beiye

Protection Tepi beton

Komponén

  • Bolt on Concrete Slab TG Foot for EN 13374 Edge Protection

    Bolt on Beton Slab TG Foot pikeun EN 13374 Protection Tepi

    Suku TG tina APAC biasana dipasang dina beungeut luhur slab a. Hal ieu ngamungkinkeun ngaropéa mékanis ka aplikasi permukaan datar.
    Suku TG APAC nyayogikeun soket dasar pikeun Sistem Perlindungan Tepi TG Bolt Down Edge APAC.
    Dirancang pikeun nyiptakeun tempat kerja anu langkung aman, suku TG APAC stabil, awét, sareng saluyu sareng EN13374, Kelas A.
    APAC ogé nawiskeun OEM TG Foot pikeun ngajantenkeun desain anjeun janten kanyataan. Sarta kami nawiskeun Anjeun rentang lengkep sampel sarta pilihan sangkan pameseran Anjeun leuwih gampang.
    Hubungi kami ayeuna kanggo inpormasi anu langkung lengkep!

  • Concrete Edge Protection Multi Foot in Slab EN 13374 Class A

    Perlindungan Tepi Beton Multi Foot dina Slab EN 13374 Kelas A

    The multi-suku mangrupa bagian integral tina sistem panyalindungan ujung baud-on. Ieu alternatif pikeun suku TG atawa base stop kontak.
    APAC Multi-Foot cocog pikeun sadaya permukaan datar sapertos papak lanté sareng kai. Éta nyayogikeun pangrojong dasar pikeun sistem panyalindungan tepi Bolt Down APAC.
    APAC ngarancang Multi Foot pikeun nyiptakeun tempat kerja anu langkung aman sareng Multi Foot saluyu sareng EN 13374, Kelas A, sareng AS 4994.1.
    Multi foot APAC mangrupikeun solusi anu murah dimana anjeun tiasa sacara gampil masang panyalindungan ragrag di ujung slab.
    Salaku tambahan, kami nawiskeun jasa OEM / ODM pikeun kabutuhan panyalindungan ujung anjeun, janten upami anjeun gaduh desain, punten kirimkeun ka tim kami. Kami bakal ngabantosan anjeun damel di pabrik kami.

  • EN 13374 Class A & HSE Approved Make Up Mesh Barrier 2.6m

    EN 13374 Kelas A & HSE Disatujuan Make Up Bolong Panghalang 2.6m

    Makeup Mesh Barrier 2.6m dianggo sareng 2.6m TG Mesh Barrier pikeun nampi jangkungna sinyalna tambahan 1.8m.
    APAC mendesain Makeup Barriers 2.6m sareng dua kait di handapeun, nalika dianggo digabungkeun sareng 2.6m TG Mesh Barrier, aranjeunna nyayogikeun fungsi ngonci sareng posisi.
    APAC mangrupikeun produsén sareng supplier Mesh Mesh Barrier 2.6m Di Cina. Sadaya Halangan didamel pikeun nyumponan sareng ngaleuwihan sarat BS EN 13374:2013 pikeun Kelas A.
    Salaku Produsén Protéksi Tepi profésional, anjeun bakal gaduh kualitas anu saé 2.6m Make-Up Mesh Barrier ti APAC.

  • Edge Protection Make Up Mesh Barrier 1.3m Construction Site

    Protection Tepi Jieun Up bolong panghalang 1.3m Loka Konstruksi

    Makeup Mesh Barrier 1.3m dianggo dina kombinasi sareng 1.3m TG Mesh Barrier pikeun nampi jangkungna sinyalna tambahan.
    Nalika anjeun masang Makeup Mesh Barrier 1.3m dina luhureun 1.3m TG Mesh Barrier, anjeun bakal gaduh sistem panyalindungan ujung jangkungna sinyalna 1.8m.
    Kait di handapeun makeup Mesh Barrier 1.3m nyaéta pikeun ngonci sareng posisi 1.3m Makeup Mesh dina posisi anu tangtu kana 1.3m Makeup Mesh Barrier.
    APAC mangrupikeun pasangan Makeup Mesh Barrier 1.3m profésional anjeun Di Cina. Sadaya Halangan diproduksi dumasar kana standar EN 13374 sareng AS / NZS 4994.

  • AS 4994.1 Temporary Edge Protection Extension Post

    AS 4994.1 Samentara Tepi Protection Extension Post

    APAC mangrupikeun Produsén Safedge Extension Post Di Cina. The Safedge Edge Protection Extension Post nyaéta komponén Safedge Edge Protection APAC.

    Anjeun tiasa manjangkeun jangkungna sistem panyalindungan ujung Safedge Bolt Down nepi ka 1,8 m kalayan tulisan ekstensi.

    Salaku Produsén Protéksi Tepi profésional, anjeun bakal mendakan garis las dina tulisan ekstensi anu seueur sareng aman.

    Dina Gawé sapopoé, APAC urang QC Kontrol Safedge Extension Post Quality tina Bahan Baku ka Kualitas Welding mun Ukuran Mock Up jeung Kapasitas Beban, jsb.

    Nyaritakeun Kami Persyaratan Transom Parancah Anjeun Pikeun Meunangkeun Harga Panganyarna.

  • Impact-Absorbing Capacity Steel 2.6m Extension Mesh Barrier

    Dampak-nyerep Kamampuh Steel 2.6m Extension bolong panghalang

    APAC mangrupakeun 2.6m Extension Mesh Barrier Produsén Di Cina. Anjeun tiasa mendakan 2.6m Extension Mesh Barrier pikeun manjangkeun jangkungna Sistem Perlindungan Tepi.

    Anjeun tiasa manjangkeun jangkungna sistem panyalindungan ujung Safedge Bolt Down nepi ka 1,8 m ku ngagunakeun panghalang bolong ekstensi 2,6m.

    Salaku Produsén Perlindungan Tepi profésional, anjeun bakal gaduh 2.6m Extension Mesh Barrier kualitas anu saé ti APAC.

    Sadaya Halangan Extension Mesh sapinuhna nyumponan sareng ngaleuwihan sarat tés anu diatur dina BS EN 13374:2013 pikeun Kelas A sareng Kelas B.

    Kirimkeun Kami 2.6m Extension Mesh Barrier Persyaratan Anjeun Pikeun Meunangkeun Harga Ayeuna.

  • Temporary Edge Protection 1.3m Extension Mesh Barrier

    Samentara Tepi Protection 1.3m Extension bolong panghalang

    APAC mangrupikeun Produsén sareng Pemasok Extension Mesh Barrier 1.3m Di Cina. Anjeun tiasa nganggo 1.3m Extension Mesh Barrier pikeun ngalegaan Safedge Bolt Down Edge Protection system ka jangkungna 1.8m.

    1.3m extension bolong panghalang sok dipaké babarengan jeung safedge bolong panghalang 1.3m.APAC 1.3m ekstensi bolong panghalang ngamungkinkeun ngaropéa ku mékanisme konci Safedge Extension Post urang.

    1.3m Extension Mesh Barrier Galvanizing ditambah bubuk palapis ngajadikeun sistem bisa dipaké leuwih kali. Éta langkung awét tibatan produk anu sanés di pasar.

    Kirimkeun Panarosan Kami Pikeun Meunangkeun Harga Panghalang Bolong Extension 1.3m pangsaéna.

  • Concrete Slab Collective Edge Fall Protection Multi Slab Clamp

    Beton Slab koléktif Tepi ragrag Protection Multi slab clamp

    APAC ngahasilkeun sareng ngajual Clamp Multi Slab kualitas luhur. Éta saluyu sareng standar EN 13374, AS / NZS 4994. 1, AS / NZS 1170 sareng Standar OHSA.

    The Multi Slab Clamp mangrupakeun komponén pikeun APAC Slab Grab Edge Protection System, éta bisa clamped kana ujung slab, kayaning dina balkon atawa di wewengkon gawé dimana ieu pisan tinggi atawa euweuh siling.

    Clamp Multi Slab tiasa dianggo sacara horisontal sareng vertikal, sapertos tepi slab atanapi témbok anu nangtung. clamp nu cocog pikeun 30mm - 450mm ketebalan slab ku nyaluyukeun nut screw.

  • Adjustable Edge Bracket for Concrete Frame Edge Protection

    Adjustable Tepi Bracket pikeun Beton pigura Tepi Protection

    APAC's Adjustable Edge Bracket mangrupikeun komponén tina Edge Bracket Edge Protection System kami sareng dirarancang dumasar kana standar EN 13374, AS / NZS 4994, sareng OHSA.

