beiye

Tepi bracket Tepi Protection System

Edge Bracket Edge Protection System Banner
Produsen Sistem Protéksi Tepi Bracket Tepi Ahli anjeun
Produsén APAC di Cina mangrupikeun pilihan solusi sistem panyalindungan ujung kurung anjeun. Firma kami ngagaduhan wewenang pikeun ngimpor sareng ngékspor, produk kami diproduksi di Cina sareng kami aktip ngajalajah pasar luar negeri.
APAC nyaéta produsén profésional pikeun sistem panyalindungan ujung bracket ujung di Cina. Kami dedicated ka produksi Safety Edge Protection System. APAC parantos ngumpulkeun pangalaman anu beunghar dina sababaraha taun katukang.
APAC nyiptakeun nilai pikeun konsumén urang kalayan téknologi unggul sareng téknologi canggih. Kami nyayogikeun palayanan hiji-eureun pikeun palanggan kami pikeun Sistem Perlindungan Edge Bracket Edge.
APAC gaduh alat produksi kelas munggaran tina sagala jinis. Kami ogé gaduh insinyur anu berpengalaman sareng pagawé terampil anu tiasa mastikeun yén sistem panyalindungan ujung ujung anjeun salawasna tina tingkat kualitas luhur.
Sistem Perlindungan Edge Bracket Edge has ngagaduhan tilu komponén utama: 1. Tepi kurung 2.Safety bolong panghalang / bolong Panels 3. Pos Kasalametan
Tepi Bracket nyaéta kantétan ngaropéa dipasang ka ujung slab ku bolts screw beton.
APAC manufactures kualitas luhur ujung bracket pikeun sistem panyalindungan ujung, beungeut téh Hot dipped Galvanized pagawean, kami nganggo bahan baja kelas S235 pikeun ngahasilkeun slab ujung bracket.
Pikeun masang slab ujung bracket panyalindungan ujung anjeun kudu jangkar kurung ujung slab ka slab firstly. Saatos kurung ujung slab dipasang, anjeun tiasa nyetél pos kaamanan sareng panghalang bolong panyalindungan ujung.
APAC nyadiakeun slab edge bracket sistem panyalindungan ujung pikeun proyék-proyék konstruksi beton atawa struktur rangka baja, pikeun nyieun zona gawé aman tur ngajaga pagawe anjeun ragrag tina jangkungna salila gawé.
Kalayan bantosan tim khusus kami, kami reueus yén sistem panyalindungan ujung bracket ujung kami ngabantosan para nasabah pikeun ngaminimalkeun résiko. Urang nempatkeun prioritas dina tanggung jawab urang jeung nyieun kaputusan katuhu pikeun unggal produksi.
Sadaya produk panyalindungan ragrag APAC didamel sareng dikirim saluyu sareng standar ISO9001 Pangiriman gancang sareng tepat waktu Palayanan gancang sareng profésional Sampel Gratis sayogi pikeun persetujuan kualitas
Kusabab APAC gaduh langkung ti 7 taun pangalaman dina industri konstruksi, kami khusus dina nyayogikeun alat sareng solusi pikeun kaamanan situs konstruksi. Kami ngajamin yén sadaya produk Edge Bracket Edge Protection System kami diuji sareng disertipikasi.
Sadaya bagian produk pikeun slab ujung bracket Sistim panyalindungan ujung bakal ogé dipak na tumpuk dina Usuk baja, pikeun mastikeun euweuh karuksakan salila transportasi.
Pikeun kiriman, kami nyarankeun yén anjeun mimitian ku hiji wadah pinuh, sabab biaya pengiriman barang tiasa mahal sareng kirang ti hiji wadah, sanaos anjeun milih ngirim ku laut.
APAC mastikeun sadaya komponén sistem panyalindungan tepi bracket tepi kami saluyu sareng standar EN 13374, AS / NZS 4994.1, OSHA 1926.502, sareng ONTARIO REGULATION 213/91.
Istilah pamayaran conman kami nyaéta T / T 30% sateuacanna sareng kasaimbangan kusabab salinan B / L, atanapi anjeun tiasa muka Surat Kredit 100% Teu Bisa Dibatalkeun ka bank kami ti bank anjeun.
Lamun Anjeun keur pilari panyalindungan ujung pikeun Slab Tepi, pilih APAC. urang tiasa nyayogikeunana pikeun anjeun tanpa masalah atanapi masalah.

