beiye

Protection Tepi Formwork

aipike1
aipike2
aipike3

Supplier dipercaya anjeun pikeun
Solusi Protection Tepi Formwork

APAC mangrupikeun perusahaan Cina anu gaduh cukup pangaweruh sareng pangalaman pikeun ngadukung bisnis anjeun dina produk panyalindungan tepi samentawis.
Anjeun tiasa kéngingkeun solusi sapinuhna sareng téknologi kelas dunya sareng sistem kontrol kualitas dina panyalindungan tepi formwork.

Formwork Tepi Protection Systems
Produsén Premier di Cina

Upami anjeun nganjang ka dieu, maka anjeun kedah peryogi sistem panyalindungan tepi formwork.
APAC bakal janten pilihan pangsaéna anjeun. Kami nawiskeun konsultasi, manufaktur sareng jasa logistik,
solusi hiji-eureun pikeun sakabéh panyalindungan ujung samentara dina situs konstruksi.

Protection Tepi Formwork
Situs Konstruksi Kami Dilayanan

Urang bisa custom sagala jenis panyalindungan ujung formwork dumasar kana proyék anjeun kalawan sarat lengkep.
Hayu APAC ngabantosan anjeun ngadesain sareng ngadamel komponén panyalindungan tepi samentawis anjeun, skyrocket merek anjeun nyalira!

  • appalition (4)

    aprésiasi (4)

  • 8-formwork-edge-protection-system-application

    8-formwork-ujung-perlindungan-sistem-aplikasi

  • 9-formwork-edge-protection-system-applications

    9-formwork-ujung-perlindungan-sistem-aplikasi

  • 10-formwork-edge-protection-system-applications

    10-formwork-ujung-perlindungan-sistem-aplikasi

Formwork Tepi Protection Systems
Supplier & Produsén

APAC parantos janten supplier sareng produsén produk kaamanan situs konstruksi langkung ti 10 taun, urang tiasa ngembangkeun situs konstruksi pikeun ampir unggal sistem panyalindungan tepi.
APAC geus kalibet dina rarancang jeung manufaktur sistem panyalindungan ujung samentara kaasup sistem panyalindungan ujung beton, sistem panyalindungan ujung struktur baja, sistem panyalindungan ujung formwork jeung saterusna.
Komponénna didamel dumasar kana EN 13374, AS / NZS 4994, standar OHSA sareng syarat khusus palanggan.
Sistem panyalindungan ujung kami parantos dijual di sakumna dunya pikeun dianggo sacara lega di AS, Inggris, Kanada, Australia, Selandia Baru, UAE, Singapur, Indonésia jsb.

  • Kualitas

    APAC geus kalibet dina manufaktur sarta desain produk kaamanan situs konstruksi pikeun leuwih 10 taun, urang salawasna bakti diri pikeun ngaronjatkeun rarancang jeung téhnologi manufaktur sarta nyadiakeun produk kualitas hadé ka konsumén urang ti sakuliah dunya.
    Quality
    • Unggal QC pikeun prosés produksi
    • Patuh sareng standar EN 13374, AS/NZS 4994, sareng OSHA
    • Ngalaporkeun cacad kualitas atanapi masalah poténsial
  • Produksi

    APAC ngakuan yén penting pikeun gaduh pabrik urang sorangan, janten urang investasi 5 pabrik saatos ngadeg. Ieu ngajamin kami pikeun nyandak prosés produksi efisiensi tinggi dina ngamimitian pesenan anjeun tina pengadaan bahan dugi ka packing, bahkan dina usum puncak.
    Production
    • Inspeksi Incoming Bahan
    • Jalur produksi otomatis nyiptakeun proyék anjeun sacara efisien
    • inspeksi ahir saméméh pengiriman barang
  • Kasalametan

    Kami terang yén kualitas sareng pangiriman anu teu tiasa dipercaya tiasa nyababkeun poténsial leungitna anjeun, ku kituna APAC terus-terusan ngaoptimalkeun prosés operasi, nempel kana produktivitas anu langkung luhur, réspon gancang sareng pangiriman gancang.
     
    Safety
    • Nomer nyukcruk unik
    • Ngalakukeun Tés kana pamundut anjeun
    • Exemplary jasa saatos-jualan jeung bantuan teknis

Systems Protection Tepi Anjeun
Jaminan Kapasitas Produksi

  • Raw Material Inspection

    Inspeksi Bahan Baku

    Migawé bareng kalayan merek baja kawentar tur agénsi purchasing, Urang ukur ngadopsi bahan premium pikeun rancang komponén panyalindungan ujung kualitas luhur.
  • Steel Tube Cutting

    Baja Tube motong

    4000W-kinerja tinggi laser mesin motong, +/- 0.05mm akurasi. Taya burr, euweuh scratching.
  • Frame Welding

    Pigura las

    Alat las multi-fungsi, akurasi tinggi, henteu aya deformasi, anu sasuai sareng AS / NZS 4994.1: 2009 sareng Standar EN.
  • Powder-coating

    Bubuk-palapis

    Prosés bubuk-palapis kualitas luhur ngajadikeun panels panyalindungan tepi tahan korosi. Warna aya dina pilihan Anjeun tina rentang RAL.
  • Strict Final Test

    Tes Final ketat

    Cék tés ieu dilakukeun tina pamariksaan bahan, prosés manufaktur, sareng anu terakhir saatos produksi, kami salawasna nyayogikeun kualitas.
  • Delivery Packaging

    Bungkusan pangiriman

    The Pallet ngaropéa Tepi Protection Pager Panel téh propitious mun Transportasi panjang, pikeun mastikeun beungeut henteu pegat salila sakabeh pangiriman.

Kumaha APAC tiasa Unik dina Solusi OEM / ODM

  • Physical Design

    Desain fisik

    Kami di dieu pikeun mastikeun sistem panyalindungan ujung anjeun didamel nganggo warna, logo, sareng desain sapertos anu dipikahoyong ku proyék anjeun. Pabrikan bakal dimimitian saatos konfirmasi anjeun.
  • Versatile Components

    Komponén serbaguna

    Ti struktur beton pikeun struktur baja, urang nyieun komponén serbaguna nu bisa minuhan kaperluan proyék husus tina rupa skenario aplikasi.
  • Surface TreatmentSurface Treatment

    Surface Treatment Surface Treatment

    Ti galvanizing panas, galvanizing tiis, nyemprot plastik, cet nyemprot atanapi matte, urang boga Pilihan euyeub prosés permukaan nu bisa bolster durability sistem panyalindungan ujung anjeun sarta branding Anjeun.
  • Optional Packaging

    Bungkusan Pilihan

    Sadaya komponén dipak nuturkeun kana standar bungkusan pabrik saatos pamariksaan anu ketat. Sajaba ti éta, urang ogé bisa nyadiakeun packing husus ngaropéa nurutkeun kabutuhan Anjeun.

Salawasna Supply kalapa
Formwork Edge Protection Systems pikeun Anjeun

Salaku produsén sareng 10 taun pangalaman dina produk kaamanan situs konstruksi ngahasilkeun jeung ngarancang, APAC komitmen pikeun ngaronjatkeun kualitas produk urang, Samentara éta, urang geus transforming prosés ti desain ka produksi pikeun ngaronjatkeun sakabeh proses.

  • Quality

    Kualitas

  • Speed

    Laju

  • Reliability

    Reliabiliti

Pagawe terampil sareng alat-alat kinerja luhur ngajamin produktivitas urang anu langkung luhur.
Aturan ngayakeun sareng produksi anu saé mastikeun ngahasilkeun anu luhur, ku kituna ngirangan biaya produksi urang.
APAC mangrupikeun perusahaan pamaén tim ngora sareng gairah sareng pangalaman bisnis anu cukup. Kami salawasna ditangtukeun rék dilegakeun ventures pasar urang.
Milih kami kiwari, sarta panyalindungan ujung samentara anjeun masalah ngabingungkeun bakal datangna ka tungtung senang.

Ngahontal Usaha anjeun anu langkung ageung ku gawé bareng sareng APAC

Anjeun tiasa nanggung masalah umum sareng perusahaan manufaktur komponén sistem perlindungan ujung sanés, sapertos:
● Biaya tinggi sistem sapertos anu diproduksi di nagara anjeun sorangan.
● komponén crudely fabricated kualitas handap ti sababaraha nagara Asia
● Unusable alatan standar kaamanan panyalindungan tepi teu bener atawa panerapan.
● Suppliers Kurang inspeksi komprehensif atawa nganut prosés manufaktur non-standarized.
● Pangiriman butuh waktu leuwih lila ti diantisipasi, reureuh kamajuan Anjeun.
● Kurangna rojongan teknis & bantuan salila pamakéan.
● Instalasi atanapi dismounting runtah waktu jeung duit.

24-formwork-edge-protection-systems-apac

Henteu aya anu langkung nyeri tibatan nampi sistem panyalindungan ujung anu dipésér anu béda pisan sareng anu anjeun diantisipasi.
Pikeun ngahindarkeun kuciwa sapertos kitu, kami sumping.
Salaku NO. 1 pabrik produk sistem panyalindungan ujung di Cina, kami henteu ngan mantuan Anjeun pikeun nganteurkeun sistem panyalindungan ujung Anjeun perlu on-waktu jeung on-anggaran, tapi ogé nyadiakeun Anjeun solusi pangalusna pikeun proyék anjeun ku Ngahindarkeun pitfalls.

