beiye

Pos komprési

Compression Post  System Banner
APAC Nyadiakeun Solusi One Stop pikeun Fabrikasi Sistem Pos Kompresi Anjeun
Compression Post Systems dipaké pikeun masang panyalindungan ujung antara slabs beton jeung dina situasi séjén dina situs konstruksi. Éta utamana dipaké dina floors beton sarta soffit, tapi ogé bisa disadiakeun pikeun ngalereskeun sababaraha pigura baja.
Metodeu Sistim Post komprési bisa dipaké pikeun masang panel bolong dina jangkungna atawa sababaraha jangkung atawa masang panels handap kalawan jaring lemes tambahan dina soffit tanpa jangkar.
Ngagunakeun tulisan komprési ditéang jeung halangan bolong jeung jaring ngawadahan ngamungkinkeun sistem bukaan pinuh katutupan pikeun ngahontal. Panghalang bolong ngeureunkeun lebu sareng bahan tina asup atanapi ngantunkeun lantai sareng halangan kaamanan konstruksi tindakan salaku panyalindungan ragrag koléktif
Posts komprési bisa gampang dipasang ku dilegaan tube jero ka siling jeung securing sistem panyalindungan ujung samentara lajeng ngaktipkeun pungsi komprési maké adjustment screw.
Komponén Sistem Pos Komprési APAC dianggo pikeun nyayogikeun panyalindungan ujung anu sami sareng metode anchoring atanapi bolting, tapi kalayan prinsip anu béda sareng langkung gancang.
Sistem pos komprési APAC dibenerkeun antara lantai beton sareng soffit tanpa jangkar pikeun nyayogikeun prosés pamasangan anu langkung gancang.
APAC geus dirancang sistem pos komprési na, unsur konci sistem ieu rarancang jeung operasi tina pos komprési adjustable, nu geus aman diposisikan tur dikonci kana tempat ti posisi nangtung lajeng dikomprés antara lanté beton jeung soffits ngaliwatan screw threaded. .
APAC karya samentara désainer nyieun kapuasan pamaké tina kamampuhan tina slabs beton ngadukung gaya ditumpukeun dina aranjeunna ku operasi mékanisme securing dina sistem pos komprési.
Pamasangan sistem pos komprési bakal sering diperlukeun dina edges slab ngarah, sakumaha tulisan teu anchored fisik atawa bolted kawas produk panyalindungan ujung séjén, care kudu dilaksanakeun pikeun mastikeun yén aksi Ngonci geus aman di tempat pikeun nyegah gerakan.
Dina kaayaan nu tangtu eta bisa jadi sasaena yén pos komprési ieu anchored dina dasarna, contona, lanté jangkung mun soffit jangkung, atawa dimana loading angin kamungkinan ngaronjat kayaning nalika maké jaring lebu.
Komponén Sistem Pos Komprési hampang sareng gampang dibenerkeun, ditempatkeun ogé pikeun ngawatesan kamungkinan jalma atanapi bahan ragrag, sareng gampang dipasang dina ujung slab ngarah.
Tulisan pikeun sistem pos komprési nyaéta pagawean permukaan galvanized panas-dipped, permukaan bubuk palapis, sarta séng plated / permukaan electroplated sadia ogé.
Salaku urang terang sababaraha pausahaan di pasar make prop shoring / screw prop salaku pos komprési, terus terang diomongkeun, 6 sababaraha taun ka pengker, urang ngalakukeun hal anu sarua. Tapi numutkeun pangalaman urang, éta sanés ide anu saé. Éta sababna kami mendesain sistem pos komprési kami dina taun 2018.
Dibandingkeun sareng prop shoring, pos komprési tiasa dipasang langkung gancang sareng énténg, tiasa ngahémat énergi pagawé, sareng ningkatkeun produktivitas.
Upami anjeun ngagaduhan patarosan atanapi syarat ngeunaan sistem pos komprési kami, hubungi kami ayeuna pikeun ngabahas langkung rinci.

Komponén

  • Edge Protection Construction Fence Panel Mesh Barrier 2.6m

    Tepi Protection Konstruksi pager Panel bolong panghalang 2.6m

    Safedge kaamanan bolong halangan 2.6m mangrupakeun halangan panyalindungan sistem kalawan infill bolong. Anjeun tiasa nyaluyukeun halangan bolong Safedge pikeun paménta panyalindungan ujung anjeun.

    APAC teh produsén paling profésional ti safedge bolong panghalang 2.6m di Cina jeung produk anu ngaapresiasi ku konsumén.

    Safedge Safety Mesh Barrier 2.6m ngahijikeun pigura, infill mesh, sareng toe board. safedge Safety Mesh Barrier 2.6m's design mantap ensures yén sistem teu ukur minuhan tapi ogé ngaleuwihan loba standar kaamanan kayaning EN13374 Kelas A, AS / NZS 4994.1.

    The Safedge Safety Mesh Barrier 2.6m dina panas-dipped galvanized jeung powder coating finish manjangkeun umur sistem panyalindungan ujung jeung nyegah korosi.

    Mangga ngirim Safedge kaamanan bolong panghalang syarat Anjeun pikeun harga kalapa.

  • Factory Supply Mesh Barrier 1.3m Construction Safety Fence

    Pabrik Supply bolong panghalang 1.3m Konstruksi Pager Kasalametan

    APAC Safedge Mesh Barrier 1.3m mangrupikeun Bagian Perlindungan Tepi. Ieu guardrail Unsur tina System Protection Tepi.

    Anjeun tiasa nganggo APAC Safedge Mesh Barrier di Bolt Down Edge Protection System kami, Slab Grab Edge Protection System, Slab Edge Bracket Edge Protection System, Stair Edge Protection, Steel Frame Edge Protection, sareng Formwork Edge Protection System.

    APAC mangrupikeun Produsén ahli Safedge Mesh Barrier. Produksi Safedge Mesh Barrier 1.3m Steel kami dumasar kana Sistem Kontrol Kualitas ISO9001. Dina pangaturan kaamanan, Safedge Mesh Barrier APAC saluyu sareng standar EN 13374, AS 4994, sareng OHSA.

    Kirimkeun Kami Persyaratan Safedge Mesh Barrier Anjeun Pikeun Meunangkeun Harga Panganyarna ti APAC.

  • Building Construction Safety 2.9m Long Distance Mesh Barrier

    Kasalametan Konstruksi Gedong 2.9m Panghalang Bolong Jarak Jauh

    APAC mangrupikeun produsén Cina sareng panyadia panyalindungan tepi kalayan pangalaman mangtaun-taun sareng kami nawiskeun rupa-rupa solusi halangan pikeun nyumponan kabutuhan panyalindungan ujung anjeun. 2.9m jarak jauh bolong panghalang nyaéta solusi panghalang kami dirancang husus pikeun pasar Amérika Kalér.

    Sadaya halangan kami didamel tina bahan galvanis sareng tiasa disaluyukeun dina warna naon waé tina rentang warna RAL / Panton. Anjeun ogé tiasa nempatkeun stiker logo perusahaan dina halangan bolong jarak jauh 2.9m kami pikeun ningkatkeun kasadaran merek anjeun dina situs.

    Salaku komponén tina sistem panyalindungan ragrag urang, APAC 2.9m jarak jauh bolong panghalang bisa ngonpigurasi di mana wae lingkungan aréa gawé jeung nyadiakeun panyalindungan ujung optimum.

  • Concrete Frame Full Height Edge Protection Compression Post

    Pigura beton Full Jangkungna Tepi Protection komprési Post

    Pos komprési mangrupakeun pos panyalindungan ujung kaamanan pikeun instalasi di lantai ka siling jeung kaayaan sejenna dina situs konstruksi. Gancang jeung gampang pikeun ngadegkeun, pos komprési nyadiakeun jangkungna lanté nepi ka 3.5m (11'6″) pikeun pinuh ngandung soffit. Tulisan komprési tiasa gampang dipasang ku ngalegaan tabung jero kana siling teras ngaktipkeun pungsi komprési via jack screw di handap.

    Ngagunakeun pos komprési APAC ditéang jeung halangan bolong ngamungkinkeun pikeun bukaan katutupan pinuh. Dewan toe terpadu kana halangan bakal nyegah lebu jeung bahan ti asup atawa ninggalkeun lantai jeung halangan bolong tindakan minangka panyalindungan ragrag koléktif.

  • Compression Post Barrier Clip for Full Height Edge Protection

    Klip Panghalang Post Komprési pikeun Perlindungan Tepi Jangkungna Pinuh

    APAC's Compression Post Barrier Clamp dirancang pikeun dianggo sareng Compression Post Edge Protection System, kantétan anu kuat sareng hampang anu tiasa disaluyukeun kana posisi naon waé dina pos komprési nalika dianggo babarengan sareng halangan.

    The Compression Post Barrier Clip nyadiakeun solusi anu cerdas pikeun nyaluyukeun jangkungna panghalang, nempatkeun panghalang bolong aman dina posisi anu diperyogikeun.

    APAC mangrupikeun produsén klip panghalang pos komprési di China sareng anjeun tiasa mendakan sadaya jinis sistem panyalindungan tepi di hiji tempat di APAC. Urang rancang klip komprési pos panghalang boh dina lambaran logam galvanized atawa dina finish electro-galvanized, persis kana kabutuhan tepat proyek Anjeun.