beiye

Clamp on Stair Tepi Protection System

Clamp on Stair Edge Protection System Banner
Kaamanan Clamp on Stair Tepi Protection Systems pikeun Precast Beton Staircases
Aya resiko atra yén operatives Anjeun bisa turun tina staircase lamun staircase teu dilengkepan panyalindungan ujung samentara. APAC parantos ngembangkeun clamp samentawis lengkep dina sistem panyalindungan ujung tangga.
Sistim panyalindungan ujung urang bisa clamped dina stringers of staircase, éta pisan gancang pikeun ngadegkeun tur ngabongkar. Ngahindarkeun waktos reureuh sareng ngahémat artos pikeun proyék anjeun.
APAC Clamp on Stair edge protection system parantos dirarancang kalayan merhatikeun kasalametan pagawé. Sistim nu geus dirancang kalayan betah instalasi tur ngaleupaskeun sistem dina pikiran tur mangrupakeun pamutahiran signifikan dina sistem handrail stair tradisional.
Kami terus ningkatkeun sistem panyalindungan ujung tangga kami. Urang nyadiakeun nilai maksimum sarta kinerja pikeun konsumén urang.
Sistem Clamp on Stair Edge kami ngamungkinkeun aksés gampang nalika konstruksi. Ku cara masang sistem panyalindungan ujung samentara anu dijepit dina tangga, kontraktor tiasa ngahemat jam-jam anu berharga pikeun karyawan naék tangga.
Meuli clamp APAC dina sistem panyalindungan ujung tiasa nyingkahan biaya sewa anu mahal sareng ningkatkeun garis handap anjeun. Gantina mayar nyéwa bulanan, anjeun tiasa ngahémat waktos sareng artos ku cara nambihan sistem panyalindungan tepi tangga samentawis kami ka tawaran anjeun.
Kalayan sistem Clamp on Stair Edge Protection APAC, koperasi anjeun henteu kedah deui nganggo tali kaamanan dina tangga. Clamp on Stair Edge Protection System kami henteu meryogikeun penetrasi slab. Sistim nu bisa ditukeurkeun jeung adjustment fléksibel, Cocog jeung sagala profil staircase, in-situ, pre-cast, atawa baja.
APAC Clamp on Stair Edge Protection System diwangun ku tilu komponén: 1. Jepitan Tangga 2. Tangga Pos 3.Tumbu Bar / Handrail
APAC dirancang husus clamp tangga pikeun staircase nu. Anjeun tiasa sacara gampil masang jepitan tangga kami ka tangga, sareng jepitan tangga tiasa nyayogikeun cengkraman anu kuat pikeun ngamankeun diri kana tangga.
Sakali jepitan tangga dipasang, anjeun tiasa masang pos kaamanan tangga sareng pegangan. Clamp Tangga ngagaduhan Clamp Mékanis pikeun adjustment gancang. Jarak maksimum dua jepitan tangga nyaéta 2.5m, nyumponan sadaya standar OSHA, ANSI, sareng EN 13374 anu berlaku.
Pos Kasalametan Tangga ngabantosan pikeun nyumponan peraturan kaséhatan sareng kaamanan anu ketat anu ditumpukeun dina situs konstruksi, anu meryogikeun pamasangan halangan tangga pelindung pikeun padamelan anu dilaksanakeun dina jangkungna. Unggal pos dijieun tina bagian buleud 48mm sarta disambungkeun ka clamps stair maké pin atanapi pin terpadu.
Handrails APAC pikeun clamp dina sistem tangga disebut ogé Link Bar. Éta adjustable tina 0.8m-1.5m atanapi 1.5m-2.5m, anjeun tiasa nyocogkeun aranjeunna ka pos kaamanan stair ku pin kancing. Salaku komponén utama pikeun clamp kami on sistem panyalindungan ujung, éta nyadiakeun reiling kaamanan kuat salila konstruksi.
Ngajagi tangga tiasa janten tugas anu sesah sabab ukuran tangga tiasa bénten pisan. Kabéh clamp kami on solusi panyalindungan ujung tangga dilengkepan handrails telescopic unik / link bar. Éta hartosna anjeun henteu kedah motong tabung tradisional kana ukuran anu diperyogikeun.
APAC nyadiakeun panyalindungan tepi samentara pikeun tangga, badarat tangga, sarta wewengkon picilakaeun lianna salila situs konstruksi wangunan Anjeun. Kontak wawakil kami pikeun leuwih rinci.

Komponén

  • Collective EN13374 Edge Protection Stair Clamp for Stairway

    Koléktif EN13374 Tepi Protection Stair Clamp pikeun Stairway

    The Stair Clamp dipaké salaku clamp pikeun panangtayungan ujung samentara dina tangga. Ku ngagunakeun clamp ieu, prosés pangeboran liang bisa ngaleungitkeun nalika masang panyalindungan ujung.

    Clamp Tangga tiasa diputar sareng diputar sareng tiasa dipasang kalayan operasi anu sederhana tanpa ngarusak permukaan tangga. clamp ngabogaan bracket terpadu pikeun pos Safedge 1.2m jeung handrails adjustable dipasang dina tulisan.

    Alat clamping Stair spésifik salami fase produksi staircase ningkatkeun kualitas sareng kasalametan metode ieu. Clamp tangga panyalindungan tangga sareng komponenana saluyu sareng BS EN 13374.

  • HSE Safety Post 1.2m Construction Leading Edge Protection

    HSE Kasalametan Post 1.2m Konstruksi Anjog Tepi Protection

    Tulisan Safedge 1.2m mangrupikeun komponén nangtung tina sistem panyalindungan ujung Safedge Bolt Down kami.

    Sistem panyalindungan ujung Safedge Bolt Down sareng komponén kami dirancang sareng diproduksi saluyu sareng standar EN 13374 sareng AS / NZS 4994.1.

    The Edge Protection Safedge Post 1.2m terpadu sareng dua pin kait pikeun ngonci halangan bolong dina posisi. Desain ieu ngamungkinkeun anjeun teu nganggo klip panghalang bolong tambahan. Ogé, mékanisme ngonci husus ngajadikeun pos-instalasi pisan gampang jeung gancang.

    Hot-dipped galvanized Edge Protection Safedge Post 1.2m méré Anjeun sistem panyalindungan ujung awét pikeun jangka panjang.

    Mangga kirimkeun kami syarat Safedge Posts Protection Edge anjeun pikeun harga kalapa.

  • Adjustable Link Bar Handrail for Stairwell Edge Protection

    Adjustable Patalina Bar Handrail pikeun Protection Tepi Stairwell

    Handrails adjustable mangrupakeun bagian integral tina sistem panyalindungan ujung urang. Éta téh dipaké pikeun nyetél panyalindungan ragrag koléktif pikeun tangga, shafts, sarta bukaan.

    Bukaan témbok bisa diamankeun ku panangtayungan ujung ku cara maké kurung témbok dina saban gigir bukaan nu handrail adjustable lajeng dipasang.

    The Handrails adjustable sadia dina dua ukuran béda, 0.9m-1.5m, sarta 1.5m-2.5m, sahingga nampung bukaan ti 0.9m ka 2.5m.

    Solusi panyalindungan ujung handrail anu tiasa disaluyukeun ieu ngagampangkeun nyabut sareng nempatkeun deui panyalindungan ragrag nalika ngalaksanakeun sababaraha jinis padamelan, bari ogé nyéépkeun rohangan pikeun sababaraha jinis alat timah.