beiye

Aluminium Beam clamp Tepi Protection System

Aluminium Beam Clamp Edge Protection System Banner
Hiji pendekatan anyar pikeun kaamanan gawé-di-jangkungna - Aluminium Beam Clamp Edge Protection System
Naha anjeun milarian produsén anu dipercaya tina Sistem Perlindungan Tepi Beam Clamp Edge pikeun situs konstruksi anjeun? APAC mangrupikeun tempat anu pangsaéna pikeun anjeun sumping. Kami mangrupikeun produsén Aluminium Beam Clamp Edge Protection System sareng supplier sareng pangalaman langkung ti 7 taun.
APAC aluminium beam clamp Sistim panyalindungan ujung dirancang pikeun nyadiakeun panyalindungan ujung pikeun balok aluminium dina konstruksi formwork slab. Sapertos Aluma Beams, Peri Beams, RMD Beams.
Sistem ieu ngagaduhan tilu bagian:
1.Aluminum Beam Clamp 2.Safety Post 3.Mesh Guard/Mesh Barrier
Edge Protection Aluminium Beam Clamp cocog pikeun sadaya jinis stringer sareng joist anu paling umum. Panas Dipped Galvanized Surface. Sanggup nahan tabung pos pikeun instalasi gancang jeung gampang sarta ngaleupaskeun.
APAC dirancang pikeun nyadiakeun kinerja maksimum sarta versatility dina panyalindungan ujung pikeun sistem formwork kalawan minimum komponén.
Clamps balok aluminium anu pas gancang kami dirarancang kalayan fitur unik pikeun ningkatkeun produktivitas, kinerja, sareng daya tahan sistem panyalindungan tepi.
Desain dedicated tina sistem panyalindungan ujung balok aluminium APAC clamp ensures yén komponén APAC teu bingung jeung sistem konstruksi formwork lianna. Sajumlah leutik komponén tur pallets ngaropéa, nu pohara mantuan pikeun kontrol stock na simplify penanganan dina situs.
Sistim APAC Aluminium Beam Clamp diwangun ku ngan sababaraha komponén basajan. Komponén ieu tiasa dipasang gancang sareng gampang dina situs konstruksi, bari tetep nyayogikeun panangtayungan ujung anu kuat sareng dipercaya.
APAC nyayogikeun panyalindungan ujung anu gancang, kuat, sareng efektif pikeun sistem formwork méja diwangun ku Balok Aluminium dina zona kerja.
Mékanisme ngonci unik tina clamps balok aluminium mastikeun yén sistem APAC Tepi Protection dipasang gancang sarta gampang nyadiakeun panyalindungan instan.
APAC Aluminium Beam Clamp EPS anu kuat parantos dirarancang sareng diproduksi pikeun nyayogikeun kakuatan sareng daya tahan anu unggul dina konstruksi panel kuadrat sareng kuat.
APAC mangrupikeun produsén sareng supplier spesialis panyalindungan ragrag anjeun. Urang nyadiakeun panyalindungan kaamanan pikeun pagawe gawé bareng beam beam aluminium dina prosés ngabentuk beton. Sistem Aluminium Beam Clamp Edge Protection kami nawiskeun panyalindungan anu langkung saé tibatan sistem pagar pembatas tradisional, utamina berkat penjaga bolong kaamanan anu langkung kuat.
Sadaya komponén pikeun sistem panyalindungan ujung Aluminium Beam dirancang pikeun sabagian basajan tur boga finish permukaan husus. The aluminium Beam clamps sarta tulisan kaamanan anu panas-dipped galvanized jeung panghalang bolong pikeun sistem panyalindungan ujung kami geus pre-galvanized ditambah perlakuan permukaan bubuk-coated.
Sadaya perawatan permukaan ieu ngajantenkeun produk panyalindungan ujung kaamanan urang langkung tahan ka korosi sareng manjangkeun umur komponén, sahingga ngirangan biaya anjeun.
Clamps Aluminium Beam kami pikeun sistem panyalindungan ujung formwork tiasa disaluyukeun. Aranjeunna nampung balok aluminium tina 60-150mm lega. Sanaos proyék anjeun nganggo balok aluminium ti supplier anu béda, Clamp Aluminium Beam kami tiasa dianggo.
APAC urang Aluminium Beam Clamp Tepi Protection System mastikeun conforms kana sarat tina standar di nagara béda jeung wewengkon. Kawas BS EN 13374, OSHA 1926.502, AS / NZS 4994.1, AS / NZS 1170, sarta sarat panyalindungan ujung HSE, OSHA ngarah panangtayungan ragrag.
Kirimkeun Pananya ka Kami Pikeun Meunangkeun Harga Anu Panganyarna tina Sistem Perlindungan Tepi Balok Aluminium.

Komponén

  • TG Post 1.3m for Concrete Construction Edge Protection System

    TG Post 1.3m pikeun Beton Konstruksi Tepi Protection System

    APAC TG Post 1.3m didamel tina baja kelas S235 kualitas luhur. Éta ogé sayogi pikeun nganggo bahan Alloy 6061/6082 T6 per pamundut anjeun.

    Salaku pilihan TG Post perdana anjeun, APAC mastikeun pikeun nanganan Perlindungan ragrag tina hariwang anjeun. APAC bakal ngajamin dukungan lengkep tina rekomendasi produk pikeun ngirim produk ka panangan anjeun. Kami mangrupikeun mitra Perlindungan Edge khusus salami mangtaun-taun di industri.

    APAC nyayogikeun solusi anu épéktip pikeun Edge Protection TG Post anjeun kalayan produksi kualitas, fasilitas, sareng staf anu berbakat. Kami fokus kana pamekaran téknis anu ngajantenkeun urang ahli sareng populer di dunya pikeun tungtutan Edge Protection anjeun.

  • TG Post 1.8m With High Quality for Construction Site Fall Protection

    TG Post 1.8m Jeung Quality High pikeun Loka Konstruksi Protéksi ragrag

    APAC TG Post 1.8m tiasa dianggo sareng Makeup Mesh Barrier pikeun ningkatkeun jangkungna TG Bolt Down Edge Protection.

    APAC ngahasilkeun TG Post 1.8m tina baja kelas S235 kualitas luhur. Anjeun tiasa make milih ngagunakeun Alloy 6061/6082 tube aluminium pikeun fabricate nu TG Post 1.8m.

    Salaku produsén TG Post 1.8m anu dipercaya, APAC ngabantosan anjeun nyiptakeun lingkungan kerja anu langkung aman. APAC mangrupikeun pasangan Edge Protection TG Post 1.8m profésional anjeun di Cina

    Kami nawiskeun dukungan pinuh pikeun kabutuhan TG Post 1.8m anjeun tina konsultasi gratis, ngarancang, manufaktur sadaya jalan pikeun ngirimkeunana ka panto anjeun.

    APAC nyadiakeun solusi ongkos-éféktif pikeun panyalindungan ujung TG Post 1.8m. Pabrik canggih kami, karyawan berbakat, sareng produksi profésional ngajantenkeun TG Post kami kualitas luhur 1.8m sareng komponén anu pas pikeun sistem pencegahan ragrag di sakumna dunya.

  • Construction Safety TG Barrier Clips Working At Height Safety

    Konstruksi Kasalametan TG panghalang Klip Gawé Dina Jangkungna Kasalametan

    APAC TG Barrier Clip mangrupikeun komponén pikeun TG Bolt Down Edge Protection. Eta nyadiakeun fungsi Ngonci of positioning sarta ngalereskeun nu TG bolong panghalang dina posisi nu tangtu dina TG Post 1.2m / 1.8m.

    Klip panghalang TG tiasa dipindah-pindahkeun sareng tiasa disaluyukeun kana posisi naon waé dina TG Post. Klip TG Barrier APAC nyayogikeun solusi anu cerdas pikeun panyesuaian jangkungna halangan TG. Klip panghalang TG mangrupikeun komponén hampang tina Sistem Perlindungan Tepi TG Barrier.

    Anjeun tiasa nganggo Klip panghalang TG kami dina kombinasi sareng halangan TG bolong sareng Tulisan TG, sareng éta bakal nahan Sistem Panghalang TG Mesh di tempat sepanjang waktos.

  • Safety Construction Steel Iron Wire 2.6m TG Mesh Barrier

    Kasalametan Konstruksi Steel Beusi Kawat 2.6m TG bolong panghalang

    The APAC 2.6m TG bolong panghalang mangrupakeun komponén tina sistem TG Bolt Turun Tepi Protection. Ieu Ngagabungkeun guardrails, toe board, sarta bolong infilled. APAC mangrupikeun produsén anu unggul di pasar, nyayogikeun 2.6m TG Mesh Barrier pikeun panyalindungan ujung koléktif, kalayan pangalaman langkung ti 6 taun.

    2.6m TG Mesh Barrier dirancang ku APAC langkung kuat sareng awét. Éta mastikeun yén sistem panyalindungan tepi henteu ngan ukur nyumponan tapi ngaleuwihan standar kaamanan EN13374 Kelas A.

    APAC ngadukung ngarobih warna RAL atanapi Pantone pikeun 2.6m TG Mesh Barrier sareng tiasa nyayogikeun stiker logo khusus pikeun maksimalkeun kasadaran merek anjeun dina situs.

    Punten kirimkeun paménta 2.6m TG Mesh Barrier anjeun pikeun kéngingkeun harga anu kompetitif.

  • EN 13374 Class A Fall Protection 1.3m TG Mesh Barrier

    EN 13374 Kelas A panyalindungan ragrag 1.3m TG bolong panghalang

    APAC 1.3m TG Mesh Barrier mangrupakeun komponén pikeun TG Bolt Down Edge Protection System kami. Ieu Ngagabungkeun guardrails, toe board, sarta bolong infilled. The infilled bolong boga kapasitas nyerep dampak. Papan toe anu ditutup sareng dipulangkeun ngajamin ngawadahan lebu anu langkung ageung. Desain inovatif ieu nyayogikeun kakuatan anu luar biasa pikeun 1.3m TG Mesh Barrier.

    1.3m TG Mesh Barrier APAC langkung hampang, langkung fleksibel, sareng langkung nyerep dampak, tapi ngajaga daya tahan anu kasohor sanajan dianggo dina lingkungan anu parah.

    Kalenturan tina 1.3m TG Mesh Guard ngamungkinkeun pikeun dianggo di gedong luhur. Ngaliwatan sababaraha asesoris, éta bisa diadaptasi kana sagala rupa lingkungan jeung sagala tahapan proyék konstruksi.

  • Edge Protection Aluminium Beam Clamp Formwork Decking

    Tepi Protection Aluminium Beam clamp Formwork Decking

    Perlindungan ujung APAC Aluminium Beam Clamp dirancang pikeun nyumponan kriteria beban anu dipikabutuh pikeun pangaturan sistem dek formwork.

    APAC geus dirancang Clamp Aluminium Beam pikeun nyocogkeun rupa-rupa propil Tonjolan balok aluminium dina sagala rupa ukuran sarta bisa dirakit kana sistem kalawan TG Post 1.2m, TG bolong panghalang, sarta TG panghalang Klip ngajaga pagawe ti ragrag salila tuang beton.

    The APAC adjustable aluminium beam clamp kompatibel jeung rupa-rupa sistem platform formwork sarta cocog pikeun ukuran beam ti 60 mm nepi ka 150 mm lebar. Kantétan ieu kedah diselapkeun sahenteuna 100 mm ti ujung balok.