beiye

Koléktif EN13374 Tepi Protection Stair Clamp pikeun Stairway

Koléktif EN13374 Tepi Protection Stair Clamp pikeun Stairway

Katerangan pondok:

The Stair Clamp dipaké salaku clamp pikeun panangtayungan ujung samentara dina tangga. Ku ngagunakeun clamp ieu, prosés pangeboran liang bisa ngaleungitkeun nalika masang panyalindungan ujung.

Clamp Tangga tiasa diputar sareng diputar sareng tiasa dipasang kalayan operasi anu sederhana tanpa ngarusak permukaan tangga. clamp ngabogaan bracket terpadu pikeun pos Safedge 1.2m jeung handrails adjustable dipasang dina tulisan.

Alat clamping Stair spésifik salami fase produksi staircase ningkatkeun kualitas sareng kasalametan metode ieu. Clamp tangga panyalindungan tangga sareng komponenana saluyu sareng BS EN 13374.


Rincian produk

Tag produk

spésifikasi:

Kodeu: 101018
Beurat: 9,0 kg
Séng Plated Surface
Dimekarkeun salaku pilihan ngaropéa alternatif pikeun basa stop kontak
Cocog jeung sagala profil stair, tuang-di-tempat, prefabricated, atawa tangga baja
Clamps mékanis
adjustable ditukeurkeun sarta fléksibel

Kumaha urang mastikeun panyalindungan ujung kualitas Stair Clamp?

Raw-Material-Examination

Ujian Bahan Baku

Mechanical Testing

Tés mékanis

Welding-Examination

Ujian las

Raw-Material-Examination

Ujian Dimensi

Examination

Ujian Majelis

Loading-Capacity-Test

Nguji Kapasitas Muatan

Naha APAC Edge Protection Stair Clamp?

Why-APAC-Edge-Protection-Stair-Clamp?

Clamp has dina Sistim Protection Stair Tepi

Sacara tradisional, aksés aman sareng jalan kaluar ka tangga dina proyék gedong ditangtayungan ku komponén tubular atanapi metode guardrail kawates.

APAC parantos ngembangkeun alat penjepit tangga khusus ieu pikeun ngempelkeun tapak tangga. Kalayan metodeu ieu, waktos pamasangan parantos ningkat pisan.

Ngagunakeun clamp Stair masang sistem panyalindungan ujung bisa minuhan rupa-rupa kaperluan, horisontal, vertikal, sarta dina tangga dina sudut nu beda.

Clamp Tangga gancang sareng gampang dipasang dina tangga, tiasa dianggo dina dua sisi kénca sareng katuhu, sareng gaduh benang anu kuat pikeun nyaluyukeun kana ketebalan anu béda tina slabs tangga.

Clamps tangga bakal dibenerkeun kana pos kaamanan APAC jeung tulisan bisa dipasangan ku Handrails adjustable urang atawa panels Tangga.

Sagala kaperluan clamps tangga kami, mangga ngahubungan kami!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami