beiye

Profil Perusahaan

Anjog Jalan Dina Konstruksi Tepi Protection

Curug bakal ngabalukarkeun tatu di tempat gawé anu teu bisa ditarima tur bisa dihindari, sarta bisa ngakibatkeun stoppage tina worksite, pisan mangaruhan kamajuan.
Aplikasi sistem panyalindungan tepi samentawis tiasa ngirangan résiko ragrag, sareng éta anu urang lakukeun dina 8 taun katukang.
APAC Builders Equipment Co., Ltd mangrupikeun perusahaan Cina anu tumuwuh gancang, museurkeun kana pamekaran téknis perlindungan tepi sareng pikeun nyumponan kabutuhan pasar, sareng nyayogikeun produk panyalindungan ujung konstruksi inovatif kalayan luar biasa. palayanan.
Situs wéb ieu mangrupikeun jalur komunikasi langsung antara anjeun sareng tim ahli kami, ogé nyayogikeun aksés kana solusi lengkep pikeun kabutuhan proyék anjeun, dukungan téknologi, sareng dokumén sarat langkung seueur.
Ngan ngahubungan kami, sarta kami bakal senang nangtung ku anjeun.

Hayu urang ngobrol Ngeunaan Proyék Anjeun

Taros Kami

Sistem Kami Berorientasi Ka Peryogikeun Perlindungan Tepi Anjeun

idea of our products (2)

ngarah global sistem panyalindungan ujung beton pikeun proyék-proyék konstruksi beton, mantuan nyieun situs konstruksi aman tur ngajaga kahirupan pagawe. 

idea of our products (3)

Dimekarkeun mandiri pos komprési nyaeta serbaguna sarta fléksibel pikeun solusi jangkungna pinuh, nu sasuai jeung EN 13374 na OHSA, sarta eta bisa dipasang tanpa bor jeung euweuh parabot diperlukeun.

idea of our products (4)

tipena béda solusi sistem guardrail kalawan standar OSHA loba dipaké di gudang, operasi industri, situs konstruksi, rooftop atawa parapet tanpa guardrails.

idea of our products (5)

Sistem panyalindungan ujung tangganyegah pagawe ragrag turun ti staircase tanpa panyalindungan. Clamp tangga APAC langkung gancang sareng langkung aman tibatan pola pagar tradisional.

idea of our products (1)

The kipas jaring kaamananmangrupakeun sistem panyalindungan ujung fléksibel dina konstruksi tinggi-naékna. Cai mibanda kamampuhan unik pikeun adaptasi wangunan beton jeung Parancah, nyekel ragrag objék, lebu jeung jalma.

Perusahaan kami

Saha Urang

Salaku pamimpin dina sistem panyalindungan tepi pikeun industri konstruksi, APAC parantos suksés nyayogikeun klien ageung sareng alit kalayan produk kaamanan tempat kerja langkung ti 8 taun.
Kami parantos ngagaduhan 7 séri sistem panyalindungan ujung kalayan langkung ti 200 jinis produk, aplikasi pikeun proyék-proyék beton, struktur baja, pigura formwork, Parancah, rooftop, operasi industri sareng saterasna.
Tujuanana pikeun nyayogikeun lingkungan kerja anu langkung aman, dugi ka ayeuna, kami salawasna ngajaga standar kaamanan anu paling luhur sareng nyayogikeun komponén sareng bagian panyalindungan ujung anu paling luhur. Sadaya komponén diproduksi saluyu sareng EN 13374, OSHA 1926.502, AS / NZS 4994.1 sareng AS / NZS 1170 jsb. Produkna dijual panas di Amérika Kalér, Eropa, Australia, Wétan Tengah sareng Asia Tenggara.
Duanana ODM / OEM jasa disadiakeun di situs produksi urang sorangan, dirojong ku teknisi husus ti konsep CAD mun Productions.
Aya tantangan dina mésér ti Cina?
Anjeun salawasna tiasa ngandelkeun jasa turnkey kami, tim proaktif kami bakal ngadukung proyék anjeun salamina.
Lamun museurkeun salah sahiji solusi urang, ngan ngobrol ngeunaan proyék anjeun ayeuna.

who-we-are(1)
our-aim

Tujuan Urang

Ragrag ti jangkung mangrupikeun panyabab nomer hiji tina tatu sareng maotna anu aya hubunganana sareng konstruksi.
Sanaos téknologi canggih anu ayeuna kami anggo parantos nyiptakeun genah pikeun anu damel di situs konstruksi, kaamanan ogé kedah janten prioritas.
Unggal leungitna kahirupan mangrupikeun tragedi pikeun kulawarga, sareng sadaya maotna ieu tiasa dicegah.
Ilaharna, suppliers panyalindungan ragrag fokus kana produk, tapi urang pikir iwal produk ongkos-éféktif, éta bakal leuwih mantuan mun némbongkeun Anjeun dasar sistem panyalindungan ujung na kumaha carana dianggo aman di jangkung.
kami komitmen pikeun terus-terusan ngudag inovasi téknologi dina panangtayungan ujung, ku kituna urang sadayana tiasa nyumponan kabutuhan kaamanan situs konstruksi para nasabah, bahkan dina proyék anu paling rumit, mastikeun yén tempat kerja aman sakumaha anu tiasa.

Misi kami

● Pikeun panalungtikan sarta milih solusi katuhu nu cocog proyék anjeun sarta sarat légal
● Pikeun nyadiakeun hidayah teknis punjul pikeun proyék Anjeun.
● Pikeun digawé raket sareng anjeun dina unggal léngkah kamajuan pikeun moto ideu anjeun.
● Pikeun mastikeun kualitas punjul tina pilihan bahan baku pikeun manufaktur skala pinuh saméméh shipped kaluar
● Pikeun ngidinan institutes pihak katilu otoritatif pikeun ngalaksanakeun tés dina produk urang minuhan standar internasional
● Pikeun jadi pilihan kahiji anjeun ku achieving kualitas punjul, pangiriman timely sarta layanan sanggeus-jualan alus teuing.

our-mission