Komponén

  • Adjustable Edge Bracket for Concrete Frame Edge Protection

    Adjustable Tepi Bracket pikeun Beton pigura Tepi Protection

    APAC's Adjustable Edge Bracket mangrupikeun komponén tina Edge Bracket Edge Protection System kami sareng dirarancang dumasar kana standar EN 13374, AS / NZS 4994, sareng OHSA.

    Anjeun tiasa nganggo APAC Adjustable Edge Bracket dina kami Edge Bracket Edge Protection System. Éta tiasa disaluyukeun dina arah horisontal sareng vertikal.

    APAC mangrupikeun produsén sareng supplier Adjustable Edge Bracket. Produksi dumasar kana Sistem Kontrol Kualitas ISO9001. Dina tingkat kaamanan, APAC's Adjustable Edge Brackets tiasa nyumponan syarat kaamanan panyalindungan ujung anjeun.

    Kirimkeun Kami Persyaratan Bracket Edge anu Bisa Disesuaikeun pikeun Meunangkeun Harga Panganyarna ti APAC.

  • HSE Safety Post 1.2m Construction Leading Edge Protection

    HSE Kasalametan Post 1.2m Konstruksi Anjog Tepi Protection

    Tulisan Safedge 1.2m mangrupikeun komponén nangtung tina sistem panyalindungan ujung Safedge Bolt Down kami.

    Sistem panyalindungan ujung Safedge Bolt Down sareng komponén kami dirancang sareng diproduksi saluyu sareng standar EN 13374 sareng AS / NZS 4994.1.

    The Edge Protection Safedge Post 1.2m terpadu sareng dua pin kait pikeun ngonci halangan bolong dina posisi. Desain ieu ngamungkinkeun anjeun teu nganggo klip panghalang bolong tambahan. Ogé, mékanisme ngonci husus ngajadikeun pos-instalasi pisan gampang jeung gancang.

    Hot-dipped galvanized Edge Protection Safedge Post 1.2m méré Anjeun sistem panyalindungan ujung awét pikeun jangka panjang.

    Mangga kirimkeun kami syarat Safedge Posts Protection Edge anjeun pikeun harga kalapa.

  • Edge Protection Construction Fence Panel Mesh Barrier 2.6m

    Tepi Protection Konstruksi pager Panel bolong panghalang 2.6m

    Safedge kaamanan bolong halangan 2.6m mangrupakeun halangan panyalindungan sistem kalawan infill bolong. Anjeun tiasa nyaluyukeun halangan bolong Safedge pikeun paménta panyalindungan ujung anjeun.

    APAC teh produsén paling profésional ti safedge bolong panghalang 2.6m di Cina jeung produk anu ngaapresiasi ku konsumén.

    Safedge Safety Mesh Barrier 2.6m ngahijikeun pigura, infill mesh, sareng toe board. safedge Safety Mesh Barrier 2.6m's design mantap ensures yén sistem teu ukur minuhan tapi ogé ngaleuwihan loba standar kaamanan kayaning EN13374 Kelas A, AS / NZS 4994.1.

    The Safedge Safety Mesh Barrier 2.6m dina panas-dipped galvanized jeung powder coating finish manjangkeun umur sistem panyalindungan ujung jeung nyegah korosi.

    Mangga ngirim Safedge kaamanan bolong panghalang syarat Anjeun pikeun harga kalapa.

  • Factory Supply Mesh Barrier 1.3m Construction Safety Fence

    Pabrik Supply bolong panghalang 1.3m Konstruksi Pager Kasalametan

    APAC Safedge Mesh Barrier 1.3m mangrupikeun Bagian Perlindungan Tepi. Ieu guardrail Unsur tina System Protection Tepi.

    Anjeun tiasa nganggo APAC Safedge Mesh Barrier di Bolt Down Edge Protection System kami, Slab Grab Edge Protection System, Slab Edge Bracket Edge Protection System, Stair Edge Protection, Steel Frame Edge Protection, sareng Formwork Edge Protection System.

    APAC mangrupikeun Produsén ahli Safedge Mesh Barrier. Produksi Safedge Mesh Barrier 1.3m Steel kami dumasar kana Sistem Kontrol Kualitas ISO9001. Dina pangaturan kaamanan, Safedge Mesh Barrier APAC saluyu sareng standar EN 13374, AS 4994, sareng OHSA.

    Kirimkeun Kami Persyaratan Safedge Mesh Barrier Anjeun Pikeun Meunangkeun Harga Panganyarna ti APAC.