beiye

Tepi Protection Konstruksi pager Panel bolong panghalang 2.6m

Tepi Protection Konstruksi pager Panel bolong panghalang 2.6m

Katerangan pondok:

Safedge kaamanan bolong halangan 2.6m mangrupakeun halangan panyalindungan sistem kalawan infill bolong. Anjeun tiasa nyaluyukeun halangan bolong Safedge pikeun paménta panyalindungan ujung anjeun.

APAC teh produsén paling profésional ti safedge bolong panghalang 2.6m di Cina jeung produk anu ngaapresiasi ku konsumén.

Safedge Safety Mesh Barrier 2.6m ngahijikeun pigura, infill mesh, sareng toe board. safedge Safety Mesh Barrier 2.6m's design mantap ensures yén sistem teu ukur minuhan tapi ogé ngaleuwihan loba standar kaamanan kayaning EN13374 Kelas A, AS / NZS 4994.1.

The Safedge Safety Mesh Barrier 2.6m dina panas-dipped galvanized jeung powder coating finish manjangkeun umur sistem panyalindungan ujung jeung nyegah korosi.

Mangga ngirim Safedge kaamanan bolong panghalang syarat Anjeun pikeun harga kalapa.


Rincian produk

Tag produk

spésifikasi:

Kodeu: 101003
Beurat: 21 kg
Ukuran panghalang: jangkungna 1.2m sareng panjangna 2.6m
Kawat Ketebalan: 4mm
Ukuran grid: 75mm x 75mm / 75mm x 150mm pitch puseur
Perlakuan permukaan: Galvanized + Bubuk coated pikeun durability

Kumaha urang mastikeun kualitas halangan bolong kaamanan Safedge?

Raw-Material-Examination

Ujian Bahan Baku

Mechanical Testing

Tés mékanis

Welding-Examination

Ujian las

Raw-Material-Examination

Ujian Dimensi

Examination

Ujian Majelis

Loading-Capacity-Test

Nguji Kapasitas Muatan

Naha APAC Protéksi Ujung Safedge kaamanan bolong halangan 2.6m?

Why APAC Edge Protection Safedge safety mesh barriers 2.6m?

Has Safedge Bolt Turun Majelis Protection Tepi

Safedge Mesh Barrier 2.6m mangrupikeun bagian penting tina sistem modular Safedge Bolt Down Edge Protection.

Pigura dijieunna tina 25 mm pasagi baja tubular sarta geus pre-galvanized sateuacanna saméméh las.

Bolong infill tina Safedge Mesh Barrier 2.6m dihasilkeun ku mesin las bolong nganggo kawat baja 4mm.

Safedge Mesh Barrier 2.6m toe dewan nyaéta plat baja pre-galvanized, 1.2mm kandel, dilas kana pigura pikeun nguatkeun panghalang bolong.

Sakali pigura, infill bolong, sarta dewan toe geus dilas babarengan, nu Safedge bolong panghalang 2.6m bakal powder coated. Baja Galvanized ditambah palapis bubuk tambahan mastikeun panghalang bolong safedge langkung awét tibatan pesaing di pasar.

 

APAC ngahasilkeun Safedge Mesh Barrier 2.6m saluyu sareng sistem manajemén sareng kontrol kualitas ISO 9001. sasmita baja, kualitas weld, dimensi, sarta spésifikasi anu diuji sarta dikawasa 24 jam sapoé sapanjang proses produksi.

Standar kualitas las pikeun produk panyalindungan ujung APAC nyaéta En1090 sareng ISO 3834. In-house Loading capacity testing is available for Safedge Mesh Barrier 2.6m, upami anjeun ngagaduhan kapasitas loading husus, mangga ngahubungan insinyur urang.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami