beiye

Kasus panganyarna

Parapet Tepi Protection ka SA, Australia

Sarat proyék: SA, Australia
Kontraktor: CG
ngadeg di 1999, CG geus tumuwuh jadi pausahaan aksés pangbadagna di Australia jeung Selandia Anyar.
CG geus jadi panyadia ladenan terpadu ditambah cladding, insulasi, karya lambar logam, aksés tali, sarta cet na blasting.

Panyadia panyalindungan Edge: APAC Builders Equipment Co., Ltd

Témbongkeun proyék:

/edge-protection-in-australia/

tantangan: Sateuacan kami APAC Parapet Edge Protection, para klien kami nganggo pipah sareng gandeng dipasang dina slab salaku pager. Éta biaya seueur padamelan sareng waktos.

Kauntungan tina APAC Parapet Edge Protection: 

● Basajan - Sistim ngagunakeun ukur 3 komponén pikeun mastikeun betah instalasi
● awét - perlakuan permukaan HDG
● serbaguna - Gampang keur ngumpul tur masang
● Patuh – Patuh sareng EN 13374 AS/NZS 4994.1

Perlindungan ujung parapet APAC ngagunakeun clamp multi slab pikeun ngarebut slab, gampang pisan dipasang, teras selapkeun pos kaamanan kana clamp slab, anu terakhir nempatkeun palang link kana perumahan kancing, ngonci aman ku pin kancing. Tilu léngkah ngajantenkeun pamasangan saderhana, ngahémat biaya tenaga kerja.

singleimg