beiye

Gedong Loka Kasalametan Net Fan ragrag Protection Bottom bracket

Gedong Loka Kasalametan Net Fan ragrag Protection Bottom bracket

Katerangan pondok:

The Bottom Bracket mangrupakeun kantétan tina Sistim Fan Net Kasalametan. Hal ieu dipasang ka lantai handap ku bolts screw pikeun nyadiakeun rojongan pikeun sistem.

The Safety Net Bottom Bracket nyadiakeun bearing hadé dina ujung slab sarta ogé nyandak sambungan jangkar tina APAC Fan ka slab handap.

Salila manufaktur, Safety Net Fan Bottom Brackets diproduksi dumasar kana manajemén ISO 9001. Nalika kami mastikeun anjeun kualitas las numutkeun syarat CE ISO 3834 sareng EN 1090.

Pikeun nganggo Bottom Bracket, anjeun kedah masang jarakna 100mm ti ujung slab. Jeung ketebalan slab kudu leuwih ti 150mm.


Rincian produk

Tag produk

spésifikasi:

Kodeu: 108004
Beurat: 3,50 kg
Sasuai jeung EN 13374-A
Hot-dip Galvanized Surface

Kumaha urang mastikeun kualitas Safety Net Fan Bottom Brackets?

Raw-Material-Examination
Ujian Bahan Baku
Mechanical Testing
Tés mékanis
Welding-Examination
Ujian las
Raw-Material-Examination
Ujian Dimensi
Examination
Ujian Majelis
Loading-Capacity-Test
Nguji Kapasitas Muatan

Naha APAC Safety Net Fan Bottom Brackets?

sing584dg (1)

Kasalametan Net Fan System dina Rangka Beton

sing584dg (2)

Kasalametan Net Fan Unit

Anjeun teu kedah nerapkeun sagala parabot panyalindungan ragrag séjén nalika Fan Net Kasalametan dirakit di tepi slab salila konstruksi.

Kurung Handap Kipas Net Kasalametan APAC sacara otomatis dikonci kana tabung jero kutub teleskopik.

Pikeun instalasi, Loosen nut jeung baud securing bracket handap, geser kana posisi on slab jeung tighten nut jeung baud deui pikeun ngamankeun bracket handap di tempat.

Sacara rinci nunjukkeun kumaha bracket handap (BAGIAN E) kedah linggih dina ujung slab beton nalika dipasang leres.

Bor 1 x Ø12.5mm / ؽ "liang, 90mm / 3½" jero. Liang alternatif dina bracket (BAGIAN E) bisa dipaké pikeun nyegah rebar

Ngamankeun bracket handap (BAGIAN E) kana slab beton maké 1 x ØM12.5 x 75mm / ؽ" x 4" baud (Thunderbolt atawa sarimbag.

Sagala sarat tina bracket handap, mangga ngabejaan urang!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami