beiye

Fittings tuang Beusi Tube clamp fittings pikeun Guardrails Kasalametan

Fittings tuang Beusi Tube clamp fittings pikeun Guardrails Kasalametan

Katerangan pondok:

Kami mangrupikeun panyadia Rail Clamp Fittings anu khusus dina ngarancang sareng manufaktur jinis pipa anu béda-béda di china kalayan pangalaman langkung ti 6 taun, manufaktur dumasar kana pedoman sistem kontrol kualitas ISO9001: 2008. aplikasi maranéhanana sarta layanan OEM ditawarkeun.
The Type 25 Tilu Socket Tee rail clamp pas ilahar dipaké salaku 90 ° gabungan antara rel luhur jeung hiji tegak panengah dina rel kaamanan.
The Type 26 Two Socket Cross rail clamp pas dipasangkeun sareng Type 25 pikeun masihan gabungan 90 ° antara rel tengah sareng hiji tegak panengah dina rel kaamanan. Jejeg ngaliwatan pas.


Rincian produk

Tag produk

spésifikasi:

Tipe 25 Tilu stop kontak Tee rail clamp pas

Produk Siku, ngabengkokkeun sarua / ngurangan majalengka, concentric / eccentric reducer, cap, flange
Ukuran 1/2″-2″(26.9mm,33.7mm,42.3mm,48mm,60mm)
Perlakuan permukaan Minyak transparan, minyak hideung tahan karat atanapi galvanis panas
Bungkusan Dina kasus wooded atanapi pallets, atawa sakumaha keur kaperluan klien '
Aplikasi Minyak bumi, kimia, mesin, alat keur ngagolakkeun, kakuatan listrik, shipbuilding, papermaking, konstruksi, jsb

singl8fdh6

MODEL

UKURAN (IN.)

Beurat (LBS.)

A

D

E

25-4

0.84

1.34

2.64

0.40

25-5

1.05

1.61

3.23

0.82

25-6

1.32

1.81

3.62

1.08

25-7

1.66

2.36

4.72

1.87

25-8

1.90

2.68

5.35

2.40

25-9

2.38

3.35

6.61

3.84

Rail Clamp Fittingssingleimg (2)
Rail Clamp Fittingssingleimg (3)
Rail Clamp Fittingssingleimg (1)

Tipe 26 Dua stop kontak Palang rail clamp pas

Produk Siku, ngabengkokkeun sarua / ngurangan majalengka, concentric / eccentric reducer, cap, flange
Ukuran 1/2″-2″(26.9mm,33.7mm,42.3mm,48mm,60mm)
Perlakuan permukaan Minyak transparan, minyak hideung tahan karat atanapi galvanis panas
Bungkusan Dina kasus wooded atanapi pallets, atawa sakumaha keur kaperluan klien '
Aplikasi Minyak bumi, kimia, mesin, alat keur ngagolakkeun, kakuatan listrik, shipbuilding, pembuatan kertas, konstruksi, jsb

641sdfg

MODEL UKURAN (IN.) Beurat (LBS.)
A B D
26-4 0.84 0.87 2.68 0.29
26-5 1.05 1.05 3.19 0.60
26-6 1.32 1.32 3.62 0.88
26-7 1.66 1.66 4.72 1.43
26-8 1.90 1.90 5.35 1.87
26-9 2.38 2.38 6.77 3.22
26-87 1.90 1.66 4.96 1.39
sinleimh-2gf23 (1)
sinleimh-2gf23 (2)
sinleimh-2gf23 (3)

The rail clamp pas boga sababaraha ukuran pikeun nyocogkeun rel kaamanan ukuran béda, kayaning 0.840 "(20mm), 1.050" (27mm), 1.315" (34mm), 1.660" (42mm), 1.900"(48mm), 2.360mm )

APAC mangrupikeun salah sahiji produsén guardrail Parapet panggedéna di China kalayan kaahlian 6 taun. The fittings clamp rail mangrupakeun komponén utama pikeun sistem guardrail parapet.

APAC rail clamp pas diwangun ku bahan baja casting kualitas luhur. Éta téh loba dipaké pikeun nyetél sistem guardrail parapet ku cara ngahubungkeun rel kaamanan sarta pos guardrail.

APAC mangrupikeun ahli dina kalolobaan pabrik pas clamp rel. Utamana nyaéta majalengka stop kontak tunggal, siku outlet sisi, 90 derajat sisi oulet tee, tilu stop kontak tee, flange, gandeng lempeng, clamp on tee sareng dua stop kontak cross jsb.

Anjeun tiasa make APAC rail clamp pas keur guardrail di situs konstruksi, kayaning pagawean wangunan modern, pagawean konstruksi beton, konstruksi masonry, proyék konstruksi wangunan, jeung saterusna.

Kumisan ti pamakéan situs konstruksi, anjeun ogé tiasa make APAC rail clamp pas dina Perminyakan & Gas, pabrik kimia, pembangkit listrik, metalurgi, wangunan kapal, jsb.

Lamun Anjeun keur pilari fittings clamp rail salaku bagian tina guardrail ragrag sistem panyalindungan anjeun, mangga ngahubungan kami pikeun meunangkeun daptar harga kalapa panganyarna.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami