beiye

Grabber Guardrail System

Grabber Guardrail System Banner
Custom Slab Grabber Guardrail System anjeun kalawan APAC
APAC nyadiakeun sistem guardrail Slab Grabber pikeun aplikasi panyalindungan ragrag. Sistem guardrail Slab Grabber dipaké pikeun nyegah pagawe ti nyebrang ujung slab sarta bisa dipaké salaku alternatif pikeun panyalindungan ragrag atawa sistem net kaamanan. The Slab Grabber Fall Protection System kudu disimpen dina sagala ujung ngarah dimana aya résiko ragrag.
Nalika anjeun masang sistem guardrail Slab Grabber kami, anjeun kedah sasuai sareng syarat rel kaamanan sareng guardrail anu dieusian dina parentah alat kami. Perlindungan ragrag pribadi, posisi gawé, climbing, nyalametkeun, sarta sagala sistem sejenna disambungkeun ka Slab Grabber Guardrail System teu diwenangkeun.
APAC ngahasilkeun sareng nyayogikeun Slab Grabber Guardrail Fall Prevention System anu saluyu sareng sadaya peraturan OSHA 1910, 1926 Subpart M sareng EN 13374 Kelas A.
Slab Grabber pikeun Sistem Guardrail didamel tina bahan baja Q235 kalayan permukaan anu dilapis bubuk atanapi galvanis. Slab Grabber bisa disaluyukeun pikeun nyocogkeun balok beton tina 3 "pikeun 36" kandel.
Jarak anu diidinan antara Slab Grabbers nyaéta 2.4m handrails sareng papan toe pikeun sistem guardrail slab grab nyaéta 2 x 4 atanapi 2 x 6 kayu kelas konstruksi. Rel luhur kedah 42″ (+/- 3″) di luhur permukaan kerja nuturkeun standar OSHA.
Pikeun instalasi, grabbers slab kudu dipasang siram jeung substrat jeung kudu ngidinan pos guardrail diposisikan vertikal ka beungeut karya. tanaga mumpuni kudu mertimbangkeun substrat beton cocog jeung Slab Grabber.
Mun Slab Grabber Guardrail System gagal inspeksi sagala cara, geuwat cabut tina jasa, sarta balik ka ngalereskeun. Ngabersihan saatos dianggo penting pikeun ngajaga kasalametan sareng umur panjang Sistem Slab Grabber Guardrail. Cabut sadaya kokotor, korosif, sareng rereged tina Slab Grabber sateuacan sareng saatos unggal dianggo. PERNAH ngabersihan Slab Grabber ku zat korosif.
Lamun sistem slab grabber guardrail teu dipaké, nyimpen parabot di tempat nu teu kakeunaan panas, lampu, kalembaban kaleuleuwihan, bahan kimia, atawa faktor ngahinakeun lianna.
Saméméh dipaké, Anjeun kudu mariksa Slab Grabber Guardrail System pikeun defects kaasup tapi teu diwatesan ku korosi, distorsi, liang, burrs, surfaces kasar, ujung seukeut, retakan, karat, cet ngawangun-up, panas kaleuleuwihan, korosi, jeung leungit atawa labél illegible.
Ngeureunkeun ngagunakeun Slab Grabber Guardrail Systems geuwat lamun defects atawa karuksakan nu kapanggih, atawa lamun kapangaruhan ku gaya panyalindungan ragrag. Sahenteuna unggal 6 bulan, individu kompeten, lian ti pamaké, kudu mariksa Slab Grabber Guardrail System. Salila pamariksaan, sadaya aplikasi sareng bahya anu parantos dilaksanakeun ku Slab Grabber Guardrail System dipertimbangkeun.
Kisaran pinuh bagian slab grabber guardrail dijieun kalayan bahan baku alus teuing. Sareng aranjeunna gaduh fitur sareng kagunaan anu mangpaat.
APAC mangrupikeun produsén Slab Grabber Guardrail System profésional di Cina kalayan kaahlian langkung ti 7 taun.
Lamun datang ka néangan hiji adaptable sarta fléksibel panyalindungan ujung samentara, APAC Slab Grabber Guardrail System gancang jadi pilihan populér.
Sistem Perlindungan Tepi APAC dipercaya ku 500 perusahaan paling luhur di sakumna dunya. Kami gaduh tim insinyur, manajer proyék, sareng spesialis QA anu berpengalaman pikeun ngatur proyék manufaktur Slab Grabber Guardrail System. Di APAC, kami mastikeun kualitas produk tina paménta pikeun pangiriman.
APAC mangrupikeun produsén Cina sareng supplier anu khusus dina ékspor sareng produksi Slab Grabber Guardrail Systems.
Kami henteu ngan ukur produsén sareng supplier Slab Grabber Guardrail System tapi ogé pasangan bisnis pangsaéna anjeun. APAC nyayogikeun anjeun pamasaran sareng solusi bisnis.
Kami parantos ngalaksanakeun sistem kontrol kualitas anu ketat sareng alat pamasangan pagar pembatas canggih pikeun nyayogikeun Slab Grabber Guardrails kualitas luhur ka konsumén anu hargana.
Kami ngan ukur nyayogikeun Slab Grabber Guardrail kalayan harga anu lumayan. APAC bangga nyadiakeun Slab Grabber Guardrail System dipercaya pikeun ngaronjatkeun bisnis jeung kahirupan konsumén urang.
Salaku salah sahiji pabrik Slab Grabber Guardrail pangsaéna sareng supplier, kami bakal ngantep anjeun ngalaman jasa anu didorong ku nilai sareng sistem Slab Grabber Guardrail kualitas anu saé.
Kanggo inpo nu leuwih lengkep tentang APAC Slab Grabber Guardrail Equipment, mangga ngahubungan kami kiwari!

Komponén

  • Concrete Frame Slab Grabber Clamp for Edge Protection

    Beton pigura Slab Grabber clamp pikeun Protection Tepi

    Slab grabber clamp mangrupa kantétan tina sistem guardrail, éta mangrupa pos guardrail adjustable. The slab grabber clamp fits slabs beton tina 1,5 "nepi ka 36" kandel. Lempeng beton kedah tiasa tahan sahenteuna 200 lbs. dina arah ka handap atawa ka luar.
    Slab gripping Sistim clamp ngaheéat tanaga gawé sarta ngaronjatkeun efisiensi leuwih garis warning visual, kalawan éta anjeun bisa aman dianggo sagala jalan ka ujung hateup atawa struktur dek tanpa keur dihijikeun kaluar.
    Slab Grabber Clamp gaduh konstruksi baja tugas beurat sareng sistem benang anu disumputkeun sareng dilindungi. Éta tiasa nahan panyalahgunaan taun-taun di situs padamelan konstruksi anu paling hese.