    Anjeun tiasa nganggo APAC Adjustable Edge Bracket dina kami Edge Bracket Edge Protection System. Éta tiasa disaluyukeun dina arah horisontal sareng vertikal.

    APAC mangrupikeun produsén sareng supplier Adjustable Edge Bracket. Produksi dumasar kana Sistem Kontrol Kualitas ISO9001. Dina tingkat kaamanan, APAC's Adjustable Edge Brackets tiasa nyumponan syarat kaamanan panyalindungan ujung anjeun.

    Kirimkeun Kami Persyaratan Bracket Edge anu Bisa Disesuaikeun pikeun Meunangkeun Harga Panganyarna ti APAC.

  • Leading Edge Protection Slab Edge Bracket in Construction

    Anjog Tepi Protection Slab Tepi bracket dina Konstruksi

    The APAC slab ujung bracket bisa dipasang dina beton nyadiakeun panyalindungan ka ujung slab. Bracket ujung slab disayogikeun ku baud skru anu dikencangkeun sareng dicekel stabil ku nailing kana beton.

    APAC ngahasilkeun kurung ujung slab tina baja kelas S235 kualitas luhur. The Slab Tepi Bracket tube boga diaméter 57 mm sarta ngidinan sisipan kana 1.3m jangkungna TG Post atawa 1.8 m jangkungna TG Post.

    Salaku Produsén Slab Edge Bracket panyalindungan anu dipercaya anjeun di Cina, APAC ngabantosan anjeun nyiptakeun lingkungan kerja anu langkung aman di ujung anu unggul.

    Urang nyadiakeun rojongan pinuh pikeun kaperluan slab ujung bracket Anjeun, ti rundingan bébas, desain jeung pabrik sagala cara ngaliwatan ka pangiriman ka anjeun.

    APAC nawarkeun solusi ongkos éféktif pikeun kurung panyalindungan ujung. Pabrik state-of-the-art kami, staf berbakat sareng produksi profésional ngajantenkeun Slab Edge Bracket kami kualitas luhur sareng komponén anu pas dina sistem perlindungan ragrag situs kerja anjeun.

  • Walkway Counterweight Footplate for Construction Site Access

    Walkway Counterweight Footplate pikeun Aksés Loka Konstruksi

    Walkway Footplate dipaké salaku rojongan taneuh pikeun Walkway Barrier Edge Protection System urang. Éta tiasa dikonci dina sudut anu béda sareng tiasa ditambihan ku dasar stop kontak. Digabungkeun sareng Safedge Mesh Barrier 2.6m atanapi Safedge Mesh Barrier 1.3m, aranjeunna nawiskeun solusi pikeun ngadamel blokir sareng kandang samentawis. Éta bisa dipaké saluareun wewengkon ngarah, excavations, sarta wewengkon aksés.

    The Walkway Footplate ogé bisa aman anchored kana dek atawa slab ngagunakeun fixing luyu.

    Sistem Walkway Barrier Edge Protection mangrupikeun sistem anu stabil, kuat, sareng gancang.

    Éta tiasa dianggo dina dek formwork pikeun nyayogikeun zona demarkasi 1.98m deui ti ujung ngarah.

  • Socket Base

    Socket Base

    Dasar stop kontak nyaéta komponén dasar tina Safedge Bolt Down Edge Protection System. Dasar stop kontak Tepi Protection biasana anchored kana slab beton. APAC mangrupikeun Produsén dasar soket panyalindungan ujung Di Cina. Kami Ngahasilkeun Dasar Socket Protection Edge nurutkeun standar EN 13374 Kelas A & Kelas B, AS / NZS 4994.1, sareng standar OHSA.

    Anjeun tiasa masang dasar stop kontak pelindung ujung APAC dina sagala permukaan beton boh dina tahap pre-cast nganggo sisipan atanapi ku pangeboran. Kami ngaropea dasar soket panyalindungan ujung anjeun dumasar kana desain konstruksi anjeun ogé.

    Kirimkeun Kami Persyaratan Dasar Soket Perlindungan Tepi anjeun pikeun Meunangkeun Harga Kalapa.