beiye

EN 13374 Kelas A panyalindungan ragrag 1.3m TG bolong panghalang

EN 13374 Kelas A panyalindungan ragrag 1.3m TG bolong panghalang

Katerangan pondok:

APAC 1.3m TG Mesh Barrier mangrupakeun komponén pikeun TG Bolt Down Edge Protection System kami. Ieu Ngagabungkeun guardrails, toe board, sarta bolong infilled. The infilled bolong boga kapasitas nyerep dampak. Papan toe anu ditutup sareng dipulangkeun ngajamin ngawadahan lebu anu langkung ageung. Desain inovatif ieu nyayogikeun kakuatan anu luar biasa pikeun 1.3m TG Mesh Barrier.

1.3m TG Mesh Barrier APAC langkung hampang, langkung fleksibel, sareng langkung nyerep dampak, tapi ngajaga daya tahan anu kasohor sanajan dianggo dina lingkungan anu parah.

Kalenturan tina 1.3m TG Mesh Guard ngamungkinkeun pikeun dianggo di gedong luhur. Ngaliwatan sababaraha asesoris, éta bisa diadaptasi kana sagala rupa lingkungan jeung sagala tahapan proyék konstruksi.


Rincian produk

Tag produk

spésifikasi:

Kodeu: 101024
Beurat: 10.5kg
baja Galvanized lajeng bubuk coated pikeun durability
Ukuran panghalang: panjang 1.3m sareng jangkungna 1.1m, kawat bolong 5mm & 7mm

Kumaha urang mastikeun panyalindungan ujung 1.3m TG bolong panghalang kualitas?

Raw-Material-Examination

Ujian Bahan Baku

Mechanical Testing

Tés mékanis

Welding-Examination

Ujian las

Raw-Material-Examination

Ujian Dimensi

Examination

Ujian Majelis

Loading-Capacity-Test

Nguji Kapasitas Muatan

Naha APAC Protéksi Ujung 1.3m TG Mesh Panghalang?

Why APAC Edge Protection 1.3m TG Mesh Barrier?

Has TG Bolt Turun Protéksi Ujung Majelis

APAC 1.3m TG Mesh Barrier dianggo di daérah dimana 2.6m TG Mesh Barrier henteu tiasa dianggo. Éta terpadu sareng TG Posts sareng TG Feet ngalangkungan TG Mesh Barrier.

Numutkeun kana fabrikasi 1.3m Mesh Barrier, aya kawat diaméterna 5mm sareng kawat diaméterna 7mm. Ukuran kawat baja bisa ngaropéa ogé. Samentara ukuran kawat baja anu paling populér urang nyaéta 5mm sareng 7mm pikeun 1.3m Mesh Barrier.

APAC 1.3m TG Mesh Barrier sok réngsé dina pre-galvanized plus powder coating. Sedengkeun warna palapis nu bisa jadi sagala warna RAL atanapi Pantone.

Kirimkeun kami syarat 1.3m TG Mesh Barrier anjeun pikeun kéngingkeun harga kalapa ayeuna.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami