beiye

Protection Tepi Formwork

Komponén

  • H20 Timber Beam Clamp in Formwork Decking Edge Protection

    H20 Kayu Beam Clamp dina Formwork Decking Tepi Protection

    The H20 Timber Beam Clamp dipaké pikeun masang panyalindungan ujung dina 40 mm (oge 60 mm on pamundut) H20 beam. The H20 Timber Beam Clamp teu merlukeun parabot pikeun assembly sarta cocog sareng Safedge Posts.

    Anjeun tiasa sacara gampil masang H20 Timber Beam Clamp ka permukaan luhur H20 Beam sareng gancang ngonci ku cara ngencangkeun nut screw terpadu ku leungeun.

    Kami gaduh dua ukuran H20 Timber Beam Clamp, hiji kanggo balok H20 lega 40mm sareng anu sanésna pikeun balok H20 lega 60mm. Urang ogé boga H20 clamps balok kayu adjustable pikeun nampung rupa-rupa rubak balok kayu H20.

  • TG Post 1.3m for Concrete Construction Edge Protection System

    TG Post 1.3m pikeun Beton Konstruksi Tepi Protection System

    APAC TG Post 1.3m didamel tina baja kelas S235 kualitas luhur. Éta ogé sayogi pikeun nganggo bahan Alloy 6061/6082 T6 per pamundut anjeun.

    Salaku pilihan TG Post perdana anjeun, APAC mastikeun pikeun nanganan Perlindungan ragrag tina hariwang anjeun. APAC bakal ngajamin dukungan lengkep tina rekomendasi produk pikeun ngirim produk ka panangan anjeun. Kami mangrupikeun mitra Perlindungan Edge khusus salami mangtaun-taun di industri.

    APAC nyayogikeun solusi anu épéktip pikeun Edge Protection TG Post anjeun kalayan produksi kualitas, fasilitas, sareng staf anu berbakat. Kami fokus kana pamekaran téknis anu ngajantenkeun urang ahli sareng populer di dunya pikeun tungtutan Edge Protection anjeun.

  • TG Post 1.8m With High Quality for Construction Site Fall Protection

    TG Post 1.8m Jeung Quality High pikeun Loka Konstruksi Protéksi ragrag

    APAC TG Post 1.8m tiasa dianggo sareng Makeup Mesh Barrier pikeun ningkatkeun jangkungna TG Bolt Down Edge Protection.

    APAC ngahasilkeun TG Post 1.8m tina baja kelas S235 kualitas luhur. Anjeun tiasa make milih ngagunakeun Alloy 6061/6082 tube aluminium pikeun fabricate nu TG Post 1.8m.

    Salaku produsén TG Post 1.8m anu dipercaya, APAC ngabantosan anjeun nyiptakeun lingkungan kerja anu langkung aman. APAC mangrupikeun pasangan Edge Protection TG Post 1.8m profésional anjeun di Cina

    Kami nawiskeun dukungan pinuh pikeun kabutuhan TG Post 1.8m anjeun tina konsultasi gratis, ngarancang, manufaktur sadaya jalan pikeun ngirimkeunana ka panto anjeun.

    APAC nyadiakeun solusi ongkos-éféktif pikeun panyalindungan ujung TG Post 1.8m. Pabrik canggih kami, karyawan berbakat, sareng produksi profésional ngajantenkeun TG Post kami kualitas luhur 1.8m sareng komponén anu pas pikeun sistem pencegahan ragrag di sakumna dunya.

  • Construction Safety TG Barrier Clips Working At Height Safety

    Konstruksi Kasalametan TG panghalang Klip Gawé Dina Jangkungna Kasalametan

    APAC TG Barrier Clip mangrupikeun komponén pikeun TG Bolt Down Edge Protection. Eta nyadiakeun fungsi Ngonci of positioning sarta ngalereskeun nu TG bolong panghalang dina posisi nu tangtu dina TG Post 1.2m / 1.8m.

    Klip panghalang TG tiasa dipindah-pindahkeun sareng tiasa disaluyukeun kana posisi naon waé dina TG Post. Klip TG Barrier APAC nyayogikeun solusi anu cerdas pikeun panyesuaian jangkungna halangan TG. Klip panghalang TG mangrupikeun komponén hampang tina Sistem Perlindungan Tepi TG Barrier.

    Anjeun tiasa nganggo Klip panghalang TG kami dina kombinasi sareng halangan TG bolong sareng Tulisan TG, sareng éta bakal nahan Sistem Panghalang TG Mesh di tempat sepanjang waktos.

  • Safety Construction Steel Iron Wire 2.6m TG Mesh Barrier

    Kasalametan Konstruksi Steel Beusi Kawat 2.6m TG bolong panghalang

    The APAC 2.6m TG bolong panghalang mangrupakeun komponén tina sistem TG Bolt Turun Tepi Protection. Ieu Ngagabungkeun guardrails, toe board, sarta bolong infilled. APAC mangrupikeun produsén anu unggul di pasar, nyayogikeun 2.6m TG Mesh Barrier pikeun panyalindungan ujung koléktif, kalayan pangalaman langkung ti 6 taun.

    2.6m TG Mesh Barrier dirancang ku APAC langkung kuat sareng awét. Éta mastikeun yén sistem panyalindungan tepi henteu ngan ukur nyumponan tapi ngaleuwihan standar kaamanan EN13374 Kelas A.

    APAC ngadukung ngarobih warna RAL atanapi Pantone pikeun 2.6m TG Mesh Barrier sareng tiasa nyayogikeun stiker logo khusus pikeun maksimalkeun kasadaran merek anjeun dina situs.

    Punten kirimkeun paménta 2.6m TG Mesh Barrier anjeun pikeun kéngingkeun harga anu kompetitif.

  • EN 13374 Class A Fall Protection 1.3m TG Mesh Barrier

    EN 13374 Kelas A panyalindungan ragrag 1.3m TG bolong panghalang

    APAC 1.3m TG Mesh Barrier mangrupakeun komponén pikeun TG Bolt Down Edge Protection System kami. Ieu Ngagabungkeun guardrails, toe board, sarta bolong infilled. The infilled bolong boga kapasitas nyerep dampak. Papan toe anu ditutup sareng dipulangkeun ngajamin ngawadahan lebu anu langkung ageung. Desain inovatif ieu nyayogikeun kakuatan anu luar biasa pikeun 1.3m TG Mesh Barrier.

    1.3m TG Mesh Barrier APAC langkung hampang, langkung fleksibel, sareng langkung nyerep dampak, tapi ngajaga daya tahan anu kasohor sanajan dianggo dina lingkungan anu parah.

    Kalenturan tina 1.3m TG Mesh Guard ngamungkinkeun pikeun dianggo di gedong luhur. Ngaliwatan sababaraha asesoris, éta bisa diadaptasi kana sagala rupa lingkungan jeung sagala tahapan proyék konstruksi.

  • Edge Protection Aluminium Beam Clamp Formwork Decking

    Tepi Protection Aluminium Beam clamp Formwork Decking

    Perlindungan ujung APAC Aluminium Beam Clamp dirancang pikeun nyumponan kriteria beban anu dipikabutuh pikeun pangaturan sistem dek formwork.

    APAC geus dirancang Clamp Aluminium Beam pikeun nyocogkeun rupa-rupa propil Tonjolan balok aluminium dina sagala rupa ukuran sarta bisa dirakit kana sistem kalawan TG Post 1.2m, TG bolong panghalang, sarta TG panghalang Klip ngajaga pagawe ti ragrag salila tuang beton.

    The APAC adjustable aluminium beam clamp kompatibel jeung rupa-rupa sistem platform formwork sarta cocog pikeun ukuran beam ti 60 mm nepi ka 150 mm lebar. Kantétan ieu kedah diselapkeun sahenteuna 100 mm ti ujung balok.