beiye

Kasus panganyarna

Proyék GS E&C T301 di Singapura

Proyék sie: T301 Project di Singapura
Kontraktor: GS E&C
Panyadia Protéksi Tepi: APAC Builders Equipment Co., Ltd
GS E&C mangrupikeun kontraktor konstruksi top 50 dunya anu diadegkeun dina 1969 di Korea, APAC nyayogikeun sistem panyalindungan ujung 3,5 km pikeun proyék T301 na di Singapura taun 2018.

Témbongkeun Projet:

Projet View

Panel jaring APAC:

APAC mesh panel vie

APAC Socket base & Post view:

APAC Socket base & Post vie

Kalayan bantosan panyalindungan ujung kami, GS E&C parantos ngahontal 20 juta jam-jam-jaman anu teu aya kacilakaan salami pangwangunan proyék T301.

/edge-protection-in-singapore/