beiye

Base Guardrail System

Base Guardrail System Banner
APAC- Ahli Base Guardrail System Produsén
The APAC Base Guardrail System mangrupakeun cara basajan, gancang, jeung ekonomis pikeun ngawangun sistem handrail samentara. Sistem ieu dianggo pikeun mastikeun kasalametan pagawe sareng ningkatkeun produktivitas dina waktos anu sami.
Dasarna bolted kana permukaan luhur slab sareng nyegah tipping. Sistim guardrail dasar bisa dipaké dimana wae dimana panyalindungan ragrag diperlukeun dina ujung ngarah.
APAC ngahasilkeun sareng pasar sistem pagar pagar dasar anu nyumponan sareng ngaleuwihan standar OSHA 29 CFR 1926.502, 1910.23 sareng EN 13374 Kelas A.
The Base Guardrail System mangrupakeun solusi panyalindungan ragrag gampang tur gancang. Gampang diadaptasi kana kaayaan situs proyek Anjeun, dasarna bisa gancang ngonpigurasi pikeun nyadiakeun panyalindungan ujung samentara.
APAC nawiskeun desain modular pikeun sistem guardrail dasar kalayan rel kaamanan guardrail adjustable pikeun mastikeun kalenturan. Hatur nuhun kana komponén anu tiasa dianggo deui, sistem éta tiasa dianggo dina proyék-proyék sanés ka hareup.
Sistem guarding base kami ngamungkinkeun pikeun assembly on-situs tur euweuh pangalaman diperlukeun pikeun instalasi. Komponén tiasa gampang dibungkus dina palet pikeun transportasi atanapi neundeun.
Sistem guardrail dasar APAC nyegah jalma anu damel di jangkungna ngahontal daérah anu aya résiko ragrag. Sistem kami gampang dipasang; sahingga ngurangan waktu instalasi sahingga ngahemat biaya instalasi.
Sistem guardrail dasar APAC mangrupikeun sistem panyalindungan ragrag anu paling ekonomis sareng pilihan anu saé pikeun nyegah operator ragrag tina situs konstruksi.
Komponén Sistim Guardrail Dasar APAC nyaéta:
1.Socket Base Dasar stop kontak dijieunna tina bahan S235, footplate nyaeta 120x120x6mm. Las pipah diaméterna 45mm dina luhureun éta pikeun ngantepkeun guardrail dipasang.Socket Base

Socket Base pikeun Base Guardrail System

2.Guardrail Post Pos guardrail boga tilu kait dilas dina tabung, kait keur pas nu handrails jeung kayu atawa baja toe dewan. Pos guardrail tina sistem guardrail dasar nyaéta permukaan galvanized.Guardrail Post
3.Galvanized handrails The galvanized handrail geus sadia dina opat tebih, beungeut galvanized boga lalawanan karat alus. 1m, 1,5m, 2m, 2,5mHandrails for the base guardrail system

Handrails pikeun sistem guardrail dasar

Handrail pikeun sistem guardrail dasar dijieunna tina tube diaméterna 40mm kalayan ketebalan témbok 1.5mm. Flattened dina duanana tungtung na kalawan opat liang 14x85mm pikeun ngidinan pikeun adjustment panjang.

Base-Guardrail-System Base Guardrail System Majelis

APAC ngahasilkeun bagian-bagian Base Guardrail System kana standar anu luhur sareng harga anu berpatutan. Kami gaduh téknologi, pangalaman, sareng alat manufaktur anu dipikabutuh pikeun ngahasilkeun bagian-bagian System Guardrail System anu berkualitas tinggi. APAC tiasa nyumponan kabutuhan kasalametan anjeun pikeun Base Guardrail System.
APAC Manufaktur nawarkeun tipena béda sistem handrail samentara, ti Base Guardrail Systems, Roof Guardrail Systems, Slab Grabber Guardrail Systems pikeun Parapet Guardrail Systems, APAC nyiptakeun lingkungan diwangun anu aman pikeun anjeun!
APAC boga sagala kaahlian jeung kamampuhan pikeun produksi bagian Base Guardrail System, nu ngajadikeun urang salah sahiji pabrik luhur di Cina.
Kalawan sababaraha taun usaha, APAC Base Guardrail System dipercaya ku luhureun 50 pausahaan jeung merek di dunya konstruksi. APAC parantos ngadegkeun kerjasama anu saé sareng seueur perusahaan sareng kami yakin yén anjeun ogé bakal sugema ku produk sareng jasa kami nalika anjeun damel sareng kami.
Naha anjeun distributor, supplier, importir, atanapi pangguna akhir, APAC mangrupikeun pilihan anu pangsaéna! Contact us pikeun inpo nu leuwih lengkep!

Komponén

  • Socket Base Bolt-on Edge Protection in Concrete Construction

    Socket Base Bolt-on Edge Protection dina Konstruksi Beton

    Socket Base Foot didamel tina baja kelas S235 kualitas luhur. Eta nyadiakeun rojongan dasar pikeun Base Guardrail System.
    Salaku pilihan utama anjeun, APAC ngahasilkeun Socket Base Foot pikeun syarat panyalindungan ragrag anjeun. Salaku tambahan, APAC mangrupikeun Mitra Guardrail Base khusus anjeun dina industri konstruksi.
    APAC nyayogikeun solusi anu épéktip pikeun Guardrail Socket Base Foot anjeun kalayan produksi kualitas, fasilitas, sareng staf anu berbakat.
    Anjeun tiasa sacara gampil dipasang APAC urang stop kontak Base Foot dina luhureun beungeut slab, dua liang dina stop kontak Base Footplate pikeun bolting suku ka beton nu.

  • OHSA Standard Fall Protection Guardrail Post with High Quality

    OHSA Standar ragrag Protection Guardrail Post kalawan Quality High

    Guardrail Post dijieun tina S235 Kelas bahan baja galvanized. Éta nyayogikeun dukungan pos pikeun Sistem Guardrail Base anjeun.
    Salaku Guardrail Post anjeun pikaresep supplier sareng pasangan pikeun kaamanan konstruksi, APAC ngahasilkeun Pos Guardrail kualitas luhur pikeun nyumponan sarat panyalindungan ragrag tina situs konstruksi anjeun.
    Kalayan fasilitas canggih, staf berbakat, sareng produksi kualitas, APAC nyumponan sadaya kabutuhan pos pagar.
    Anjeun tiasa sacara gampil nyelapkeun Pos Guardrail APAC kana Socket Base Foot. Anjeun tiasa nyambungkeun sareng ngonci pos guardrail kana suku dasar stop kontak ku pin konci. Tilu kait di dinya kanggo masang gagang pagar sareng papan jempol.

  • Affordable Safety Guardrail Handrail for Fall Protection

    Affordable Kasalametan Guardrail Handrail pikeun Protection ragrag

    Handrails APAC Guardrail didamel tina pipa baja kelas S235 kualitas luhur. Diaméter tabung nyaéta 40 mm sareng ketebalan témbokna 1,5 mm.
    APAC handrail mangrupakeun rel kaamanan lightweight. Pikeun masang sistem guardrail dasar anjeun kedah pasang handrail kana kait tina tulisan guardrail.
    Salaku supplier mumpuni anjeun sistem guardrail, kami mastikeun yén anjeun tiasa ngadamel panyalindungan ragrag tanpa worries kalawan handrails kami.
    APAC nawiskeun solusi anu efektif pikeun pos pagar anjeun kalayan produksi kualitas, fasilitas, sareng staf anu berbakat. Kami fokus kana pamekaran téknis, ngajantenkeun urang ahli dina nyumponan syarat pagar pembatas anjeun sareng populer di dunya.