beiye

Kasus panganyarna

Proyék kampus Apple Cork di County Cork, Dublin

Sarat proyék: Kampus Apple Cork, Dublin
Kontraktor: Bennett Pangwangunan
Bennett Construction boga sajarah ampir 100 taun, sarta aranjeunna geus ngawangun proyék skala badag delivering sababaraha jasa konstruksi paling technologically canggih di dunya. Bennett ngabantosan ngawangun kampus Apple Cork sareng ngawaskeun ékspansi sareng renovasi ayeuna sababaraha proyék di kampus éta.
Panyadia panyalindungan Edge: APAC Builders Equipment Co., Ltd
2.5 Km tina Sistem Perlindungan Tepi kami dimuat sareng ditujukeun pikeun situs Apple énggal di Co, Cork. Nepi ka ayeuna, sistem ieu kalayan laju cacakan sareng kualitasna parantos kabuktosan janten kasuksésan anu ageung sareng klien kami.

County Cork (1)
County Cork (2)