beiye

Konstruksi Kasalametan TG panghalang Klip Gawé Dina Jangkungna Kasalametan

Konstruksi Kasalametan TG panghalang Klip Gawé Dina Jangkungna Kasalametan

Katerangan pondok:

APAC TG Barrier Clip mangrupikeun komponén pikeun TG Bolt Down Edge Protection. Eta nyadiakeun fungsi Ngonci of positioning sarta ngalereskeun nu TG bolong panghalang dina posisi nu tangtu dina TG Post 1.2m / 1.8m.

Klip panghalang TG tiasa dipindah-pindahkeun sareng tiasa disaluyukeun kana posisi naon waé dina TG Post. Klip TG Barrier APAC nyayogikeun solusi anu cerdas pikeun panyesuaian jangkungna halangan TG. Klip panghalang TG mangrupikeun komponén hampang tina Sistem Perlindungan Tepi TG Barrier.

Anjeun tiasa nganggo Klip panghalang TG kami dina kombinasi sareng halangan TG bolong sareng Tulisan TG, sareng éta bakal nahan Sistem Panghalang TG Mesh di tempat sepanjang waktos.


Rincian produk

Tag produk

spésifikasi:

Kodeu: 105003
Beurat: 0,5 kg
beungeut: Séng Plated / bubuk coated
Digabungkeun jeung TG Foot, TG pos nyadiakeun rojongan nangtung pikeun nahan TG panghalang di tempat katuhu.

Kumaha urang mastikeun panyalindungan ujung TG Barrier Klip kualitas?

Raw-Material-Examination

Ujian Bahan Baku

Mechanical Testing

Tés mékanis

Welding-Examination

Ujian las

Raw-Material-Examination

Ujian Dimensi

Examination

Ujian Majelis

Loading-Capacity-Test

Nguji Kapasitas Muatan

Naha APAC Protéksi Ujung Klip Panghalang TG?

Why APAC Edge Protection TG Barrier Clips?

Has TG Bolt Turun Majelis Protection Tepi

APAC mangrupikeun produsén sareng supplier TG Barrier Clips. Kami parantos ngararancang Klip Panghalang TG ku nuturkeun standar pikeun kapuasan anjeun.

Sadaya Klip TG Barrier kami dirancang sacara ketat sareng diproduksi dumasar kana standar kualitas sapertos standar EN13374 sareng AS / NZS 4994.1 pikeun pagelaran anu langkung saé.

Anjeun tiasa sacara gampil acquire APAC TG Barrier Clips atanapi custom aranjeunna per kabutuhan Anjeun. Kalayan kanyaho sareng pangalaman anu ageung dina industri perlindungan ujung, APAC parantos janten salah sahiji supplier populér sareng produsén sajumlah komprehensif TG Barrier Clip di China. Anjeun tiasa kéngingkeun Klip Panghalang TG kami kalayan harga pasar anu unggul.

Sajauh ieu, APAC nyayogikeun solusi inovatif pikeun TG Barrier Clips ka langkung ti 500 perusahaan kalebet 50 perusahaan konstruksi anu paling luhur di dunya.

Kami bakal nyayogikeun anjeun solusi turnkey TG Barrier Clip komprehensif pikeun rébuan palanggan di pasar utama.

Kami ngarepkeun investor mitra bisnis pikeun bisnis urang. Kami ngagaduhan rupa-rupa Klip Panghalang TG anu sampurna pikeun bisnis ngamimitian anjeun.

Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal TG Barrier Clip, mangga wartosan tim kami langsung!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami