritas kahiji dina operasi konstruksi. Upami bahaya ragrag atanapi damel di jangkung teu tiasa dileungitkeun, anjeun kedah nyandak sababaraha tindakan pikeun nyegah ragrag.
lamun pagawe bisa boga aksés ka platform karya ujung nu teu dijagi tur kakeunaan ragrag ti jangkungna atawa antara tingkat, Anjeun kudu mertimbangkeun sistem panyalindungan tepi, kayaning sistem guardrail.
Anjeun tiasa masang sistem guardrail di tempat ieu:
1. di edging pigura beton atawa rooftops mana pagawe bisa beroperasi
2. on edges kabuka tina slab formwork pikeun floors
3. sabudeureun scaffolds, platform diangkat, atawa platform kabuka dina alat hawa
4. sabudeureun balkon atawa parapet
5. sapanjang sasak
6. sabudeureun bukaan di floors, roofs, sarta dina surfaces gawé dimana bukaan teu katutupan atawa ditangtayungan
7. dimana wae pagawe bisa ragrag kana cai, operasi mesin, atawa zat picilakaeun.
Salawasna parios kalawan yurisdiksi Anjeun pikeun sarat pasti.

3.Sabaraha lami deui pikeun komponén sistem guardrail custom ieu dipigawé?

Pikeun pesenan umum, waktos kalungguhan urang henteu langkung ti 30 dinten, atanapi langkung pondok. Éta gumantung kana kuantitas, kami bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun nyumponan kabutuhan anjeun.
Kami bangga dina kualitas, reliabilitas, sareng éféktivitas biaya sareng ajak anjeun ngabandingkeun kami sareng pesaing sistem panyalindungan ujung kami, sabab kami terang yén anjeun bakal resep naon anu urang laksanakeun!

4.How sistem guardrail custom kuring bakal dipak?

Kalolobaan komponén custom anu dicutat salaku "bulk" dipak. Éta henteu hartosna urang ngalungkeun produk saloba-lobana kana wadah anu ageung. Gantina, urang masing-masing unggal guardrails ngajaga aranjeunna tina goresan maké pilem PE, gelembung jeung kardus pikeun mastikeun sistem panyalindungan ujung sangkan aranjeunna aman ka tujuan maranéhanana.
Pangalaman kami dina ngabungkus produk panyalindungan tepi samentawis ngajantenkeun urang épisién pisan sareng terang, anjeun tiasa dina katenangan nalika nyangka.

5.What is garansi anjeun?

Tim layanan saatos-jualan kami parantos didasarkeun kana amanah sareng tanggung jawab, kalayan konsép palanggan anu munggaran, nyayogikeun standar jasa anu luhur ka para nasabah di sakumna dunya.
APAC nawiskeun garansi 1 taun pikeun unggal sistem pagar. Dina 12 bulan ieu, lamun ruksakna produk urang salila pamakéan (teu kaasup faktor manusa), urang bakal nanggungjawaban kanggo ngaganti produk jeung masalah kualitas.
Pikeun proyék-proyék anu anjeun ilubiung dina panawaran, jaminan kualitas produk sareng istilah khusus sanésna peryogi diskusi sareng kaputusan khusus.
Upami Anjeun gaduh patarosan sejen, ngan ngarasa Luncat ka taros Kami.

faqs
Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

Kaahlian kami di dieu pikeun ngalayanan anjeun

Kirimkeun pamundut anjeun ayeuna sareng kami bakal ngahasilkeun kutipan sareng sadaya anu anjeun peryogikeun pikeun proyék sistem panyalindungan ujung anjeun.

guardrail-system-edge-protection-system-expert-service