● kualitas luhur jeung ongkos-kalapa
● Tim rojongan respon gancang 24×7
● Conforms kana OSHA, AS / NZS sarta minuhan standar CE
● Custom ODM Leyuran & Nguntungkeun OEM Services
● Sadaya sistem hadir kalawan manual teknis na pituduh instalasi
● Service sapanjang sakabéh lifespan produk Anjeun
Pikeun janten panyayogikeun sistem palayanan lengkep sareng sistem perlindungan tepi khusus, hayu urang dukung bisnis anjeun ayeuna.

FAQs

1.How abdi tiasa percanten ka anjeun sateuacan urang cooperate?

Dumasar kana karakteristik perdagangan internasional, kapercayaan penting pisan pikeun dua pihak.
Anu mimiti, APAC parantos ngadamel komponén sistem panyalindungan tepi mangtaun-taun. Kami parantos dipercaya ku ratusan klien, sababaraha diantarana mangrupikeun 50 perusahaan konstruksi global. Sababaraha palanggan anu parantos damel babarengan bahkan henteu acan patepang. Sadaya ieu dumasar kana kapercayaan.
Kadua, kami ngabagéakeun anjeun terang langkung seueur tentang Kamisateuacan anjeun nempatkeun pesenan. Katalog disiapkeun pikeun anjeun, manggaklik di dieu. Sareng langkung seueur video dina Youtube, euyngalanggan kami pikeun inpo nu panganyarna.
Katilu, urang tiasa nampi metode pamayaran anu fleksibel pikeun ngajagi kapentingan dua pihak sareng ngaleungitkeun kahariwang anjeun.

2.Can abdi ningali sampel saméméh nempatkeun urutan?

Muhun kantenan! Sateuacan pesenan khusus janten produksi massal, anjeun tiasa ningali tampilan ku gambar sareng pidéo.
Upami anjeun hoyong ningali conto nyata, urang ogé tiasa ngatur kiriman. Tapi anjeun kudu mayar fee pikeun diri. Teras we tiasa ngabalikeun duit biaya ieu ka anjeun nalika anjeun nempatkeun pesenan munggaran anjeun.

3.Inpormasi naon anu kuring kedah émut sateuacan nempatkeun pesenan atanapi patarosan?

Penting pisan yén anjeun gaduh sababaraha inpormasi dasar ngeunaan sistem panyalindungan ujung.
Inpormasi sapertos kitu kalebet fakta-fakta ngeunaan undang-undang kaamanan konstruksi anu aya hubunganana atanapi kaputusan pencegahan ragrag di nagara anjeun sorangan, proyék anjeun, aplikasi sareng kualitas anu disebatkeun tapi sababaraha.
Upami anjeun gaduh pangaweruh anu terbatas atanapi inpormasi anu anjeun gaduh henteu jelas, taros Kami, kami bakal nungtun anjeun dina sakabéh prosés.

4.Sabaraha lami deui pikeun komponén panyalindungan ujung custom ieu dipigawé?

Umumna waktos kalungguhan urang kirang langkung 15-30 dinten kerja gumantung kana kuantitas, kami bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun nyumponan kabutuhan anjeun.
Kami bangga dina kualitas, reliabilitas, sareng éféktivitas biaya sareng ajak anjeun ngabandingkeun kami sareng pesaing sistem panyalindungan ujung kami, sabab kami terang anjeun bakal resep naon anu urang laksanakeun!

5.How anjeun nyadiakeun sanggeus-diobral Service?

Pikeun sadaya barang anu diékspor, sapertos sistem panyalindungan ujung, aranjeunna mangrupikeun produk anu dewasa sareng kauntungan. Produk APAC diuji heula, urang ngan ukur milih anu ngagaduhan kualitas anu stabil sareng dipercaya pikeun pasar internasional.
Malah kualitas produk anu alus, lamun seleksi salah, bakal aya masalah sanggeus instalasi. Janten kami hoyong kéngingkeun inpormasi langkung seueur pikeun ngonfirmasi detil.
Upami anjeun nampi produk kami, bakal aya manual pamasangan sareng pidéo pedoman.
Upami sistem panyalindungan ujung dipasang, teras aya masalah anu muncul, mangga cokot pidéo di situs konstruksi pikeun nunjukkeun kaayaan kerja sareng masalah anu pasti. Kami bakal nunjukkeun ka insinyur téknis kami, teras masihan anjeun solusi anu sasuai.
APAC nawiskeun Garansi 1 Taun kanggo ALL produk sistem panyalindungan tepi. Panggantian gratis dina periode garansi upami aya masalah anu aya hubunganana sareng kualitas.
Upami Anjeun gaduh patarosan sejen, mangga ngarasa Luncat ka taros Kami.

7-formwork edge protection system faqs
Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

Kaahlian kami di dieu pikeun ngalayanan anjeun

Kirimkeun pamundut anjeun ayeuna sareng kami bakal ngahasilkeun kutipan sareng sadaya anu anjeun peryogikeun pikeun proyék sistem panyalindungan ujung anjeun.

25-apac-formwork-edge-protection-systems