beiye

Kasus panganyarna

Proyék Affin Bank di Malaysia

Situs proyék: Kuala Lumpur, Malaysia
klien: IJM BANGUNAN SDN
IJM diadegkeun dina 1990 sarta dumasar di Petaling Jaya, sarta dina taun 2018, konstruksi IJM geus dileler kontrak superstructure RM505 juta ti Affin Bank Bhd pikeun pangwangunan markas anyar 47-carita na di Tun Razak Exchange (TRX).
Panyadia panyalindungan Edge: APAC Pangwangun Equipment
Taun lengkep: 2018

Wangunan anyar Affin Bank:

Affin-Bank-new-building

Perlindungan tepi APAC pikeun proyék Affin Bank:

/edge-protection-in-malaysia/