beiye

Protection Tepi beton

aipike1
aipike2
aipike3

Loba pisan Beton Tepi Protection Systems
pikeun Ngalayanan kabutuhan Anjeun

APAC mangrupikeun supplier dipercaya anjeun di Cina,
manufaktur duanana sistem panyalindungan ujung & produk panyalindungan ragrag.
Urang nawiskeun profésional jasa OEM & ODM pikeun pamilik merek konstruksi, grosir & distributor sacara global.

Diulas Solusi Protection Tepi Beton

Kami ngartos yén proyék anjeun kedah nganggo sistem panyalindungan ujung anu aman sareng dipercaya pikeun ngirangan résiko ragrag.
APAC nawiskeun jasa OEM & ODM anu fleksibel anu ngamungkinkeun anjeun ngarobih bentuk, warna, bungkusan sareng nambihan logo anjeun dina aranjeunna pikeun nunjukkeun atanapi ngiklankeun merek anjeun.

Aplikasi umum pikeun Protéksi Tepi Beton

APAC Concrete Edge Protection Systems mawa tingkat kaamanan anyar pikeun situs konstruksi multi-carita di Inggris, Kanada, Australia, Selandia Baru jeung sakuliah dunya.

  • Work zone

    Zona gawé

  • high-rise construction

    wangunan luhur-naékna

  • Tunnel/excavation

    Torowongan / penggalian

  • Bridge/elevated

    Sasak / elevated

Manufaktur Full-Cycle Ngalayanan Anjeun dina Unggal Tahap

APAC mangrupikeun produsén siklus pinuh, tina bahan baku dugi ka cetak sistem panyalindungan ujung. Hal ieu ngamungkinkeun urang pikeun mastikeun timescales minimum & waktos kalungguhan, sarta kualitas dina unggal tahapan produksi.

  • Kualitas

    APAC nawiskeun jaminan kualitas sareng solusi tés pikeun mastikeun sistem panyalindungan ujung beton nyumponan syarat kaamanan sareng pangaturan di pasar anjeun.
    Quality
    • Unggal QC pikeun prosés produksi
    • Patuh sareng standar EN 13374, AS/NZS 4994, sareng OSHA
    • Ngalaporkeun cacad kualitas atanapi masalah poténsial
  • Produksi

    Tujuanana pikeun nganteurkeun produk kualitas unggul, kami geus dilengkepan fasilitas canggih pikeun produk panyalindungan tepi saluareun ekspektasi Anjeun.
    Production
    • Inspeksi Incoming Bahan
    • Jalur produksi otomatis nyiptakeun proyék anjeun sacara efisien
    • inspeksi ahir saméméh pengiriman barang
  • Kasalametan

    Kami mitra dipercaya anjeun anu leumpang sareng anjeun ti mimiti. Kasuksésan urang gumantung ka anjeun sabab urang aya di sisi anu sami - kaamanan heula.
     
    Safety
    • Produk Nomer nyukcruk
    • Ngalakukeun Tés kana pamundut anjeun
    • Exemplary jasa saatos-jualan jeung bantuan teknis

Rigorous dina Prosés Produksi
Karajinan Panels Protection Tepi Anjeun Kalayan Taliti.

  • Raw Material Inspection

    Inspeksi Bahan Baku

    Migawé bareng kalayan merek baja kawentar tur agénsi purchasing, Urang ukur ngadopsi bahan premium pikeun rancang komponén panyalindungan ujung kualitas luhur.
  • Tube Cutting

    Tube motong

    Technicists kalawan leuwih ti 5 taun pangalaman jeung mesin motong laser canggih janji dimensi akurat dina unggal bagian motong.
  • Frame Welding

    Pigura las

    Unggal panghalang panyalindungan ujung galvanis gaduh konstruksi panel bolong kawat baja 4mm anu kuat sareng awét, anu luyu sareng AS / NZS 4994.1: 2009 sareng EN Standard.
  • Powder-coating

    Bubuk-palapis

    Prosés bubuk-palapis kualitas luhur ngajadikeun panels panyalindungan tepi tahan korosi. Warna aya dina pilihan Anjeun tina rentang RAL.
  • Strict Final Test

    Tes Final ketat

    Saluyukeun detil pikeun ngaleungitkeun résiko kaamanan sareng kamungkinan cacad ku nguji penampilan, spésifikasi sareng dimensi, kasaluyuan assembly
  • Delivery Packaging

    Bungkusan pangiriman

    The Pallet ngaropéa Tepi Protection Pager Panel téh propitious mun Transportasi panjang, pikeun mastikeun beungeut henteu pegat salila sakabeh pangiriman.

Mangpaat Ti Urang Berorientasi Sukses
OEM / ODM Leyuran

  • Physical Design

    Desain fisik

    Ngagunakeun rendering CAD canggih, kami bisa ngarancang panels pager portabel nurutkeun pangabutuh anjeun dina proyék.
  • Versatile Components

    Komponén serbaguna

    Ti struktur beton pikeun struktur baja, urang nyieun komponén serbaguna nu bisa minuhan kaperluan proyék husus tina rupa skenario aplikasi.
  • Surface Treatment

    Perlakuan permukaan

    Ti galvanizing panas, galvanizing tiis, nyemprot plastik, cet nyemprot atanapi matte, urang boga Pilihan euyeub prosés permukaan nu bisa bolster durability sistem panyalindungan ujung anjeun sarta branding Anjeun.
  • Optional Packaging

    Bungkusan Pilihan

    Urang tiasa nguatkeun ayana pasar sistem panyalindungan ujung anjeun ngaliwatan pola bungkusan pilihan éksténsif kami, ngamungkinkeun anjeun ningkatkeun kasadaran merek.

Palayanan pangiriman on-time anjeun tiasa percanten

Sapanjang prosés manajemén APAC, ranté suplai anu kredibel penting pisan sareng penting pisan pikeun kasuksésan bisnis urang dugi ka ayeuna. Kalawan taun gawé babarengan teguh kalawan forwarders angkutan barang, kami geus jadi ahli dina naon tina utmost pentingna pikeun anjeun-pangiriman on-waktu.

  • Quality

    Kualitas

  • Speed

    Laju

  • Reliability

    Reliabiliti

Henteu masalah éta sampel, urutan sidang atawa item bulk, urang bakal ngalacak deliveries sarta ngawas kinerja lumangsung of haulers kami pikeun mastikeun standar tinggi miara tur punctuality dijaga pikeun komponén sistem panyalindungan ujung Anjeun.

Ngahontal Usaha anjeun anu langkung ageung ku gawé bareng sareng APAC

Anjeun tiasa nanggung masalah umum sareng perusahaan manufaktur komponén sistem perlindungan ujung sanés, sapertos:
● Biaya tinggi sistem sapertos anu diproduksi di nagara anjeun sorangan.
● komponén crudely fabricated kualitas handap ti sababaraha nagara Asia
● Unusable alatan standar kaamanan panyalindungan tepi teu bener atawa panerapan.
● Suppliers Kurang inspeksi komprehensif atawa nganut prosés manufaktur non-standarized.
● Pangiriman butuh waktu leuwih lila ti diantisipasi, reureuh kamajuan Anjeun.
● Kurangna rojongan teknis & bantuan salila pamakéan.
● Instalasi atanapi dismounting runtah waktu jeung duit.

why

Ayeuna, hilap éta masalah anu terus-terusan!
Salaku NO. 1 pabrik produk sistem panyalindungan ujung di Cina, kami henteu ngan mantuan Anjeun pikeun nganteurkeun sistem panyalindungan ujung Anjeun perlu on-waktu jeung on-anggaran, tapi ogé nyadiakeun Anjeun solusi pangalusna pikeun proyék anjeun ku Ngahindarkeun pitfalls.

● kualitas luhur jeung ongkos-kalapa
● Tim rojongan respon gancang 24×7
● Conforms kana OSHA, AS / NZS sarta minuhan standar CE
● Custom ODM Leyuran & Nguntungkeun OEM Services
● Sadaya sistem hadir kalawan manual teknis na pituduh instalasi
● Service sapanjang sakabéh lifespan produk Anjeun
Pikeun janten panyayogikeun sistem panyalindungan ujung khusus anjeun sareng jasa lengkep, pikeun sadaya kabutuhan panyalindungan tepi samentawis anjeun, hubungi kami ayeuna.

FAQs

1.Does Sampel anjeun bébas atawa kudu mayar?

Sistem panyalindungan ujung kami parantos diuji sababaraha kali sateuacan dibawa ka pasar, sareng kami tiasa nyayogikeun laporan tés sareng pidéo anu relevan.
Sampel tiasa ditawarkeun ka anjeun. Biaya sampel sareng biaya pengiriman dibayar ku anjeun.
Tong hariwang, biaya conto tiasa dibalikeun deui dina pesenan bulk salajengna anjeun.

2. Naon MOQ?

Model stock 1pcs di luhur,
Ukuran ngaropéa / desain / bahan, MOQ 10-100pcs

3.Sabaraha lami waktos pangiriman anjeun?

Umumna 7-15 poé lamun produk aya di stock.
Atawa éta 20-30 poé lamun barang teu di stock, éta nurutkeun kuantitas.
Pangiriman gumantung kana rute sareng waktos sailing. Kami bakal ngabantosan anjeun milarian agénsi forwarder anu dipercaya sareng efisien, atanapi anjeun tiasa ngahubungi pangirim anu anjeun damel sareng diri anjeun.

4.How anjeun ngadamel produk cacad anjeun?

Urang ngaganti komponén produk panyalindungan ujung faulty 1: 1, atawa ngabalikeun duit biaya produk ieu.
Tip peringatan, urang moal tiasa ngagentos, ngabalikeun duit atanapi ngadamel karusakan anu dilakukeun ku manusa.

5.Naon istilah pembayaran anjeun?

Mayar kirang ti 10000USD, 100% sateuacanna.
Mayar leuwih ti 8000USD, 30% T / T sateuacanna, kasaimbangan saméméh kiriman.
Upami Anjeun gaduh patarosan sejen, mangga ngarasa Luncat ka taros Kami.

faqimg
Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

Kaahlian kami di dieu pikeun ngalayanan anjeun

Kirimkeun pamundut anjeun ayeuna sareng kami bakal ngahasilkeun kutipan sareng sadaya anu anjeun peryogikeun pikeun proyék sistem panyalindungan ujung anjeun.

xunpan