beiye

Pabrik Supply bolong panghalang 1.3m Konstruksi Pager Kasalametan

Pabrik Supply bolong panghalang 1.3m Konstruksi Pager Kasalametan

Katerangan pondok:

APAC Safedge Mesh Barrier 1.3m mangrupikeun Bagian Perlindungan Tepi. Ieu guardrail Unsur tina System Protection Tepi.

Anjeun tiasa nganggo APAC Safedge Mesh Barrier di Bolt Down Edge Protection System kami, Slab Grab Edge Protection System, Slab Edge Bracket Edge Protection System, Stair Edge Protection, Steel Frame Edge Protection, sareng Formwork Edge Protection System.

APAC mangrupikeun Produsén ahli Safedge Mesh Barrier. Produksi Safedge Mesh Barrier 1.3m Steel kami dumasar kana Sistem Kontrol Kualitas ISO9001. Dina pangaturan kaamanan, Safedge Mesh Barrier APAC saluyu sareng standar EN 13374, AS 4994, sareng OHSA.

Kirimkeun Kami Persyaratan Safedge Mesh Barrier Anjeun Pikeun Meunangkeun Harga Panganyarna ti APAC.


Rincian produk

Tag produk

spésifikasi:

Kodeu: 101004
Beurat: 12,0 kg
Ukuran panghalang: jangkungna 1.2m sareng panjangna 1.3m,
Kawat Ketebalan: 4mm
Ukuran grid: 75mm x 75mm / 75mm x 150mm pitch puseur
Perlakuan permukaan: Galvanized Steel + Bubuk coated pikeun durability

Kumaha urang mastikeun kualitas halangan bolong kaamanan Safedge?

Raw-Material-Examination

Ujian Bahan Baku

Mechanical Testing

Tés mékanis

Welding-Examination

Ujian las

Raw-Material-Examination

Ujian Dimensi

Examination

Ujian Majelis

Loading-Capacity-Test

Nguji Kapasitas Muatan

Naha APAC Protéksi Ujung Safedge kaamanan bolong halangan 1.3m?

Why-APAC-Edge-Protection-Safedge-safety-mesh-barriers-1

Has Safedge Bolt Turun Majelis Protection Tepi

Safedge Mesh Barrier APAC mantuan nyieun panyalindungan ngalawan ragrag di ujung slab nu. Pamakéan Safedge Mesh Barrier ngaronjatkeun kaamanan konstruksi ku nyegah parabot leutik atawa objék tina ragrag tina jangkung.

Salila cacakan, Safedge Mesh Barrier linggih dina awak konci tina pos kaamanan. Dua konci terpadu dina pos kaamanan ngamankeun Safedge Mesh Barrier.

Anjeun peryogi dua pos kaamanan pikeun nahan safedge bolong panghalang 1.3m, jarak dua tulisan téh 1.1m.

Anjeun ogé tiasa tumpang tindih hiji halangan bolong ka anu sanés, tapi punten émut yén panjang anu tumpang tindih kedah langkung ti 200mm. (100mm dina saban gigir ti pos kaamanan).

Sawaktos Anjeun masang sistem panyalindungan ujung, panghalang bolong safedge bakal salawasna dipasang nuju permukaan kerja. Sareng sisi penghalang kalayan logotype kedah ngadep ka arah tulisan.

Peryogi inpormasi langkung seueur ngeunaan Safedge Mesh Barrier 1.3m kami, mangga ngahubungi kami.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami